Tastatura Keychron K5 Wireless Custom Mechanical Keyboard (K5-E3), Ultra-slim, Full Size layout, RGB Backlight, Keychron Low-Profile Optical Brown Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)

Cod produs: 31594
La comandă
2200 lei
2040 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Tastatura Keychron K5 Wireless Custom Mechanical Keyboard (K5-E3), Ultra-slim, Full Size layout, RGB Backlight, Keychron Low-Profile Optical Brown Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)


Tastatură mecanică fără fir ultra-subțire Keychron K5 (aspect US ANSI)
Tastatura mecanică fără fir Keychron K5 (dispoziție US ANSI) are capace de taste pentru sistemele de operare Windows și Mac.
Tastatură mecanică fără fir ultra-subțire de dimensiune completă





Vine cu comutatoare mecanice cu profil redus și comutatoare optice interschimbabile la cald pentru o experiență confortabilă de tastare pe tastatura mecanică minimalistă și de dimensiune completă a lui K5.



ULTRA SUBȚIRE
Cadrul subțire de aluminiu de 18 mm al lui K5 este ușor înclinat la bază pentru un suport ergonomic maxim. În comparație cu alte tastaturi mecanice, necesită mai puțină forță, o distanță de parcurs mai scurtă pentru a reduce oboseala degetelor și oferă un confort mai mare la tastare.

COMPATIBIL CU TOATE DISPOZITIVELE
Cu un singur clic pe un buton din lateral, puteți efectua mai multe sarcini conectând K5 la până la trei dispozitive prin Bluetooth 5.1 și comutând cu ușurință între laptop, tabletă și telefon. De asemenea, puteți conecta K5 la computer folosind un cablu de tip C.

Aspect K5
Compatibil atât pentru MacOS, cât și pentru Windows. Keychron este unul dintre puținele de pe piață care are un aspect al tastei media pentru Mac pentru pasionații de Mac.


Mărime completă
Vine cu un aspect complet de 104 taste, inclusiv o tastatură numerică, oferind acces ușor la toate tastele esențiale* pentru Mac și Windows, inclusiv o tastă dedicată pentru captură de ecran și tasta Siri (Cortana).
*Num Lock funcționează numai cu sistemul de operare Windows.


Mecanic sau optic?
Disponibil cu un comutator mecanic cu profil redus Gateron și un comutator optic Keychron care vă face experiența de tastare mai subțire și mai rafinată, K5 oferă performanțe superioare de tastare indiferent dacă preferați liniar (roșu), clicky (albastru) sau ceva între ele (maro). .banana, menta).

Profil redus mecanic
Durabil și ultra-subțire, comutatorul mecanic cu profil redus de la Gateron cu o durată de viață de 50 de milioane de apăsări de taste oferă o sensibilitate tactilă de neegalat. K5 a fost proiectat pentru a vă spori productivitatea în timp ce se potrivește perfect cu estetica desktopului dumneavoastră. Fie că este vorba de clic tactil clasic sau de răspuns mai rapid pentru birou sau jocuri personale, Gateron cu profil redus este cea mai bună alegere.

Schimbabil la cald
Puteți înlocui cu ușurință fiecare comutator optic cu profil redus în câteva secunde pentru a personaliza experiența de tastare fără lipire a lui K5.

*Funcția de schimbare la cald este disponibilă numai pe versiunea cu profil redus a comutatorului optic Keychron.
*Tastatura optică Keychron Low Profile și Gateron Low Profile Mechanical Keyboard NU sunt compatibile cu comutatoarele mecanice de tip MX cu profil obișnuit.


SPECIFICAȚIE
Culoare neagră
Număr de chei: 104 chei
Comutatoare: Gateron Low Profile Mechanical/Keychron Optical Switch
Număr de taste multimedia: 12
Materialul corpului principal: capac din aluminiu de calitate aeronautică.
Material: ABS
Aspect: ANSI

CONECTIVITATE ȘI PUTERE
Tipuri cu iluminare din spate: 18
Iluminare de fundal: Iluminare de fundal RGB reglabilă pe 4 niveluri
Sistem: Windows/Android/Mac/iOS
Baterie: baterie reîncărcabilă cu polimer de litiu cu o capacitate de 2000 mAh.
Timp de funcționare BT: până la 190 de ore (rezultatele testelor de laborator pot varia în funcție de utilizarea reală)
Timp de funcționare BT: până la 110 ore (rezultatele testelor de laborator pot varia în funcție de utilizarea reală)
Timp de funcționare BT (iluminare albă de fundal): până la 36 de ore (rezultatele testelor de laborator pot varia în funcție de utilizarea reală)
Timp de funcționare BT (RGB): până la 38 de ore (rezultatele testelor de laborator pot varia în funcție de utilizarea reală)
Conexiune: Bluetooth și cablu tip C.
Versiunea Bluetooth: 5.1
Nume dispozitiv Bluetooth: Keychron K5

UNITATEA FIZICĂ
Dimensiune: 435 x 120 mm
Greutate: aproximativ 650 g/1,43 lb
Înălțime incl. Capac taste (față): 22 mm
Înălțime incl. Capac taste (spate): 26 mm
Mediu de lucru: -10 până la 50℃

CONȚINUTUL PACHETULUI
1 x tastatură
1 x cablu USB-A la USB Type-C
1 x extractor Keycap
1 x Manual de utilizare



Caracteristici principale ale tastaturilor Keychron
Bluetooth* și conectivitate USB

Conectați până la 3 dispozitive simultan prin Bluetooth. Dacă aveți nevoie de o conexiune prin cablu, conectați tastatura folosind cablul USB Type-C inclus. Asociați-vă tastatura cu laptopul, tableta sau smartphone-ul și comutați cu ușurință între dispozitivele conectate.
*Modelele C1 și C2 funcționează numai prin USB




Complet compatibil cu toate sistemele de operare
Tastaturile Keychron sunt 100% compatibile cu toate sistemele de operare populare. Sunt potrivite pentru rularea pe Windows, macOS, iOS, Android și Linux.
Tastatura vine cu taste suplimentare pentru Mac/Windows.



Baterie mare*
Cu o baterie mare de 4000** mAh, tastatura vă permite să tastați timp de 72 de ore fără a fi reîncărcat. Aceasta este 9 zile de utilizare normală, 8 ore pe zi. Este nevoie de doar 3 ore pentru a încărca complet bateria. Indispensabil dacă trebuie să folosești tastatura în timp ce stai pe canapea în fața televizorului, precum și pentru călătorii.
* Modelele cu fir C1 și C2 nu au baterie
** Modelul K1 are o capacitate a bateriei de 2000 mAh



Schimbarea la cald a comutatoarelor*
Tastatura cu HotSwap vă permite să scoateți și să introduceți cu ușurință întrerupătoarele în prize cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu abilitățile corespunzătoare, puteți înlocui complet comutatoarele în 15 minute. De asemenea, este foarte util dacă doriți să lubrifiați întrerupătoarele.
* Toate modelele, cu excepția K1, au versiuni cu opțiunea HotSwap




Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Produse similare

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile