Tastatura Keychron K1 Max QMK/VIA Wireless Custom Mechanical Keyboard (K1M-H1), Ultra-slim, 80% TKL layout, RGB Backlight, Gateron Low-Profile 2.0 Mechanical Red Switch, Hot-Swap, 2.4GHz&Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)

Cod produs: 31595
La comandă
2300 lei
2130 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Tastatura SVEN KB-S300, Black Keyboard, Waterproof design, 104 keys, traditional layout, Comfortable, quiet and precise keystroke, USB, OS compatibility: Windows, MacOS, Linux; Black, Rus/Ukr/Eng (tastatura/клавиатура)




Keychron K1 Max este o tastatură mecanică fără fir personalizată, ultra-subțire. Acceptă frecvența de 2,4 GHz, Bluetooth și conexiune prin cablu. Permite oricui să stăpânească orice taste sau macrocomenzi pe aspectul 80% TKL prin VIA. În plus, include taste cu profil LSA (Low Profile Spherical Angle) atât pentru Windows, cât și pentru macOS, iar utilizatorii le pot înlocui cu ușurință cu un comutator mecanic Gateron MX cu profil redus (numai versiunea cu iluminare din spate RGB interschimbabilă la cald) .



K1 Max este o tastatură mecanică fără fir cu profil redus, cu aspect TKL (80%). Acceptă frecvența de 2,4 GHz, Bluetooth și conexiune prin cablu. Cu QMK/VIA, oferă posibilități nelimitate și productivitate sporită pentru muncă și joacă!




2,4 GHz și conexiune Bluetooth
Experimentați performanțe de vârf în jocuri în deplasare, cu conectivitate wireless de 2,4 GHz cu o rată de sondare ridicată de 1000 Hz. Pentru o multitasking perfectă pe computer, telefon și tabletă, puteți conecta cu ușurință K1 Max prin Bluetooth 5.1 la până la trei dispozitive.



Ultra subțire
Comutatorul inovator cu profil redus de la Gateron este cu 31% mai subțire decât comutatoarele convenționale cu profil normal, făcând corpul din aluminiu al lui K1 Max una dintre cele mai subțiri tastaturi mecanice fără fir din lume. În timp ce oferă feedback tactil remarcabil.



Program cu QMK & VIA.
QMK/VIA înseamnă posibilități nesfârșite pentru un flux de lucru flexibil. Datorită echipei noastre de ingineri, aceasta este pentru prima dată în istorie când o tastatură mecanică fără fir are aceste capacități imediat din cutie.

Pur și simplu conectați K1 Max la dispozitiv cu un cablu, trageți și plasați cheile sau macrocomenzile preferate pentru a remapa orice tastă pe orice sistem (macOS, Windows sau Linux).



Puternicul microcontroler ARM Cortex-M4 STM32F402 pe 32 de biți, echipat cu memorie flash de 256 KB, va oferi dezvoltatorilor o flexibilitate mai mare.



Potrivit pentru toate dispozitivele
Oferă un aspect Mac, rămânând compatibil cu Windows. Se remarcă pe piață prin furnizarea de aceleași caracteristici media și cheie funcțională ca și tastaturile Apple pentru utilizatorii de Mac, dar cu feedback haptic îmbunătățit.

În plus, puteți configura diferite hărți de taste pentru dispozitivele Mac și Windows. Software-ul VIA este compatibil cu macOS, Windows și Linux. Tastatura dispune de taste pentru macOS și Windows, plus taste suplimentare Esc și Enter pentru comutarea fără probleme între sistemele de operare.



Miez epic în interior
Microcontrolerul ARM puternic cu memorie flash de 256 KB oferă o flexibilitate mai mare pentru dezvoltatori. Rata de interogare este de 1000 Hz pe 2,4 GHz și în modurile cu fir imediat scoase din cutie, făcând latența abia vizibilă chiar și în jocurile competitive.



Spuma acustica interioara
Îmbunătățiți-vă abilitățile de tastare cu K1 Max, care oferă spumă acustică IXPE avansată pentru clicuri silențioase ale tastelor și confort sporit, combinată cu spumă flexibilă de latex pentru suport superior, reactivitate și durabilitate. Noul standard pentru tastare silențioasă, confortabilă și rapidă.



Schimbare la cald (opțional)
Cu toții avem propriile preferințe unice de tastare, motiv pentru care oferim funcționalități interschimbabile la cald pe K1 Max, astfel încât să puteți schimba cu ușurință fiecare comutator mecanic Gateron cu profil redus în câteva secunde pentru o experiență personalizată de tastare fără lipire.

*K1 Max este compatibil în prezent numai cu comutatoarele mecanice Gateron/Keychron cu profil redus, deoarece QMK NU acceptă comutatoare optice cu profil redus.



Comutator Gateron Low Profile
Comutatorul mecanic Gateron MX 2.0 cu profil redus este proiectat pentru o fiabilitate îmbunătățită. Comutatoarele durabile Gateron sunt cea mai bună alegere pentru un control precis, neted și fiabil la îndemâna dvs., indiferent dacă preferați un aspect liniar (roșu) sau zdrențuit (maro).

Tastaturi PBT cu profil dublu
Conceput pentru o senzație premium, K1 Max vine cu tastele noastre unice PBT cu acțiune dublă, realizate din material durabil neiluminat din spate, PBT lucios și rezistență superioară la ulei pentru o utilizare de lungă durată.



Stabilizatori actualizați
Am reproiectat stabilizatorii pentru a rămâne la același nivel cu comutatorul, oferind în același timp stabilitate și mai puțină oscilare pentru tastele mari, cum ar fi Spacebar, Left Shift, Backspace și Enter.



Iluminare de fundal RGB
Vine cu peste 22 de tipuri de setări de iluminare de fundal RGB (precum și o opțiune de iluminare de fundal albă statică) și 14 tipuri de setări de iluminare de fundal în versiunea cu iluminare de fundal albă. Puteți ajusta cu ușurință nuanța RGB, saturația, luminozitatea și viteza efectelor.



Suport ergonomic
Trei niveluri de unghi de tastare reglabil asigură un sprijin ergonomic de lungă durată pentru încheietura mâinii.



Ce este in cutie?




Caracteristici principale
Bluetooth* și conectivitate USB

Conectați până la 3 dispozitive simultan prin Bluetooth. Dacă aveți nevoie de o conexiune prin cablu, conectați tastatura folosind cablul USB Type-C inclus. Asociați-vă tastatura cu laptopul, tableta sau smartphone-ul și comutați cu ușurință între dispozitivele conectate.
*Modelele C1 și C2 funcționează numai prin USB




Complet compatibil cu toate sistemele de operare
Tastaturile Keychron sunt 100% compatibile cu toate sistemele de operare populare. Sunt potrivite pentru rularea pe Windows, macOS, iOS, Android și Linux.
Tastatura vine cu taste suplimentare pentru Mac/Windows.



Baterie mare*
Cu o baterie mare de 4000** mAh, tastatura vă permite să tastați timp de 72 de ore fără a fi reîncărcat. Aceasta este 9 zile de utilizare normală, 8 ore pe zi. Este nevoie de doar 3 ore pentru a încărca complet bateria. Indispensabil dacă trebuie să folosești tastatura în timp ce stai pe canapea în fața televizorului, precum și pentru călătorii.
* Modelele cu fir C1 și C2 nu au baterie
** Modelul K1 are o capacitate a bateriei de 2000 mAh



Schimbarea la cald a comutatoarelor*
Tastatura cu HotSwap vă permite să scoateți și să introduceți cu ușurință întrerupătoarele în prize cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu abilitățile corespunzătoare, puteți înlocui complet comutatoarele în 15 minute. De asemenea, este foarte util dacă doriți să lubrifiați întrerupătoarele.
* Toate modelele, cu excepția K1, au versiuni cu opțiunea HotSwap



SPECIFICAȚIE
Număr de chei: 87 (80%)
Comutatoare: Gateron mecanic cu profil redus.
Fața comutatorului: nord
Număr de taste multimedia: 12
Material cadru: plastic ABS + cadru din aluminiu.
Material keycap: PBT cu dublă acțiune cu profil redus.
Aspect: ANSI
Rata de interogare (2,4 GHz și modul cu fir): 1000 Hz
Rata de interogare (mod BT): 90Hz
N-Key Rollover (NKRO): Da, atât pentru modul wireless, cât și pentru modul cu fir.

*K1 Max este compatibil în prezent numai cu comutatoarele mecanice Gateron/Keychron cu profil redus, deoarece QMK NU acceptă comutatoare optice cu profil redus.

CONECTIVITATE ȘI PUTERE
Iluminare: 22 de tipuri de opțiuni de iluminare RGB, plus posibilități nesfârșite.
Baterie: baterie litiu polimer de 2000 mAh.
Timp de funcționare fără fir (iluminare de fundal oprită): Până la 166 de ore (rezultatele testelor de laborator pot varia în funcție de utilizarea reală)
Timp de funcționare fără fir (RGB): Până la 86 de ore (luminozitate cea mai scăzută)
Conectivitate: 2,4 GHz/Bluetooth/Tip-C cu fir
Versiunea Bluetooth: 5.1
Nume dispozitiv Bluetooth: Keychron K1 Max
Sistem compatibil: macOS/Windows/Linux

UNITATEA FIZICĂ
Dimensiune: 346 x 118,5 mm (13,62 x 4,66 inchi)
Greutate: 608 g/1,34 lb
Înălțime fără tastatură (față): 7,72 mm (0,3 inchi)
Înălțime fără tastatură (spate): 14,7 mm (0,58 inchi).
Înălțime incl. Capac taste (față): 18,2 mm (0,72 inchi)
Înălțime incl. Capac taste (spate): 24,1 mm (0,95 inchi)
Unghi de tastare: 3,37°, 4,2° și 6,7°
Microcontroler: ARM Cortex-M4 32-bit STM32F402 (256 KB flash)
Mediu de lucru: -10 până la 50℃

Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Produse similare

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile