27" ASUS VG278Q Gaming Monitor WIDE 16:9, 0.311, 1ms, 144Hz, FreeSync&Adaptive-Sync, Pivot, ASUS Smart Contrast 100.000.000:1, V:40-144Hz, 1920x1080 Full HD, Speakers 2x2W, HDMI (v1.4)/Display Port 1.2/Dual-link DVI-D, (monitor/монитор)

Код товара: 26015
Нет в наличии
7649 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24



 



Timp de raspuns ultra-rapid, de 1ms


ASUS VG278Q este un monitor rapid, dispunand de un timp de raspuns de 1ms pentru a elimina tremurul de miscare si urmele nedorite. Acesta va permite sa reactionati instantaneu la imaginile de pe ecran, in mod special in jocurile cu o actiune foarte rapida – permitandu-va sa conduceti automobile cu maiestria unui sofer de curse profesionist, sau sa fiti victoriosi chiar si in cele mai solicitante dueluri.


 



>

 











Rata de reimprospatare incredibila de 144Hz


Dispunand de o rata de reimprospatare impresionanta, de 144Hz, VG278Q nu intampina nicio problema in afisarea imaginilor in miscare, ceea ce inseamna ca poti sa faci uitate problemele legate de neclaritatile imaginilor in miscare si sa fii victorios in jocuri de tip FPS, simulatoare de curse, jocuri de strategie in timp real si simulatoarea sportive. VG278Q  este echipata cu tehnologie Adaptive-Sync * – aceasta elimina artefactele nedorite si ratele de reimprospatare slabe, pentru a-ti oferi imagini vizuale extraordinare si jocuri foarte cursive.


*Afla mai multe despre tehnologia Adaptive-Sync



 



Diverse optiuni de conectivitate


ASUS VG278Q ofera optiuni de conectivitate multiple, inclusiv port-uri DVI-D, DisplayPort, si HDMI (v1.4), astfel incat poate fi conectat cu usurinta la o gama larga de dispozitive multimedia. De asemenea, are un profil ultra-subtire, cu grosime de doar 1 cm, ideala pentru crearea unui sistem panoramic de monitoare pentru jocuri.


 



 









Tehnologie exclusiva ASUS GamePlus


Modelul ASUS VG278Q este echipat cu functia accesibila foarte rapid ASUS GamePlus, ce ofera functii dedicate pentru o experienta mai buna in jocuri. Puteti alege intre patru modele de tinte suprapuse peste ecran si optimiza pozitia acestora, asigurand astfel un nivel excelent de acuratete in jocurile voastre favorite.



 



Tehnologie de Eliminare Tremurului de Imagine


Tehnologia de Eliminare a Tremurului de Imagine sporeste claritatea imaginilor pentru a-ti oferi o experienta mai confortabila in jocuri. Aceasta minimizeaza oboseala ochilor si alte efecte potential periculoase ale sesiunilor prelungite de jocuri.


 



 



Design Ergonomic


Monitorul pentru Jocuri VG278Q a fost proiectat in mod special pentru sesiuni maraton de jocuri. Profilul sau subtire si suportul ultra-ingust fac din acest model solutia perfecta pentru aproape orice configuratie multi-monitor. VG278Q dispune de asemenea de un suport cu un design foarte ergonomic, ce permite ajustarea pozitiei pe directiile fata-spate, lateral, pivotare si pe inaltime, astfel incat te vei putea bucura de o pozitie ideala de vizionare. Design-ul special permite separarea rapida a suportului de ecran, astfel incat acesta poate fi montat pe un perete cu ajutorul sistemului VESA


 





Общие характеристики
  • Производитель Asus
  • Диагональ 27"
  • Разрешение дисплея 1920x1080 (Full HD)
  • Назначение игровой (Gaming)
  • Мультимедиа и датчики встроенные динамики
  • Настенное крепление VESA 100x100

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней