Монитор 24" ASUS ProArt PA24AC HDR Professional Monitor IPS WUXGA 16:10, 0.233mm, 5ms, 100% sRGB, HDR-10, Hardware Calibration, Pivot, Speakers 2Wx2, H:30-85KHz, V: 48-70Hz, 1920x1200 WUXGA, USB Type-C, 2xHDMI, DisplayPort 1.2, USB 3.0, (monitor/монитор)

Код товара: 26993
Нет в наличии
9425 леев
9330 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

Монитор ASUS ProArt PA24AC


Monitorul Profesional ASUS ProArt PA24AC HDR - 24 inch, WUXGA, HDR-10, 100% sRGB, Hardware Calibration, USB-C™, VESA DisplayHDR 400


Display WUXGA de 24 inch, 1920 x 1200 IPS, design fără ramă

100% din gama de culori sRGB, pre-calibrat pentru o acuratețe excelentă a culorilor (ΔE <2)

Suport HDR-10 prezintă performanță HDR (High Dynamic Range)

Tehnologia de calibrare ASUS ProArt oferă ajustări avansate, inclusiv un tabel de căutare pe 14 biți pentru precizia culorii și testarea uniformității grilei de 5 x 5

Porturi I/O: DP prin USB-C™ cu alimentare 60 W, DisplayPort, HDMI, hub USB 3.0


ProArt PA24AC


Monitor Profesional HDR PA24AC


Claritate extremă, contrast superior


ASUS ProArt™ PA24AC dispune de un panou WUXGA de 1920 x 1200 IPS, cu design fără ramă și o gamă largă de culori 100% din sRGB. Luminozitate până la 400 niți și VESA DisplayHDR 400 certified oferă o experiență reală. Funcția PA24AC de Port USB-C™ acceptă transferuri de date, DisplayPort și oferă de asemenea o sursă de alimentare de 60 W. Tehnologie avansată de calibrare ProArt™ și pre-calibrare din fabrică pentru a asigura precizia culorii (∆E < 2). Cu certificare Windows și Mac OS, PA24AC este monitorul ideal pentru designeri grafici, fotografi sau oricine caută înaltă precizie a culorii.



Achieving 100% coverage of the sRGB color gamut, ProArt PA24AC reproduces richer and more vivid colors.


Scoateți la iveală adevărata frumusețe a fotografiilor dvs.

Atingând o acoperire de 100% a gamei de culori sRGB, ProArt PA24AC reproduce culori mai bogate și mai vii și face ca fotografiile dvs. să beneficieze de culori mai reale.
Achieving 100% coverage of the sRGB color gamut, ProArt PA24AC reproduces richer and more vivid colors.



O imagine pictată cu culori suplimentare

Ideal pentru fotografi, designeri grafici sau pentru oricine caută o înaltă precizie, monitorul PA24AC dispune de o grafică color pe 8 biți pentru a afișa peste 16,7 milioane de culori. Utilizează un tabel de căutare internă pe 14 biți și acceptă valori Gamma de 2,6; 2,4; 2,2; 2,0 și 1,8 pentru a vă oferi imagini cu aspect natural și tranziții mai fine între nuanțe.

Fidelitate înaltă de culoare pentru nuanțe cu adevărat expresive

Bucurați-vă de nuanțe pure, expresive mulțumită reproducerii corecte a culorilor, cu adevărat viabile. Fiecare monitor ProArt PA24AC este pre-calibrat pentru a garanta o acuratețe a culorilor de vârf a industriei (∆E < 2), și oferă tehnologia avansată ASUS de urmărire la scară, care oferă un raport al nivelelor de calibrare de 63, 127 și 255. Acest lucru face ca imaginile sa fie reproduse pe ecran cu precizie, permițându-vă să vedeți exact cum va arăta lucrarea dvs. când este gata. Monitorul PA24AC vine, de asemenea, cu o compensare de uniformitate de 95%, pentru a se proteja împotriva luminozității și a fluctuațiilor de culoare pe diferite părți ale ecranului.






Tehnologia de calibrare ASUS ProArt



Indiferent dacă utilizați un desktop sau laptop, PC sau Mac, tehnologia de calibrare ASUS ProArt oferă o reglare a preciziei culorilor și o compensare a uniformității pentru a ușura lucrurile atunci când este timpul să recalibrați luminozitatea și consistența culorilor afișajului.


ASUS ProArt Calibration Technology achieves optimum color accuracy when working with different types of content with a variety of advanced setups 

  • Optimizarea acuității de culoare

  • Compensarea de uniformitate

  • Profilurile parametrilor de culoare salvate

  • Compatibil cu majoritatea calibratorilor



Obțineți o acuratețe optimă a culorilor atunci când lucrați cu diferite tipuri de conținut, cu o varietate de setări avansate, care vă permit să reglați gama de culori, luminozitatea, nivelurile de negru, corecția gamma, temperatura și uniformitatea culorii.





 




USB-C, cel care le face pe toate



PA24AC vă oferă compatibilitate de neegalat cu majoritatea dispozitivelor multimedia. Porturile USB-C™, DisplayPort și HDMI. Portul USB-C™ integrat acceptă transferurile de date, DisplayPort și de asemenea permite livrarea de energie de 60W. PA24AC servește, de asemenea, ca un hub USB, ceea ce înseamnă că atunci când vă conectați la acesta prin intermediul USB-C (utilizând cablul C-la-C sau cablul C-la-A), dispozitivul dvs. obține acces la orice periferice conectate la porturile USB.








Picture-in-Picture și Picture-by-Picture



Funcțiile Picture-in-Picture (PiP) și Picture-by-Picture (PbP) încorporate vă permit să vizualizați conținut din mai multe surse simultan și să comutați ușor între ele. Puteți selecta chiar și surse audio pentru redare.


ProArt PA24AC can place multiple input sources side by side onscreen and configure each individual window's color settings.


Modul Picture-by-Picture (PbP)



Plasați mai multe surse de intrare alături pe ecran și configurați individual setările de culoare ale fiecărei ferestre cu sRGB, Rec. 709, Modul Utilizator 1 și Modul Utilizator 2, pentru a vedea diferența dintre ele.


ProArt PA24AC can place your second input source in a window in one corner of the display.


Picture-in-Picture (PiP)



Plasează cea de-a doua sursă de intrare într-o fereastră într-un colț al ecranului.








Scala virtuală QuickFit



Economisiți timp și lucrați mai inteligent cu ASUS QuickFit Virtual Scale. Vă oferă o suprapunere direct pe ecran, astfel încât să puteți alinia și previzualiza documente în dimensiunile lor reale înainte de imprimare. Există, de asemenea, un joystick de navigare intuitiv în 5 direcții, pentru a putea accesa cu ușurință și comuta setările folosind meniul de pe ecran.


ProArt PA24AC provides you with an onscreen grid overlay so you can align and preview documents in their actual sizes prior to printing.

  • A4

  • Personalizare

  • B5

  • Riglă

  • Grilă de aliniere








Protejați-vă ochii cu tehnologia ASUS Eye Care




Filtru de lumină albastră ASUS



Tehnologia exclusivă ASUS Ultra-Low Blue Light vă protejează de lumina albastră dăunătoare. Acesta oferă patru setări ale filtrului de lumină albastră, care sunt ușor accesate prin meniul afișat pe ecran prin intermediul tastei rapide.


ASUS Blue Light Filter protects viewers from harmful blue-light

  • 0

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4








Tehnologia ASUS Flicker-free





  • ASUS Flicker-Free technology can help reduce onscreen flicker for a more comfortable viewing experience


    Cu tehnologia Flicker-free

  • ASUS Flicker-Free technology can help reduce onscreen flicker for a more comfortable viewing experience


    Fara tehnologia Flicker-free



Tehnologia ASUS Flicker-Free oferă o experiență de vizionare și un mediu de lucru mai confortabile, reducând pâlpâirea pe ecran pentru a micșora solicitarea ochilor, durerile de cap și oboseala ochilor, când petreceți timp îndelungat în fața ecranului.








Design ergonomic



Cu ProArt PA24AC, este întotdeauna accesibilă o poziție confortabilă de vizionare, datorită profilului său subțire și suportului proiectat ergonomic cu reglaje de înclinare, pivotare, răsucire și înălțime. Meniul pe ecran se rotește chiar automat, pentru a se afișa corect atunci când utilizați monitorul în orientarea portret – mai potrivit atunci când lucrați cu site-uri web sau documente mai lungi.



  • With ProArt PA24AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

    Rotire
    -45°~+45°

  • With ProArt PA24AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

    Pivotare
    -90°~+90°

  • With ProArt PA24AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

    Înclinare
    -5°~+23°

  • With ProArt PA24AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

    Reglarea Înălțimii
    0~110 mm











SPECIFICATII:




  • Ecran
    Dimensiune Panou: Ecran lat 24.1"(61.13cm) 16:10
    Saturația culorilor : 100%(sRGB)
    Tip panou : IPS
    Rezoluția reală : 1920x1200
    Suprafaţă de afişare (HxV) : 518.4 x 324 mm
    ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 100000000:1
    Unghi vizionare (CR≧10) : 178°(H)/178°(V)
    Timp de răspuns : 5ms (Gri-Gri)
    Culori afișate : 16.7M (8bit real)
    Luminozitate: 350 cd/㎡ (Typical)/400 cd/㎡ (Peak)
    Garanția LCD ZBD : Da
    Contrast: 1000 :1 (Typical)/8000 :1 (HDR)
    Eliminarea tremurului de imagine (Flicker free)


  • Funcții video
    Tehnologie Trace Free: Da
    Moduri SPLENDID Video : 8 Moduri (Modul sRGB/Modul Panoramă/Modul Standard/Rec. 709 Mode/Modul Utilizator 1/Modul Utilizator 2/Modul Citire/Modul Cameră Întunecată)
    Selectare temperatura culorilor : 4 Moduri
    Acuratețea culorilor : △E< 2
    Ajustare Gamma : Da (Suportă Gamma 1.8/2.0/2.2/2.4/2.6 )
    Ajustare culori : ajustare pe 6 axe (R,G,B,C,M,Y)
    QuickFit (moduri) : Da (Moduri A4/B5/Caroiaj de Aliniere/Riglă/Personalizare)
    Imagine-în-Imagine (Picture-in-Picture): Da
    Suportă HDCP: Da
    Imagini-Alăturate (Picture-by-Picture): Da
    Tehnologie de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră (Low Blue Light): Da
    Suportă tehnologia Adaptive-Sync:Da
    Suportă HDR (High Dynamic Range): Da


  • Funcții audio
    Difuzoare Stereo : 2W x 2 Stereo RMS


  • Porturi I/O
    Semnal intrare: HDMI(v2.0a) x2, DisplayPort 1.2, USB Type-C
    Conector Căști: Mini-Jack 3.5mm
    USB upstream : USB3.0 Type-C x1
    USB downstream : USB3.0 Tip-A x4


  • Frecvența de semnal
    Digital: 30 ~85 KHz (H) /48 ~70 Hz(V)


  • Consum de energie
    Pornit (Uzual): <21W*
    Mod Economisire Energie: <0.5W ; Oprit: 0W (Comutator Fizic)
    100-240V, 50/60Hz


  • Ergonomie
    Culori carcasă : Gri
    Înclinare : -5°~+23°
    Rotire : Da
    Pivotare : Da
    Reglarea înălțimii : Da
    Montură de perete tip VESA : 100x100mm
    Design fără Ramă: Da
    Design cu demontare rapidă a standului: Da


  • Securitate
    Securitate Kensington


  • Dimensiune
    Dimensiuni cu suport (WxHxD): 532 x (378-488) x 202 mm
    Dimensiuni fără suport (WxHxD): 532 x 349 x 55 mm
    Dimensiuni cutie (WxHxD): 650 x 260 x 430 mm


  • Greutate
    Greutate Netă (Esti.): 6.5 kg
    Greutate Netă fără Suport: 4.28 kg
    Greutate Brută (Esti.): 9.0 kg


  • Accesorii
    Clemă Cablu
    Cablu de alimentare
    Cablu DisplayPort
    USB-C cable
    Cablu HDMI
    USB-C to A cable
    Carte de garanție
    Raport de pre-calibrare a culorilor


  • Îndeplineste standardele
    Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 0, CU, ErP, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, KCC, Mac Compliance, PSE, RoHS, TCO7.0, UkrSEPRO, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, TUV Flicker-free , KC , eStandby, TUV Low Blue Light, Vietnam MEPS, ICES-3, RCM, VESA DisplayHDR 400


  • Notă
    *HDCP2.2 pentru porturile HDMI si DisplayPort
    *Adaptive-Sync pentru porturile HDMI si DisplayPort
    *HDR-10 pentru porturile HDMI / DisplayPort. Performanta HDR necesita monitoare compatibile, dispozitive de streaming, placi video, OS si software-uri de redare pentru dispozitivele PC sau playere media care suporta functia HDR.

Общие характеристики
  • Производитель Asus
  • Диагональ 24"
  • Разрешение дисплея 1920x1200 (WUXGA)
  • Назначение для дизайна
  • Мультимедиа и датчики встроенные динамики
  • Настенное крепление VESA 100x100

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней