Mouse Keychron M6 Wireless Mouse M6-A1 Black, DPI Range 100-26000, 650 IPS, Polling Rate 1000 Hz (2.4 GHz/Wired mode), Battery 800 mAh, USB Type-C, Black

Cod produs: 31592
La comandă
1100 lei
980 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Mouse Keychron M6 Wireless Mouse M6-A1 Black, DPI Range 100-26000, 650 IPS, Polling Rate 1000 Hz (2.4 GHz/Wired mode), Battery 800 mAh, USB Type-C, Black

Keychron M6

Mouse optic fără fir
Mouse-ul wireless Keychron M6 este echipat cu cel mai bun senzor Pixart 3395. Acceptă conexiune cu fir de 2,4 GHz, Bluetooth și USB.



Keychron M6 reunește toate cele mai bune caracteristici într-un design ultra-ergonomic și ușor. Cu peste zece butoane personalizabile și conectivitate wireless de 2,4 GHz și Bluetooth 5.1, oferă performanță maximă și performanță perfectă pentru orice scenariu!



Modul de defilare dublă
Echipată cu două moduri de defilare, roata de sus vă permite să comutați convenabil între rotița standard de defilare de mijloc și infinită folosind butonul de sus, oferindu-vă o experiență de defilare versatilă chiar sub controlul dumneavoastră. Această flexibilitate vă îmbunătățește productivitatea și creativitatea într-o varietate de scenarii.

Roată tactilă standard
În modul standard roată din mijloc, derulați cu mare precizie la fiecare marcaj pentru a efectua sarcini precum analiza datelor, citirea mesajelor, mărirea/decodarea hărții de joc etc.

Roată fără sfârșit - fără frecare
Când treceți la rotița de defilare infinită, se simte liniștit, neted și super-rapid, ca și când frecarea nu ar exista, ceea ce este cel mai aplicabil atunci când vizualizați pagini lungi, fluxuri de notificări sau orice informații obositoare.



Metode multiple de defilare
Roata mare

Rotița de defilare cu degetul mare, amplasată convenabil pe lateral, funcționează și ca defilare orizontală, facilitând vizualizarea foilor de calcul Excel mari sau vizionarea videoclipurilor.

Roată de rezervă

Pe lângă defilarea standard în sus și în jos, roata din mijloc oferă două dimensiuni suplimentare de navigare — înclinați-o la dreapta sau la stânga pentru o defilare orizontală precisă, clic-pentru-clic.



Unul dintre cei mai puternici senzori de mouse
M6 dispune de cel mai puternic și competitiv cip tactil al mouse-ului PixArt 3395 cu rezoluție de până la 26.000 DPI, viteză de până la 650 de inchi pe secundă și precizie de prindere de neegalat. Fie că este vorba de muncă sau de joacă, oferă posibilități de neegalat.



Răspuns stabil cu latență ultra-scăzută
2,4 GHz și Bluetooth 5.1


Cu conectivitate wireless avansată de 2,4 GHz, M6 oferă o latență extrem de scăzută și timpi de răspuns rapid pentru jocuri și utilizare la birou. De asemenea, oferă conectivitate Bluetooth 5.1 stabilă pentru și mai multe opțiuni de conectivitate wireless.



Performanță maximă pentru fiecare scenariu
Senzorii precisi, conectivitate wireless cu latență extrem de scăzută și o rată de interogare de 1000 Hz asigură performanță maximă la birou, la jocuri sau chiar în deplasare.



Design ergonomic superior
Designul ergonomic al lui M6, cu o curbă pronunțată în partea de sus și un suport pentru degetul mare în lateral, urmărește mai îndeaproape conturul palmei pentru o prindere confortabilă pentru perioade lungi de timp.



Greutate redusă 78 g.
oferă cantitatea potrivită de ușurință, flexibilitate și simplitate pentru a o ține în mână pentru perioade lungi de utilizare.



Două tipuri de receptoare într-o cutie
Am proiectat cel mai mic receptor de tip C de 2,4 GHz și receptor de tip A de 2,4 GHz pentru mouse. Puteți să alegeți oricare dintre ele, să îl conectați și să începeți să jucați imediat.



Conectați receptorul de 2,4 GHz la laptopuri cu un port de tip A.

Mouse fără fir Keychron M6.
Conectați receptorul de 2,4 GHz la laptopuri cu un port de tip C.

Mouse fără fir Keychron M6.
Conectați receptorul de 2,4 GHz la computerele dvs. desktop printr-un adaptor de extensie.



Mai multă personalizare pe motorul Keychron
Software-ul Keychron Engine vă permite să faceți mai multă personalizare, să schimbați tastele, să setați comenzi rapide și chiar să faceți macrocomenzi personalizate; De asemenea, puteți face ajustări profesionale la LOD, rata de sondare, DPI etc.



Până la 80 de ore
80 de ore de utilizare continuă fără reîncărcare

Mouse fără fir Keychron M6.
Microcomutator Huano 80M

Microcomutatorul Huano 80M oferă o senzație de clic curată și o durată de viață de până la 80 de milioane de clicuri.

Mouse fără fir Keychron M6.
Configurare fără software

Schimbați rapid trei dispozitive Bluetooth folosind butonul de jos pentru un flux de lucru simplificat. De asemenea, puteți ajusta DPI și rata de sondare fără a fi nevoie să instalați software.



Ce este in cutie ?




Caracteristici

Senzor PixArt 3395
Interval de rezoluție 100–26.000 dpi.
IPS 650
Rata de interogare 1000 Hz (2,4 GHz/mod cu fir)
125 Hz (mod Bluetooth)
Apăsați Switch Micro Switch Huano
Durată de viață a comutatorului clic 80 de milioane de clicuri
Distanța de ridicare 1,0 mm/2,0 mm
Suport pentru sincronizarea mișcării
Picioare de șoarece Teflon/PTFE
Baterie 800 mAh
Greutate 78 ± 3 g.
Cablu Cablu detasabil de tip C la tip C + adaptor de tip A la tip C
Conectivitate Bluetooth 5.1/2.4GHz/cu fir (cablu tip C)
Acceptă sistemul macOS și Windows
Angle Snap On/Off
Accelerație 50g
Keychron Engine acceptă Windows 11/10 și macOS
Material (corp și mâner)
ABS

Specificații principale
  • Producator Keychron
  • Gaming da
  • Tip conectiune Fara fir

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile