Tastatura Keychron Q6 Pro QMK/VIA Wireless Custom Full-Metal Mechanical Keyboard (Q6P-M1) Carbon Black, Full Size layout, Knob, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)

Cod produs: 31603
La comandă
4200 lei
3910 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Tastatura Keychron Q6 Pro QMK/VIA Wireless Custom Full-Metal Mechanical Keyboard (Q6P-M1) Carbon Black, Full Size layout, Knob, RGB Backlight, Keychron K pro Mechanical Red Switch, Hot-Swap, Bluetooth, USB Type-C, gamer (tastatura/клавиатура)


Keychron Q6 Pro QMK/VIA Wireless Custom Mechanical Keyboard
SKU: Q6P-M1


Versiunea complet asamblată include:
Placă de circuite pentru tastatură, carcasă și placă PC.
Tastaturi (inclusiv tastaturi Mac și Windows).
Comutatoare.



Keychron Q6 Pro
Faceți cunoștință cu Keychron Q6 Pro, prima tastatură mecanică fără fir QMK/VIA din lume, cu un aspect 100% la dimensiune completă. Împreună cu numeroase modele premium, inclusiv căptușeală dublă, capace PBT, butoane cu șuruburi etc., vă va oferi o experiență de tastare de neegalat!





Comunicații fără fir și prin cablu
O soluție excelentă pentru multitasking. Puteți conecta Q6 Pro la până la trei dispozitive fără fir prin intermediul Broadcom Bluetooth 5.1 stabil pentru o multitasking fără probleme pe laptop, telefon și tabletă. Comutați rapid între ele și este pe deplin compatibil atât cu Mac, cât și cu Windows. O conexiune fiabilă prin cablu USB Type-C este, de asemenea, disponibilă dacă este necesar.



O piesă rafinată de artă metalică
Întregul corp metalic este fabricat din aluminiu 6063, care este prelucrat CNC, lustruit, anodizat, sablat și trece prin încă 24 de pași de fabricație pentru a crea opera de artă din metal care este Q6 Pro.



Usor de asamblat
Am proiectat fiecare componentă pentru a fi ușor de asamblat, astfel încât să puteți personaliza și personaliza cu ușurință fiecare componentă pentru o experiență maximă de tastare.



Design cu garnitură dublă
Designul garniturii duble este un nou design inovator în industrie. Pe lângă garniturile de pe plăci, am adăugat garnituri de silicon între carcasele superioare și inferioare pentru a reduce semnificativ rezonanța acustică dintre metale și pentru a reduce zgomotul ciocnirii metalelor.


Gasket structure of Keychron Q6 Pro QMK/VIA 100% layout wireless custom mechanical keyboard


Experimentați noi niveluri de sunet și confort cheie cu designul nostru de montare căptușită și placa flexibilă din policarbonat. Această combinație de modele permite tastaturii să păstreze flexibilitatea designului pad-ului și îmbunătățește sunetul general de tastare.

Miez epic în interiorul tastaturii
Un cip ARM Cortex-M4 (MCU) puternic de 32 de biți cu putere ultra-scăzută, echipat cu memorie flash de 128KB, va oferi dezvoltatorilor o flexibilitate mai mare. Rata de interogare este de 1000 Hz imediat scoasă din cutie în modul tip C cu fir (90 Hz în modul wireless), făcând latența abia vizibilă chiar și în jocurile competitive.



Tastaturi PBT cu două lovituri KSA
Pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența de tastare, am proiectat setul nostru unic de Keychron Spherical Angle Dual Keycaps (Profil KSA) cu material PBT superior, fără luciu, rezistent la ulei și durabil pentru utilizare pe termen lung.

Potrivit pentru toate dispozitivele

Conceput ținând cont de experiența utilizatorului Mac, păstrând compatibilitatea cu dispozitivele Windows, Q6 Pro vine cu un comutator de sistem și un set suplimentar de taste personalizabile pentru sistemele Windows și macOS. Acum puteți salva două dispoziții diferite de tastatură, câte una pentru fiecare sistem.

Programați-vă Q6 Pro cu QMK și VIA.
Posibilitati nelimitate pentru un flux de lucru fluid, cu posibilitatea de a remapa orice tastă și de a crea macrocomenzi, comenzi rapide sau taste de comenzi rapide folosind QMK/VIA.



Obțineți aspectul tastaturii Q6 Pro care rulează pe VIA
Deoarece codul VIA pentru Q6 Pro încă așteaptă aprobarea Github, acesta nu este încă recunoscut automat. Descărcați fișierul JSON corespunzător cu aspectul tastaturii de mai jos, deschideți VIA, activați „Afișați fila Design” în fila Setări și trageți fișierul JSON în fila Design din VIA pentru a face ca aspectul tastaturii Q6 Pro să funcționeze pe VIA.

Interschimbabil la cald
Fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de tastare personalizată, motiv pentru care îți oferim oportunitatea. Puteți înlocui fiecare comutator de pe Q6 Pro cu aproape toate comutatoarele mecanice de tip MX cu 3 și 5 pini de pe piață (inclusiv Cherry, Gateron, Kailh, Panda etc.) fără a fi nevoie de lipire. Vă puteți personaliza propria experiență de tastare în câteva secunde.



Partea sudică RGB
Vine cu 22 de tipuri de setări de iluminare RGB. Puteți ajusta în continuare nuanța RGB, saturația, luminozitatea, viteza efectelor și diferite moduri sau chiar remapa aceste taste folosind QMK/VIA.



Comutator mecanic Keychron K Pro
Prin optimizarea formei comutatorului, comutatorul Q6 Pro se clătina mai puțin decât un comutator mecanic standard și se simte mai fin la fiecare apăsare. În plus, comutatoarele pre-lubrificate din fabrică ale lui K Pro asigură o netezime maximă la îndemâna dumneavoastră. Ca să nu mai vorbim de faptul că comutatorul banană oferă o lovitură tactilă timpurie în partea de sus, cu o netezime unică, similară cu comutatoarele Panda de pe piață.



Stabilizatori PCB
Niciun detaliu nu este prea mic când vine vorba de simțirea vârfurilor degetelor. Am integrat stabilizatori cu înșurubare montați pe PCB pentru o tastare mai lină și o vibrație redusă pe tastele mari, cum ar fi bara de spațiu, tastele Shift, Enter și DELETE. Puteți chiar să personalizați stabilizatorii care vă plac.



Ce este in cutie?


Caracteristici
Latime 137 mm
Lungime 446 mm
Înălțimea panoului frontal 20,1 mm (fără tastaturi)
Înălțimea panoului din spate 32,6 mm (fără tastaturi)
Înălțimea picioarelor 2,7 mm
Unghi 5,2°
Greutate 2160 ± 10 g (versiunea complet asamblată)
Material carcasă Tot aluminiu, prelucrat CNC
Material placa PC
Capace de taste KSA, capace duble PBT, opace (versiunea complet asamblată)
Comutator Keychron K Pro (versiunea complet asamblată)
Stabilizator Înșurubați stabilizatorul pe PCB
Iluminare de fundal: iluminare de fundal RGB LED Sud
Schimb la cald Da. Compatibil cu majoritatea comutatoarelor mecanice MX cu 3 și 5 pini, cum ar fi Gateron, Cherry MX, Kailh etc.
Microcontroler ARM Cortex-M4 de putere ultra-scăzută, STM32L432 pe 32 de biți (128 KB flash)
Rată de interogare 1000 Hz (cu fir) / 90 Hz (fără fir)
N-Key Rollover (NKRO) Da, atât pentru modul wireless, cât și pentru modul cu fir
Mediu de lucru -10 până la 50℃
Baterie Baterie litiu polimer de 4000 mAh
Timp de funcționare BT (lumina de fundal oprită) Până la 300 de ore (rezultatele testelor de laborator pot varia în funcție de utilizarea reală)
Timp de funcționare BT (RGB) Până la 100 de ore (luminozitate cea mai scăzută)
Bluetooth versiunea 5.1
Sistem compatibil macOS/Windows/Linux
Conexiune prin cablu Bluetooth/Type-C
Numele dispozitivului Bluetooth Keychron Q6 Pro


Caracteristici principale ale tastaturilor Keychron
Bluetooth* și conectivitate USB

Conectați până la 3 dispozitive simultan prin Bluetooth. Dacă aveți nevoie de o conexiune prin cablu, conectați tastatura folosind cablul USB Type-C inclus. Asociați-vă tastatura cu laptopul, tableta sau smartphone-ul și comutați cu ușurință între dispozitivele conectate.
*Modelele C1 și C2 funcționează numai prin USB




Complet compatibil cu toate sistemele de operare
Tastaturile Keychron sunt 100% compatibile cu toate sistemele de operare populare. Sunt potrivite pentru rularea pe Windows, macOS, iOS, Android și Linux.
Tastatura vine cu taste suplimentare pentru Mac/Windows.



Baterie mare*
Cu o baterie mare de 4000** mAh, tastatura vă permite să tastați timp de 72 de ore fără a fi reîncărcat. Aceasta este 9 zile de utilizare normală, 8 ore pe zi. Este nevoie de doar 3 ore pentru a încărca complet bateria. Indispensabil dacă trebuie să folosești tastatura în timp ce stai pe canapea în fața televizorului, precum și pentru călătorii.
* Modelele cu fir C1 și C2 nu au baterie
** Modelul K1 are o capacitate a bateriei de 2000 mAh



Schimbarea la cald a comutatoarelor*
Tastatura cu HotSwap vă permite să scoateți și să introduceți cu ușurință întrerupătoarele în prize cu o mișcare a încheieturii mâinii. Cu abilitățile corespunzătoare, puteți înlocui complet comutatoarele în 15 minute. De asemenea, este foarte util dacă doriți să lubrifiați întrerupătoarele.
* Toate modelele, cu excepția K1, au versiuni cu opțiunea HotSwap




Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile