Компьютерный корпус ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS Black no PSU Case E-ATX, Gaming, 4xUSB 3.2 Gen1, USB 3.2 Gen2 Type C, Audio-out&Mic, 4 x 140mm PWM Fans, Aura Sync RGB front lighting (carcasa/корпус)

Код товара: 31339
В наличии
7300 леев
6640 леев
Скидка 9% Экономия 660 леев
553 леев/месяц
Аванс 0 леев Срок 12 месяцев
В кредит
Выберите срок кредита и рассчитайте месячную ставку
Сумма кредита
6640 леев
Срок кредитования
Выберите срок займа кредита
Выберите опцию кредита
Позвоните сейчас для персонального предложения (+373) 22888222 (+373) 60994964
Спасибо за заявку. Мы вам перезвоним!
Гарантия 12 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

Компьютерный корпус ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS Black no PSU Case E-ATX, 4xUSB 3.2 Gen1, USB 3.2 Gen2 Type C, Audio-out&Mic, 4 x 140mm PWM Fans, Aura Sync RGB front lighting (carcasa/корпус)


ROG Strix Helios

ROG Strix Helios este o carcasă de gaming RGB mid-tower ATX/EATX cu geam securizat, cadru de aluminiu, suporturi pentru GPU, suport pentru radiator de 420 mm și Aura Sync



Design și estetică premium: Realizată pentru expunerea sistemelelor de top, cu trei panouri din geam securizat, cadru din aluminiu periat și iluminare frontală Aura Sync RGB integrată
Sistemele ordonate se realizează ușor: Un capac multifuncțional cu suport pentru plăci grafice, o mască pentru sursă și un capac translucid oferă o administrare fără efort a cablurilor
Montare GPU versatilă: Instalează trei plăci grafice în orientare standard sau două vertical pentru o expunere estetică suplimentară folosind un suport inclus în pachet
Pregătită pentru răcire serioasă: Suportă plăci de bază până la formatul EATX, cu spațiu pentru radiatoare frontale de 420 mm, pompă și rezervor de apă
Panou I/O avansat: port USB 3.1 Gen 2 Type-C™, patru porturi USB 3.0, un buton de control al iluminării RGB și un buton de control al vitezei ventilatoarelor
Mânere confortabile pentru carcasă: Transportă cu ușurință prețiosul tău sistem la petreceri LAN cu ajutorul unor mânere textile ergonomice și stilate



ROG Strix Helios
CREATA PENTRU EXPUNEREA SISTEMEOR DE TOP


ROG Strix Helios este o carcasă premium mid-tower pentru sisteme de gaming ce are trei panouri cu geam securizat, cadru rafinat din aluminiu și un panou frontal integrat cu iluminare RGB. Include un sistem de administrare a cablurilor, cu un capac multifuncțional cu suport pentru GPU, care menține interiorul ordonat. Gândită pentru extensibilitate și performanță, este pregătită să găzduiască plăci de bază cu format până la EATX și sisteme serioase de răcire cu apă, făcând-o alegerea perfectă pentru afișarea unui sistem clasic ROG de top.



DESIGN SI ESTETICA PREMIUM
ROG Strix Helios a fost gândită pentru expunerea sistemelor de top, fiind prevăzută cu trei panouri din geam securizat fumuriu, montate într-un cadru rafinat din aluminiu periat. Un afișaj uimitor cu iluminare RGB dinamică este integrat în panoul frontal pentru a eclipsa competiția.



ILUMINARE AURA SYNC RGB
Fiind prevăzută cu LED-uri RGB adresabile integrate în panoul frontal, care pot fi personalizate folosind un buton de control dedicat sau software-ul Aura, ROG Strix Helios poate afișa milioane de culori și o gamă de efecte care pot fi sincronizate cu un vast ecosistem de componente pentru completarea sistemului tău.


*De notat că anumite efecte de iluminare necesită software-ul ASUS Aura și variază în funcție de model. Controalele implicite pentru panoul I/O al carcasei: Static, Respirație, Stroboscop și Curcubeu.



ADMINISTRARE FARA EFORT A CABLURILOR
Menține-ți sistemul curat și ordonat cu capacele flexibile și un sistem de administrare a cablurilor cuprinzător.

Capac multifunctional
Un capac multifuncțional cu suporturi pentru GPU ascunde inteligent cablurile, oferă suport solid pentru plăci grafice și permite montarea unui SSD sau a unui ROG Aura Terminal pentru a fi afișate. Poziția sa poate fi ajustată pentru a se adapta la plăci de bază ATX sau EATX.


Masca pentru sursa
Masca flexibilă pentru sursă realizată din două piese are un decupaj frontal pentru a permite compatibilitatea cu ROG Thor sau cu alte surse de alimentare cu afișaj OLED integrat.


Capac pentru cablurile din spate
Un capac translucid ascunde cablurile inestetice poziționate în spatele plăcii de bază și permite luminii de la ROG Aura Terminal, SSD-uri sau alte dispozitive cu iluminare RGB a strălucească prin acesta..


INSTALARE SI MENTENANTA FACILE
ROG Strix Helios este proiectată cu multiple mecanisme pentru instalare facilă, oferind cea mai cursivă experiență de realizare a sistemului, chiar și de către începătorii în domeniu. Menținerea unui sistem curat este facilitată și de filtrele de praf integrate, precum și de accesul facil la toate zonele.

Butoane pentru eliberarea panourilor
Cu o apăsare pe butoanele de eliberare din spatele carcasei poți înclina panourile laterale pentru acces instantaneu și fără instrumente la interiorul sistemului. Panourile cu geam securizat au o balama în partea de jos, ceea ce înseamnă că ele vor rămâne înclinate la un anumit unghi până când ești pregătit să le detașezi complet.


Montarea ventilatoarelor si radiatoarelor
Două suporturi cae pot fi înlăturate îți permit să montezi cu ușurință ventilatoarele și radiatoarele înainte de a introduce întrega unitate în carcasă, ceea ce simplifică experiența de realizare a sistemului.


Filtre de praf
Filtrele din partea de sus, frontală și de jos a carcasei pot fi înlăturate, oferind protecție completă împotriva prafului și facilitează operațiunile de curățare și mentenanță.



MONTARE VERSATILA A PLACILOR GRAFICE
Montează până la trei plăci grafice în orientare standard sau două vertical pentru o expunere estetică suplimentară folosind un suport inclus în pachet.
Standard (orizontal)


Vertical


* Pentru instalarea verticală a plăcilor grafice este necesar un cablu riser, iar acesta se achiziționează separat.


PREGATITA PENTRU RACIRE SERIOASA
Construită pentru a performa și pregătită pentru expansiune, ROG Strix Helios poate găzdui plăci de bază cu format până la EATX și oferă spațiu amplu pentru sisteme de răcire cu apă performante. Beneficiind de suport pentru radiatoare frontale de până la 420 mm și pentru partea de sus de până la 360 mm, există și spațiu rezervat pentru instalarea unei pompe și a unui rezervor pentru sistemul de răcire cu apă.

Dimensiuni


Capacitate ventilatoare


Capacitate radiatoare


PANOU I/O AVANSAT
Panoul I/O oferă multiple opțiuni pentru conectivitate, inclusiv un port reversibil USB 3.1 Type-C™. De asemenea, oferă controale dedicate pentru viteza ventilatoarelor și iluminarea RGB, pentru ajustări care pot fi făcute din mers.


УДОБНЫЕ РУЧКИ ДЛЯ КОРПУСА
Вы можете легко перевезти свою драгоценную систему на вечеринку по локальной сети, используя эргономичные и стильные текстильные ручки, которые прошли строгие испытания и выдерживают нагрузку до 50 кг.



ROG Strix Helios

Mărime carcasă
Mid Tower
Suport placă de bază
EATX (12"x10.9")
ATX
Micro-ATX
Mini-ITX
Bay-uri unitate
4 x 2.5" Bay
2 x 2.5"/3.5" Combo Bay
Sloturi de extensie
8
2 (adiționale vertical)
Port frontal I/O
1 x Căști
1 x Microfon
4 x USB 3.1 Gen1
1 x USB 3.1 Gen2 Tip-C
Buton control LED
Buton control ventilatoare
Buton resetare
Sticlă securizată
Partea frontală
Partea stânga
Partea dreapta
Suport radiator (Frontal)
120 mm
140 mm
240 mm
280 mm
360 mm
420 mm
Suport radiator (Superior)
120 mm
140 mm
240 mm
280 mm
360 mm
Suport radiator (Spate)
120 mm
140 mm
Suport răcire (Frontal)
3 x 120 mm
3 x 140 mm
Grosime radiator + ventilator: Maxim 90 mm
Suport răcire (Superior)
3 x 120 mm
2 x 140 mm
Grosime radiator + ventilator: Maxim 60 mm
Suport răcire (Spate)
1 x 120 mm
1 x 140 mm
Ventilatoare preinstalate (Frontal)
3 x 140 mm
Ventilatoare preinstalate (Spate)
1 x 140 mm
Înălțime maximă cooler CPU
190 mm
Lungime maximă GPU
450 mm (Este necesar un cablul riser cu o lungime de peste 200 mm pentru o instalare GPU în poziție verticală)
Lungime maximă sursă
220 mm
Filtre praf detașabile
Frontal
Superior
Inferior
Spațiu maxim gestionare cabluri
33 mm
Dimensiuni
250 x 565 x 591 mm
Greutate
18 Kg
AURA Sync
ARGB

Общие характеристики
  • Производитель Asus
  • Формфактор Micro Tower
  • Мощность БП, W нет в комплекте

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней