NOTĂ LEGALĂ

ACEASTĂ NOTĂ LEGALĂ ESTE O NOTIFICARE PUBLICĂ ȘI ESTE PLASATĂ CA ANEXĂ CU ALTE OBSERVAȚII LEGALE ȘI CERERI DE RESPONSABILITATE GĂSITE PE SITE-UL "DOXYTERRA" SAU INCLUSE ÎN DOCUMENTELE POSTATE PE ACEST SITE. "DOXYTERRA" ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A FACE ORICE MODIFICĂRI ÎN ACEST TEXT FĂRĂ O NOTIFICARE PREALABILĂ UTILIZATORILOR SITE-ULUI.

Drepturi de autor

Informațiile de pe site-ul "DOXYTERRA" sunt protejate de legea drepturilor de autor.

"DOXYTERRA" acordă vizitatorilor site-ului dreptul de a utiliza materialele publicate în orice scop personal și necomercial. Cu excepția situațiilor specificate, reproducerea (copierea) oricăror materiale de pe site este imposibilă fără permisiunea scrisă expresă a "DOXYTERRA".

Drepturi de licență

Informațiile publicate pe site-ul "DOXYTERRA" nu pot fi percepute ca acordând drepturi de licențiere asupra proprietății intelectuale deținute de "DOXYTERRA" sau de terți.


Conținutul materialelor

"DOXYTERRA" a luat toate măsurile rezonabile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site web sunt exacte și actualizate, dar acuratețea și caracterul complet nu pot fi garantate. "DOXYTERRA" își rezervă dreptul de a aduce modificări conținutului materialelor de pe acest site în orice moment, la discreția sa. Produsele sau serviciile care nu au legătură directă cu "DOXYTERRA" sunt menționate doar în scop informativ. Toate informațiile despre "DOXYTERRA" și terți de pe acest site sunt prezentate așa cum există în posesia "DOXYTERRA".


TOATE MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT POSTATE PE ACEST SITE NUMAI ÎN SCOP INFORMAȚIONAL ȘI NU POT STA LA BAZA PENTRU LUAREA ORICAREI DECIZII DE INVESTIȚII. INFORMAȚIILE PUBLICATE PE SITE INCLUD PREVIZIUNI, AȘTEPTĂRI ȘI EVALUĂRI ALE PERFORMANȚEI FINANCIARE "DOXYTERRA", CARE SUNT „INDICATIVE” ȘI CA NU POT SERVI IN NICIUN ALT SCOP. ÎN PARTICULAR, SURSA INFORMAȚIILOR FINANCIARE, DACĂ DACA NU ESTE SPECIFICAT ALTFEL; ACESTE INFORMAȚII SUNT NEAUDITATE ȘI POT SAU NU INCLUDE DATE APROXIMATIVE ȘI ESTIMĂRI. ORICE UTILIZATOR AL INFORMAȚIILOR PUBLICATE PE ACEST SITE ÎȘI EXPRIMĂ ACORDUL CĂ "DOXYTERRA" NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ACURATEȚA, VERIDICITATEA ȘI EXACTITATEA DATELOR FURNIZATE.


Unele dintre materialele de pe acest site sunt orientate spre prognozare ca natură și conținut și, prin urmare, implică riscuri și incertitudini semnificative. Vizitatorul site-ului trebuie să țină cont de faptul că astfel de prognoze sunt de natură preliminară și evenimentele și circumstanțele reale pot diferi semnificativ de acestea ca urmare a influenței diferiților factori, inclusiv, dar fără a se limita la: dependența de furnizori în introducerea și promovarea Produse noi; concurența prețurilor, concurența din partea jucătorilor noi și existenți de pe piață  sau a vânzătorilor specializați; schimbări în politicile economice, legi și reglementări; modificări ale cursurilor de schimb sau ale condițiilor pieței; incapacitatea de a atrage investiții sau resurse de creditare în condiții acceptabile.


În orice desfășurare a evenimentelor, în legătură cu posibilitatea/imposibilitatea utilizării resurselor acestui site, precum și în legătură cu utilizarea de către terți a materialelor și documentelor postate pe site (inclusiv informații a căror apariție pe site nu a avut apar la inițiativa companiei), "DOXYTERRA" nu își asumă nicio răspundere pentru nici un fel de daune directe, indirecte, incidentale sau consecvente, în special daune din pierderea profiturilor, pierderea profitabilității, creșterea costurilor, pierderea de informații etc.


Toate caracteristicile și descrierile prezentate pe site pot diferi de caracteristicile reale ale produsului. "DOXYTERRA" își rezervă dreptul de a face orice modificări ale descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, inclusiv, dar fără a se limita la, funcționalitate, specificații, design, componente, performanță, interfață etc., pot fi modificate fără notificare prealabilă sau răspundere. Imaginile produselor sunt simulate și prezentate doar în scop ilustrativ.


Mărci comerciale

Mărci comerciale, mărci, logo-uri etc. (denumite în continuare „Mărcile comerciale”) plasate pe acest site sunt proprietatea "DOXYTERRA" și a terților. Informațiile publicate pe site nu acordă niciun drept de licență pentru utilizarea oricăror mărci comerciale fără a obține acordul prealabil scris al proprietarului.


Confidențialitate

Informațiile despre vizitatorii site-ului (adresa IP, numele domeniului, tipul browserului și sistemul de operare, data și ora vizitei etc.) sunt colectate și stocate în scopul menținerii statisticilor vizitelor. Aceste informații sunt disponibile public, așa că "DOXYTERRA" nu este responsabil pentru dezvăluirea lor. Informațiile personale despre vizitatorii acestui site (numele complet, adresa, adresa de e-mail etc.) nu sunt colectate sau stocate.


Prețurile afișate pe site sunt finale, sunt exprimate în MDL (Leu Moldovenesc) incluzând toate taxele (cu TVA inclus). Conținutul și prețul ofertelor pot fi supuse unor modificări de către DOXYTERRA. Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe Site.