Ноутбук 15.6" DELL Inspiron 15 5501 Silver, Intel Core i7-1065G7 1.3-3.9GHz/16GB DDR4/512GB PCIe NVMe SSD/GeForce MX330 2GB GDDR5/WiFi 802.11AX/Bluetooth/WebHD/FP/Backlit Keyboard/15.6" FHD Antiglare Touchscreen WVA Display (1920x1020)/Windows 10

Код товара: 27623
Нет в наличии
22766 леев
21628 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

Ноутбук 15.6" DELL Inspiron 15 5501 Silver, Intel Core i7-1065G7 1.3-3.9GHz/16GB DDR4/512GB PCIe NVMe SSD/GeForce MX330 2GB GDDR5/WiFi 802.11AX/Bluetooth/WebHD/FP/Backlit Keyboard/15.6" FHD Antiglare Touchscreen WVA Display (1920x1020)/Windows 10


Tehnologie pe masura dvs.

Creat cu gandul la dvs., ramaneti productiv cu ajutorul inovatiei usor de utilizat, precum tastatura numerica, senzorul pentru capac deschis si procesoare puternice Intel® Core™ din a 10-a generatie.

Features of function

Simtiti puterea: Procesoarele Intel® Core™ cele mai recente, din a 10-a generatie, ofera o viteza de reactie incredibila si multitasking lin si fara probleme. Comutati cu usurinta intre aplicatiile deschise cu ajutorul memoriei DDR4 de 16GB.

Performanta perfecta: beneficiati de unitati SSD PCIe de 512GB pentru performante rapide si stabile in deplasare. In plus, aveti posibilitatea de extindere la doua unitati SSD NVMe (M.2), iar utilizatorii avansati pot configura cele doua unitati SSD intr-o matrice RAID 0 sau RAID 1, configurabile in BIOS.

Pregatiti scena: un port multifunctional USB Type-C™ ofera compatibilitate periferica extinsa, acceptand in acelasi timp portul de afisaj si de alimentare cu energie, astfel incat sa puteti avea mai mult spatiu pe ecran cand doriti.

Admirati privelistea: bucurati-va de filme cu ecranul spatios al unui laptop de 15" si bucurati-va de fiecare scena in stil, cu un afisaj cu unghi larg de vizualizare, cu rezolutie FHD. Marginile inguste elegante si raportul extins ecran/corp va concentreaza atentia acolo unde trebuie – la ecran. 

Be productive, whatever you do.

Fiti productiv, indiferent ce faceti.

Incepeti imediat: senzorul de capac incorporat va permite sa deschideti capacul si sa porniti intr-o clipita, indiferent de starea de alimentare in care va aflati.

Baterie mai buna: ExpressCharge™ minimizeaza timpul petrecut ancorat de perete si va reincarca bateria intr-o clipita (pana la 80 % in 60 de minute).

Taste care conteaza: dati gata cifrele usor cu ajutorul tastaturii numerice.

Experience intuitive new details.

Bucurati-va de detalii noi si intuitive.

Bucurati-va de beneficiile suplimentare: elementele de design elegante si curate, cum ar fi marginile diamantate din jurul touchpadului si capacul si suportul pentru maini, realizate din aluminiu, adauga o atingere de lux. Cu 9,5 % mai mare decat generatiile anterioare, touchpadul ofera spatiu suplimentar pentru navigare.

Confortul este esential: balamaua de ridicare va ofera un unghi de tastare mai confortabil si o circulatie mai buna a aerului sub dispozitiv. 

Sistem termic adaptiv: sistemul este suficient de inteligent pentru a sti cand se afla in mainile dvs., in poala sau pe birou. Acest lucru ii permite sa-si adapteze in mod inteligent profilurile termice la diversele situatii. Este evitat disconfortul cand il purtati in mana, iar puterea completa este descatusata atunci cand sistemul este stationar pe birou, pentru productivitate maxima.  

 

Particularizati-va experienta

Buton de alimentare si cititor de amprente: butonul de alimentare recent reproiectat este perfect incorporat in tastatura, pentru un aspect elegant si optimizat. Bucurati-va de o integrare totala cu cititorul de amprente aflat pe butonul de alimentare, care va permite sa va conectati in siguranta, cu o singura atingere. 

Reactiv in mod implicit: beneficiati de puterea suplimentara si performanta optima de zi cu zi a placii grafice optionale si discrete NVIDIA® GeForce® MX330 cu memorie grafica GDDR5 de 2 GB. 

Iluminati-l: indiferent daca stati noaptea in pat si va uitati la streamingul video preferat sau atunci cand calatoriti intr-o cabina intunecata de avion, tastatura cu retroiluminare va permite sa tastati usor in setarile de lumina slaba.

Dell Cinema Guide

Dell Cinema Guide

Conținutul dvs. preferat este acum sub un singur acoperiș cu Dell Cinema Guide. 
















Căutați într-o varietate de servicii de streaming; urmăriți episoade noi și urmărite ale emisiunilor dvs. preferate;















și faceți totul cu culoarea, sunetul și streaming-ul uimitor al Dell Cinema.















Disponibil pe dispozitivele cu Windows 10 fie în Magazinul Microsoft, fie preîncărcat pe computerele dvs. XPS, Inspiron sau G Series.















* Abonamentul poate fi necesar pentru a vizualiza conținutul unor servicii de streaming.

Unite your devices with Dell Mobile Connect

Uniti-va dispozitivele cu Dell Mobile Connect Integrare perfectă între PC și smartphone: accesați mai multe dispozitive fără a vă 
















împărți atenția - Dell Mobile Connect împerechează smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.















Limitați întreruperile: cu Dell Mobile Connect, puteți efectua apeluri, trimite mesaje text,















primi notificări și chiar oglindi telefonul pe computer pentru a interacționa cu toate aplicațiile preferate.















Mențineți-vă confidențialitatea: telefonul dvs. se conectează la computerul dvs.















prin conexiunea securizată punct-la-punct Dell Mobile Connect, astfel încât datele dvs.















să nu fie expuse niciodată prin conexiuni de internet nesecurizate.















Transfer ușor: mutați rapid fotografii, videoclipuri, muzică și documente de pe PC-uri și invers,















fără servicii de stocare cloud complicate sau cabluri greoaie.

 

Ports & Slots

Porturi și sloturi

1. MicroSD Card Reader | 2. USB 3.2 Gen 1 | 3. Headphone/Microphone Combo | 4. Power jack | 5. HDMI 1.4 | 6. USB 3.2 Gen 1 | 7. USB 3.2 Gen 1 Type-C™ (DP/PowerDelivery)

Dimensions & Weight

Dimensiuni și greutate

1. Height: 13.67 mm – 17.9 mm (0.54" – 0.70") | 2. Width: 356.1 mm (14.02") | 3. Depth: 234.5 mm (9.23") | Starting weight: 1.714 kg (3.78 lbs.)*

Общие характеристики
  • Производитель DELL
  • Операционная система Windows 10
Экран
  • Диагональ экрана, дюйма 15.6
  • Разрешение экрана 1920x1080 FullHD
Технические характеристики
  • Производитель видеокарты nVidia
  • Оперативная память 16 GB
  • Накопители данных SSD 512 GB
  • Процессор Intel Core i7
  • Серия видеокарты GeForce MX330
Дополнительная информация
  • Другие характеристики Intel Core i7-1065G7 1.3-3.9GHz/16GB DDR4/512GB PCIe NVMe SSD
  • Клавиатура Finger Print / Backlit Keyboard
  • Интернет/передача данных WiFi 802.11AX/Bluetooth
  • Другие характеристики 15.6" FHD Antiglare Touchscreen WVA Display (1920x1020)
  • Другие характеристики GeForce MX330 2GB GDDR5

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней