Tastatura Keychron Q3 Pro QMK/VIA Wireless Custom Full-Metal Mechanical Keyboard (Q3P-X1) Silver Grey, 80% TKL layout, Knob, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)

Cod produs: 31631
La comandă
4300 lei
3990 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Tastatura Keychron Q3 Pro QMK/VIA Wireless Custom Full-Metal Mechanical Keyboard (Q3P-X1) Silver Grey, 80% TKL layout, Knob, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)


Keychron Q3 Pro QMK/VIA Wireless Custom Mechanical Keyboard
SKU: Q3P-X1


Versiunea complet asamblată include:
Placă de circuite pentru tastatură, carcasă și placă PC.
Keycaps (inclusiv keycaps pentru Mac și Windows).



Keychron Q3 Pro

Faceți cunoștință cu Keychron Q3 Pro, o tastatură mecanică fără fir QMK/VIA revoluționară complet metalică. Împreună cu numeroasele noastre modele premium, inclusiv designul cu pad dublu, capace PBT, elemente cu șuruburi etc., vă va oferi o experiență de tastare de neegalat!



Ediția specială are un aspect unic TKL cu un design actualizat al mânerului din aluminiu, taste suplimentare personalizabile în partea stângă și detalii mai fine pentru o eficiență sporită!


Suport QMK/VIA
Vă permite să configurați toate tastele și butoanele în mai multe straturi. Orice machete, macrocomenzi, comenzi rapide, efecte de iluminare individuale.

Aluminiu frezat
Părțile corpului sunt tăiate din foi solide din aliaj de aluminiu 6063, ceea ce oferă rezistență ridicată la coroziune și textură premium

Bluetooth și USB
Suportă simultan comunicarea Bluetooth cu trei dispozitive. Cu al patrulea prin USB. Se conectează la computer, tabletă, smartphone

HotSwap
Vă permite să înlocuiți întrerupătoarele în câteva minute. Suportă atât comutatoare cu 3 pini, cât și cu 5 pini

LED-uri sudice
LED-urile orientate spre sud sunt opțiunea preferată pentru compatibilitate maximă cu diferite profiluri ale tastelor

Stabilizatori înșurubați

Stabilizatoare cu fixare cu șurub pe placa de circuit imprimat. Deplasare mai stabilă a cheilor lungi. Mai ușor de modificat tastatura în viitor

Mac&Win
Complet compatibil cu Windows, macOS, iOS și Android - la doar un clic de comutare. Chei de rezervă incluse

Tastaturi PBT KSA
Include chei premium duble cu profilul sferic unic KSA, dezvoltat de Keychron pe baza profilului OSA



Comunicații fără fir și prin cablu
O soluție excelentă pentru multitasking. Puteți conecta Q3 Pro la până la trei dispozitive fără fir prin intermediul Broadcom Bluetooth 5.1 stabil pentru o multitasking fără probleme pe laptop, telefon și tabletă. Comutați rapid între ele și este pe deplin compatibil atât cu Mac, cât și cu Windows. O conexiune fiabilă prin cablu USB Type-C este, de asemenea, disponibilă dacă este necesar.


O piesă rafinată de artă metalică
Întregul corp metalic este fabricat din aluminiu 6063, care este prelucrat CNC, lustruit, anodizat, sablat și trece prin încă 24 de pași de fabricație pentru a crea opera de artă din metal care este Q3 Pro.



Usor de asamblat
Am proiectat fiecare componentă pentru a fi ușor de asamblat, astfel încât să puteți personaliza și personaliza cu ușurință fiecare componentă pentru o experiență maximă de tastare.



Design cu garnitură dublă
Designul garniturii duble este un nou design inovator în industrie. Pe lângă garniturile de pe plăci, am adăugat garnituri de silicon între carcasele superioare și inferioare pentru a reduce semnificativ rezonanța sunetului dintre metale și pentru a reduce zgomotul ciocnirii metalelor.


Keychron Q1 75% Custom Mechanical Keyboard


Experimentați noi niveluri de sunet și confort cheie cu designul nostru de montare căptușită și placa flexibilă pentru PC (policarbonat). Această combinație de modele permite tastaturii să păstreze flexibilitatea designului pad-ului și îmbunătățește sunetul general de tastare.

Miez epic în interiorul tastaturii
Un cip ARM Cortex-M4 (MCU) puternic de 32 de biți cu putere ultra-scăzută, echipat cu memorie flash de 128KB, va oferi dezvoltatorilor o flexibilitate mai mare. Rata de interogare este de 1000 Hz imediat scoasă din cutie în modul tip C cu fir (90 Hz în modul wireless), făcând latența abia vizibilă chiar și în jocurile competitive.

Tastaturi PBT cu două lovituri KSA
Pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența de tastare, am proiectat setul nostru unic de Keychron Spherical Angle Dual Keycaps (Profil KSA) cu material PBT superior, fără luciu, rezistent la ulei și durabil pentru utilizare pe termen lung.



Potrivit pentru toate dispozitivele
Construit ținând cont de experiența utilizatorului Mac, păstrând compatibilitatea cu dispozitivele Windows, Q3 Pro vine cu un comutator de sistem și un set suplimentar de taste personalizabile pentru sistemele Windows și macOS. Acum puteți salva două dispoziții diferite de tastatură, câte una pentru fiecare sistem.





Taste macro personalizate
Ediția specială Q3 Pro are patru taste macro pe partea stângă. Acestea pot fi personalizate și atribuite diferitelor acțiuni folosind software-ul VIA, simplificând introducerea datelor și reducând volumul de lucru.

Buton programabil
Conceput pentru a vă îmbunătăți fluxul de lucru creativ, controlul rotativ din aluminiu vă permite să ajustați cu ușurință butonul la tastele dorite sau la comenzile macro, cum ar fi mărirea/micșorarea, reglarea luminozității ecranului, dimensiunea pensulei, volumul, selectarea clipurilor video sau fotografiilor sau iluminarea de fundal. tentă.




Programați-vă Q3 Pro cu QMK și VIA.
Posibilitati nelimitate pentru un flux de lucru fluid, cu posibilitatea de a remapa orice tastă și de a crea macrocomenzi, comenzi rapide sau taste de comenzi rapide folosind QMK/VIA.



Interschimbabil la cald.
Fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de tastare personalizată, motiv pentru care îți oferim oportunitatea. Puteți înlocui fiecare comutator de pe Q3 Pro cu aproape toate comutatoarele mecanice de tip MX cu 3 și 5 pini de pe piață (inclusiv Cherry, Gateron, Kailh, Panda etc.) fără a fi nevoie de lipire. Vă puteți personaliza propria experiență de tastare în câteva secunde.

* Cele patru taste macro (M1~M4) de pe Q3 Pro SE nu pot fi schimbate la cald.



Lumini LED RGB orientate spre sud.
Vine cu 22 de tipuri de setări de iluminare RGB. Puteți ajusta în continuare nuanța RGB, saturația, luminozitatea, viteza efectelor și diferite moduri sau chiar remapa aceste taste folosind QMK/VIA.



Comutator mecanic Keychron K Pro
Prin optimizarea formei comutatorului, comutatorul Q3 Pro se clătina mai puțin decât un comutator mecanic standard și se simte mai fin la fiecare apăsare. În plus, comutatoarele pre-lubrificate din fabrică ale lui K Pro asigură o netezime maximă la îndemâna dumneavoastră. Ca să nu mai vorbim de faptul că comutatorul banană oferă o lovitură tactilă timpurie în partea de sus, cu o netezime unică, similară cu comutatoarele Panda de pe piață.



Stabilizatori PCB
Niciun detaliu nu este prea mic când vine vorba de simțirea vârfurilor degetelor. Am integrat stabilizatori cu înșurubare montați pe PCB pentru o tastare mai lină și o vibrație redusă pe tastele mari, cum ar fi bara de spațiu, tastele Shift, Enter și DELETE. Puteți chiar să personalizați stabilizatorii care vă plac.



Ce este in cutie?


Caracteristici

Date comune
Număr de taste: 91+ buton
Comutatoare: Keychron K Pro
Material carcasa: aluminiu frezat
Material placa: PC (policarbonat)
Material cheie: PBT dublu (nu permite iluminarea din spate)
Profil cheie: KSA
Standard: ANSI
OS: Windows/macOS/Linux
Iluminare de fundal: LED-uri RGB, sud
NKRO atât prin cablu, cât și prin Bluetooth

Putere și comunicații
Baterie: 4000 mAh Li-Pol
Durata de viață a bateriei în modul Bluetooth: până la 300 de ore fără iluminare de fundal, până la 100 de ore cu iluminare de fundal
Conectivitate: Bluetooth și USB Type-C
Versiunea Bluetooth: 5.1
Rata de sondare: 1000 Hz prin cablu, 90 Hz prin Bluetooth
Microcontroler: ARM Cortex-M4 STM32L432 pe 32 de biți (128KB Flash)

Dimensiuni
Dimensiuni: 414,98 x 144,16 mm
Înălțime fără chei: 17,82 mm față, 31,37 mm spate
Unghi: 5,52°
Greutate asamblata: 2300 g

Echipamente
1 x tastatură complet asamblată, inclusiv:
- 1 x carcasa din aluminiu
- 1 x PCB
- 1 x placă din policarbonat
- 1 x izolare fonică
- 16 x Garnituri (12 instalate și 4 per cutie)
- 5 x stabilizatori
- 1 x set de chei PBT dublu-shot KSA
- 1 x kit de comutare Keychron K Pro

1 x cablu tip C la tip C cu adaptor tip A
1 x Instrument de îndepărtare a cheilor
1 x Instrument de îndepărtare a comutatorului
1 x șurubelniță
1 x hexagon
1 x set de chei de înlocuire pentru MacOS/Windows
1 x manual de instrucțiuni



Caracteristici principale ale tastaturilor Keychron
Bluetooth* și conectivitate USB

Conectați până la 3 dispozitive simultan prin Bluetooth. Dacă aveți nevoie de o conexiune prin cablu, conectați tastatura folosind cablul USB Type-C inclus. Asociați-vă tastatura cu laptopul, tableta sau smartphone-ul și comutați cu ușurință între dispozitivele conectate.
*Modelele C1 și C2 funcționează numai prin USB




Complet compatibil cu toate sistemele de operare
Tastaturile Keychron sunt 100% compatibile cu toate sistemele de operare populare. Sunt potrivite pentru rularea pe Windows, macOS, iOS, Android și Linux.
Tastatura vine cu taste suplimentare pentru Mac/Windows.



Baterie mare*
Cu o baterie mare de 4000** mAh, tastatura vă permite să tastați timp de 72 de ore fără a fi reîncărcat. Aceasta este 9 zile de utilizare normală, 8 ore pe zi. Este nevoie de doar 3 ore pentru a încărca complet bateria. Indispensabil dacă trebuie să folosești tastatura în timp ce stai pe canapea în fața televizorului, precum și pentru călătorii.
* Modelele cu fir C1 și C2 nu au baterie
** Modelul K1 are o capacitate a bateriei de 2000 mAh



Schimbarea la cald a comutatoarelor*
Tastatura cu HotSwap vă permite să scoateți și să introduceți cu ușurință întrerupătoarele în prize cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu abilitățile corespunzătoare, puteți înlocui complet comutatoarele în 15 minute. De asemenea, este foarte util dacă doriți să lubrifiați întrerupătoarele.
* Toate modelele, cu excepția K1, au versiuni cu opțiunea HotSwap





Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile