3.5" HDD 2TB Western Digital Red (NAS Storage) WD20EFAX, IntelliPower, SATA3 6GB/s, 256MB (hard disk intern HDD/внутрений жесткий диск HDD)

Код товара: 26301
В наличии
1687 леев
1603 леев
Скидка 4% Экономия 84 леев
164 леев/месяц
Аванс 0 леев Срок 12 месяцев
В кредит
Выберите срок кредита и рассчитайте месячную ставку
Сумма кредита
1603 леев
Срок кредитования
Выберите срок займа кредита
Выберите опцию кредита
Позвоните сейчас для персонального предложения (+373) 22888222 (+373) 60994964
Спасибо за заявку. Мы вам перезвоним!
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней
Оформить заказ 24 / 24

DescriereHDD WD Red 2TB, 5400rpm, 256MB cache, SATA III
 
 
Exista o unitate WD Red pentru fiecare sistem NAS compatibil care va va ajuta sa va indepliniti nevoile de stocare a datelor. Cu unitati de pana la 12 TB, WD Red ofera o gama larga de solutii pentru clientii care doresc sa construiasca o solutie de stocare NAS performanta. Creat pentru sisteme NAS de la 1-bay pana la 8-bay , WD Red asigura stocarea datelor pretioase intr-o unitate. Cu WD Red, sunteti gata pentru ce va urma.
 
Dispozitivele WD Red potrivite pentru compatibilitatea NAS si au tehnologia NASware 3.0, sunt create special pentru a echilibra performanta si fiabilitatea in mediile NAS si RAID.
 
Pastreaza-l la temperaturi scazute
Unitatile WD Red sunt proiectate pentru a rula intr-un mediu racoros, oferind in acelasi timp o compatibilitate optima pentru mediile solicitante 24x7.
 
WD Red For Home
Stream, face o copie de rezerva, organizeaza si impartaseste fara efort continutul digital la televizor, computer si altele. Tehnologia NASware creste compatibilitatea unitatilor dumneavoastra cu sistemul dumneavoastra NAS, pentru o redare mai buna cu dispozitivele.
 
3D Active Balance Plus
Va ajuta sa va asigurati ca datele dumneavoastra sunt protejate de vibratii excesive si zgomot intr-un mediu NAS sau RAID. Acest control de echilibru in doua planuri mentine performanta unitatii dumneavoastra in timp.
 
Tehnologie exclusiva
Integrare perfecta, protectie robusta a datelor si performante optime pentru sistemele NAS in conditii mari de solicitare.


Общие характеристики

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней