Comutator Keychron K Pro Switch Mechanical Mint Switch Set - 110 pcs, G149 (Accesorii pentru tastatura Keychron)

Cod produs: 31650
La comandă
355 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Comutator Keychron K Pro Switch Mechanical Mint Switch Set - 110 pcs, G149 (Accesorii pentru tastatura Keychron)



Fiecare set de comutatoare Keychron K Pro include 110 de comutatoare și o sticlă.



Experiență premium de tastare
Consultați comutatorul nostru exclusiv Keychron K Pro! Comutatorul K Pro oferă finețe și tactilitate superioare la tastare datorită formei sale optimizate. Poziționarea precisă și mai puțină clătinare vor îmbunătăți cu siguranță senzația vârfului degetelor. O călătorie confortabilă este garantată cu o durată de viață de până la 50 de milioane de apăsări de taste.



Pre-lubrizare din fabrică
Comutatoarele Keychron K Pro sunt pre-lubrificate din fabrică (roșu, banană și maro), ceea ce reduce zgomotul arcului și reduce balansul tijei. Dacă doriți să vă bucurați de o senzație de tastare netedă și naturală, ar trebui să alegeți comutatorul Keychron K Pro.



Design de perete rezistent la praf
Dispunând de un design unic de tijă a comutatorului cu un perete rezistent la praf, comutatorul Keychron K Pro are mai puține vibrații decât alte comutatoare convenționale, rezultând o senzație de tastare mai sigură și mai stabilă. Designul peretelui din partea de sus a piciorului previne, de asemenea, pătrunderea prafului și a umezelii.




Banană și mentă
Suntem mândri să adăugăm încă două întrerupătoare grozave familiei de comutatoare K Pro: întrerupătoarele K Pro Banana și Mint, ambele având umflături tactile mai vechi care oferă o experiență extraordinară de tastare cu o senzație tactilă mai proaspătă și mai fină în partea de jos.




Funcții


Caracteristici
Nume produs Comutator Keychron K Pro
Tija POM+TPE Double Shot, tija MX
Partea superioară a carcasei PC, transparentă
Baza carcasei
Nailon PA66
Arc arc din oțel
Contacte 3 pini
Ungere Da
Suport SMD LED Da

Tastatură compatibilă:
Orice seria K (numai versiunile Gateron Hot Plug sau Keychron Mechanical Hot Plug), K Series Pro (numai versiunile cu profil normal), Seria C și C Pro (numai versiunile Hot Plug), V și V Series Max, Q Keychron Q Pro și Q Tastaturi din seria Max și tastaturi din seria Lemokey L și P.

Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Produse similare

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile