Tastatura Keychron V6 QMK/VIA Custom Mechanical Keyboard Russian Layout (V6-C1-RU) Frosted Black, Full Size layout, Knob, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)

Cod produs: 31601
La comandă
2000 lei
1860 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Tastatura Keychron V6 QMK/VIA Custom Mechanical Keyboard Russian Layout (V6-C1-RU) Frosted Black, Full Size layout, Knob, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)


Keychron V6 QMK Custom Mechanical Keyboard Russian Layout
SKU: V6-C1-RU




Keychron V6
Layout rus

V6 este o tastatură mecanică dedicată de dimensiune completă, cu suport QMK/VIA și multe modele premium, cum ar fi capace PBT duble, butoane cu șuruburi etc. Va satisface nevoile dvs. variate și vă va oferi un confort superior la tastare!




Tastatură versatilă, personalizabilă
Pentru a crea o tastatură complet personalizabilă, am proiectat fiecare componentă pentru a fi ușor de asamblat, astfel încât să puteți personaliza și personaliza orice parte după bunul plac.

Notă. Capetele șuruburilor sunt turnate în carcasă, astfel încât sunt ținute foarte ferm și nu cad.

Miez epic în interiorul tastaturii
Microcontrolerul puternic cu arhitectură ARM de putere ultra-scăzută și memorie flash de 128 KB va oferi dezvoltatorilor o flexibilitate mai mare. Rata de sondare este de 1000 Hz imediat scoasă din cutie, făcând latența abia vizibilă chiar și în jocurile competitive.



Taste PBT cu profil dublu OSA
Aceste taste duble PBT au o înălțime similară profilului OEM și o formă similară cu cea a SA. L-am numit OSA (OEM Oval Angle Cap). Capacele de taste PBT oferă rezistență superioară la ulei, îmbunătățesc senzația de font și împiedică decolorarea literelor.



Comutați aspectele între macOS și Windows
Conceput ținând cont de experiența utilizatorului Mac, menținând în același timp compatibilitatea cu dispozitivele Windows, Keychron V6 vine cu un comutator de sistem și un set suplimentar de taste personalizate pentru sistemele Windows și macOS. Acum puteți salva două dispoziții diferite de tastatură, câte una pentru fiecare sistem.



Program V6 cu QMK și VIA
Cu suport complet pentru QMK și VIA, puteți programa și remapa cu ușurință fiecare tastă de pe tastatură. Firmware-ul cu sursă deschisă înseamnă posibilități nesfârșite pentru aspectul tastaturii, comenzile rapide de la tastatură, efectele de lumină și multe altele.



Buton programabil
Conceput pentru a vă îmbunătăți fluxul de lucru creativ, controlul rotativ din aluminiu vă permite să personalizați cu ușurință tastele și macrocomenzile preferate de pe creion folosind software-ul VIA.

Puteți seta cu ușurință butonul V6 la tastele sau comenzile macro dorite, cum ar fi: mărirea/micșorarea, reglarea luminozității ecranului, dimensiunea pensulei, volumul, selectarea clipurilor video sau a fotografiilor sau nuanța luminii de fundal.



Schimbător de viteze prelubrificat Keychron K Pro
Prin optimizarea formei comutatorului, comutatorul K Pro se clătina mai puțin decât un comutator mecanic standard și se simte mai fin la fiecare apăsare. În plus, toate comutatoarele K Pro (cu excepția celor cu clicuri) sunt lubrifiate în prealabil din fabrică, ceea ce asigură cu siguranță cea mai lină experiență de tastare posibilă pentru vârful degetelor.



Stabilizatori PCB cu șuruburi noi
Designul cu înșurubare crește stabilitatea și face modificările și upgrade-urile mai ușoare. Prelucrarea de precizie face stabilizatorii mai stabili și mai puțin agitați. Tastarea tastelor mari (spațiu, shift, enter, return) este acum mai stabilă și mai simplă. Keychron V6 acceptă, de asemenea, stabilizatori PCB de la terți.



Ce este in cutie?


Caracteristici

Latime 140,55 mm
Lungime 447,85 mm
Înălțimea panoului frontal 19,44 mm (fără taste)
Înălțimea spate 26,83 mm (fără taste)
Înălțimea picioarelor 2,4 mm
Unghi 3,5°/7,05°/9,52°
Greutate 1350 ± 10 g (versiunea complet asamblată)
Material carcasa plastic ABS
Material placa Otel
Rata de interogare 1000 Hz
Tip de montare Design de montare în tavă
Capace de taste (versiunea complet asamblată) Capace de taste PBT duble, netranslucide, profil OSA (înălțime OEM, formă SA)
Microcontroler ARM Cortex-M4 de putere ultra-scăzută, STM32L432 pe 32 de biți (128 KB flash)
Comutatoare Keychron K Pro
Iluminare de fundal: iluminare de fundal RGB LED Sud
Acceptă comutator înlocuibil la cald (5-pini și 3-pini)
Ştifturi Ştifturi cu şuruburi pentru PCB
Tipul de conexiune C
Cablu Cablu tip C + adaptor tip A la tip C
Mediu de lucru -10℃ până la 50℃



Caracteristici principale ale tastaturilor Keychron
Bluetooth* și conectivitate USB

Conectați până la 3 dispozitive simultan prin Bluetooth. Dacă aveți nevoie de o conexiune prin cablu, conectați tastatura folosind cablul USB Type-C inclus. Asociați-vă tastatura cu laptopul, tableta sau smartphone-ul și comutați cu ușurință între dispozitivele conectate.
*Modelele C1 și C2 funcționează numai prin USB




Complet compatibil cu toate sistemele de operare
Tastaturile Keychron sunt 100% compatibile cu toate sistemele de operare populare. Sunt potrivite pentru rularea pe Windows, macOS, iOS, Android și Linux.
Tastatura vine cu taste suplimentare pentru Mac/Windows.



Baterie mare*
Cu o baterie mare de 4000** mAh, tastatura vă permite să tastați timp de 72 de ore fără a fi reîncărcat. Aceasta este 9 zile de utilizare normală, 8 ore pe zi. Este nevoie de doar 3 ore pentru a încărca complet bateria. Indispensabil dacă trebuie să folosești tastatura în timp ce stai pe canapea în fața televizorului, precum și pentru călătorii.
* Modelele cu fir C1 și C2 nu au baterie
** Modelul K1 are o capacitate a bateriei de 2000 mAh



Schimbarea la cald a comutatoarelor*
Tastatura cu HotSwap vă permite să scoateți și să introduceți cu ușurință întrerupătoarele în prize cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu abilitățile corespunzătoare, puteți înlocui complet comutatoarele în 15 minute. De asemenea, este foarte util dacă doriți să lubrifiați întrerupătoarele.
* Toate modelele, cu excepția K1, au versiuni cu opțiunea HotSwap




Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Produse similare

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile