Tastatura Keychron K8 Pro QMK/VIA Wireless Custom Mechanical Keyboard (K8P-Q1) White, 80% TKL layout, Aluminium Frame, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)

Cod produs: 31599
La comandă
2400 lei
2220 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Tastatura Keychron K8 Pro QMK/VIA Wireless Custom Mechanical Keyboard (K8P-Q1) White, 80% TKL layout, Aluminium Frame, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)


Tastatură mecanică fără fir Keychron K8 Pro QMK/VIA (aspect US ANSI)
Tastatura mecanică fără fir Keychron K8 Pro QMK/VIA (aspect US ANSI) permite oricui să controleze orice taste sau macrocomenzi de la tastatură prin VIA, include atât tastaturi Windows, cât și macOS, iar utilizatorii pot fi schimbate la cald cu orice comutator mecanic MX în vânt.




K8 Pro este prima tastatură mecanică fără fir QMK/VIA gata de utilizare din lume, inaugurând o nouă eră a tastaturilor mecanice.

Oricine poate stăpâni orice taste de la tastatură sau comenzi macro prin VIA pe o tastatură fără fir. În combinație cu funcțiile noastre de semnătură și audio de tastare îmbunătățit, K8 Pro duce experiența ta de tastare la un nivel cu totul nou, cu posibilități nelimitate.



Comunicații fără fir și prin cablu
O soluție excelentă pentru multitasking. Puteți conecta K8 Pro la până la trei dispozitive fără fir prin intermediul Broadcom Bluetooth 5.1 stabil pentru multitasking fără probleme pe laptop, telefon și tabletă. Comutați rapid între ele și este pe deplin compatibil atât cu Mac, cât și cu Windows.

O conexiune fiabilă prin cablu USB Type-C este, de asemenea, disponibilă dacă este necesar.

Program cu QMK & VIA.
QMK/VIA înseamnă literalmente posibilități nesfârșite pentru un flux de lucru fluid. Datorită echipei noastre de ingineri, aceasta este prima dată în istorie când o tastatură mecanică fără fir are aceste capacități imediat din cutie.

Pur și simplu conectați K8 Pro la dispozitiv cu un cablu, trageți și plasați tastele sau macrocomenzile preferate pentru a remapa orice tastă pe orice sistem (macOS, Windows sau Linux).



Experiență de tastare îmbunătățită
K8 Pro a fost reproiectat și reproiectat intern pentru a îmbunătăți experiența de tastare. Adăugată spumă fonoabsorbantă, un suport gros de silicon care absorb șocul și o placă de oțel oferă feedback receptiv și un sunet de tastare liniștit, în timp ce greutatea adăugată va îmbunătăți stabilitatea atunci când K8 Pro se sprijină pe un birou.



Potrivit pentru toate dispozitivele
Oferind un aspect Mac, menținând în același timp compatibilitatea cu Windows, K8 Pro este unul dintre puținele de pe piață care are aceleași caracteristici media și cheie funcțională ca și tastaturile Apple pentru utilizatorii de Mac, dar cu feedback mai haptic.

Puteți chiar să configurați diferite hărți de taste pentru dispozitivele Mac și Windows. Software-ul VIA este compatibil cu macOS, Windows și Linux. Include taste pentru macOS și Windows (4 taste fiecare), facilitând comutarea între sistemele de operare.



Interschimbabil la cald
Fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de tastare personalizată, motiv pentru care îți oferim oportunitatea. Puteți înlocui fiecare comutator de pe K8 Pro cu aproape toate comutatoarele mecanice de tip MX cu 3 și 5 pini de pe piață (inclusiv Cherry, Gateron, Kailh, Panda etc.) fără a fi nevoie de lipire. Vă puteți personaliza propria experiență de tastare în câteva secunde.



Stabilizatori de înșurubare pentru plăci de circuite imprimate
Chiar și un mic detaliu face diferența în senzația vârfului degetelor. Am integrat stabilizatori cu înșurubare montați pe PCB pentru o tastare mai lină și o vibrație redusă pe tastele mari, cum ar fi spațiu, shift, enter și ștergere. Îl poți regla chiar și cu stabilizatori alternativi, cum ar fi Cherry sau Durock.



Schimbător de viteze pre-lubrificat Gateron G Pro
Celebrul comutator G Pro de la Gateron are o formă optimizată, o poziționare mai precisă, mai puțină clătinare, iar lubrifiantul prealabil din fabrică va îmbunătăți cu siguranță senzația vârfului degetelor. O călătorie confortabilă este garantată cu o durată de viață de până la 50 de milioane de apăsări de taste.




Keycaps OSA Profil Double Shot PBT
Pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența de tastare, K8 Pro dispune de profilul nostru unic OSA (Overall Angle OEM Profile) și capace de taste PBT duble, care sunt concepute pentru a oferi o senzație mai confortabilă la vârful degetelor și o rezistență superioară la ulei pentru utilizare pe termen lung. pe un aspect etern fără cheie.


Iluminare RGB pe partea de sud
Iluminarea RGB orientată spre sud este proiectată pentru a ilumina mai bine lumina de fundal a tastaturii din perspectiva dactilografului. Iluminarea RGB orientată spre sud este, de asemenea, neîntreruptă atunci când utilizatorul instalează taste alternative cu profil Cherry pe tastatură.

Vine cu peste 13 tipuri de setări de iluminare RGB, precum și cu o opțiune de iluminare de fundal albă statică. Puteți ajusta cu ușurință nuanța RGB, saturația, luminozitatea și viteza efectelor.



Suport ergonomic
Trei niveluri de unghi de tastare reglabil (0°, 6° și 9°), o ramă inferioară înclinată și tastele curbate cu profil OSA, toate lucrează împreună pentru a oferi un suport ergonomic de lungă durată pentru încheietura mâinii.



Ce este in cutie?




SPECIFICAȚIE
Număr de chei: 87 (fără cheie)
Comutatoare (nu include versiunea Barebone): Gateron G Pro Mechanical
Față de comutare: fața de sud RGB
Stabilizatori: stabilizatori înșurubați montați pe o placă de circuit imprimat.
Număr de taste multimedia: 12
Material cadru: plastic ABS + cadru din aluminiu.
Material keycap (nu include versiunea Barebone): PBT cu două straturi.
Profil tastatură: OSA (profil OEM cu unghi sferic)
Aspect: ANSI
Rata de interogare (mod cu fir): 1000 Hz
Rata de sondare (wireless): 90 Hz
N-Key Rollover (NKRO): Da, atât pentru modul wireless, cât și pentru modul cu fir.

CONECTIVITATE ȘI PUTERE
Iluminare: 13 tipuri de opțiuni de iluminare RGB, plus posibilități nesfârșite.
Baterie: baterie litiu polimer de 4000 mAh.
Timp de funcționare BT (lumina de fundal oprită): până la 300 de ore (rezultatele testelor de laborator pot varia în funcție de utilizarea reală)
Timp de funcționare BT (RGB): până la 100 de ore (luminozitate cea mai scăzută)
Conexiune: Bluetooth și cablu tip C.
Versiunea Bluetooth: 5.1
Nume dispozitiv Bluetooth: Keychron K8 Pro
Sistem compatibil: macOS/Windows/Linux

UNITATEA FIZICĂ
Dimensiune (versiunea cu cadru din aluminiu): 359 x 127 mm (14,1 x 5 inchi)
Greutate: 1146 g/2,5 lb
Înălțime incl. Capac tastă (față) 35 mm (1,37 inchi)
Înălțime incl. Capac taste (spate) 42 mm (1,65 inchi)
Unghi de tastare: 0°, 6° și 9°.
MCU: procesor Arm Cortex-M4 STM32L432 de putere ultra-scăzută pe 32 de biți (128 KB flash)
Mediu de lucru: -10 până la 50℃


Caracteristici principale ale tastaturilor Keychron

Bluetooth* și conectivitate USB
Conectați până la 3 dispozitive simultan prin Bluetooth. Dacă aveți nevoie de o conexiune prin cablu, conectați tastatura folosind cablul USB Type-C inclus. Asociați-vă tastatura cu laptopul, tableta sau smartphone-ul și comutați cu ușurință între dispozitivele conectate.
*Modelele C1 și C2 funcționează numai prin USB




Complet compatibil cu toate sistemele de operare
Tastaturile Keychron sunt 100% compatibile cu toate sistemele de operare populare. Sunt potrivite pentru rularea pe Windows, macOS, iOS, Android și Linux.
Tastatura vine cu taste suplimentare pentru Mac/Windows.



Baterie mare*
Cu o baterie mare de 4000** mAh, tastatura vă permite să tastați timp de 72 de ore fără a fi reîncărcat. Aceasta este 9 zile de utilizare normală, 8 ore pe zi. Este nevoie de doar 3 ore pentru a încărca complet bateria. Indispensabil dacă trebuie să folosești tastatura în timp ce stai pe canapea în fața televizorului, precum și pentru călătorii.
* Modelele cu fir C1 și C2 nu au baterie
** Modelul K1 are o capacitate a bateriei de 2000 mAh



Schimbarea la cald a comutatoarelor*
Tastatura cu HotSwap vă permite să scoateți și să introduceți cu ușurință întrerupătoarele în prize cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu abilitățile corespunzătoare, puteți înlocui complet comutatoarele în 15 minute. De asemenea, este foarte util dacă doriți să lubrifiați întrerupătoarele.
* Toate modelele, cu excepția K1, au versiuni cu opțiunea HotSwap




Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Produse similare

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile