Ноутбук 13.3" DELL Latitude 7300 Carbon Fiber, Intel QuadCore i7-8665U 1.9-4.8GHz vPro/16GB DDR4/256GB SSD PCIe NVMe/Intel UHD620/WiFi 802.11ac/Bluetooth 5.0/WebcamHD/Backlit Keyboard/13.3" FHD AG SLP Display (1920x1080)/Windows 10 Pro 64-bit

Код товара: 26466
Нет в наличии
25674 леев
24903 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

Ноутбук 13.3" DELL Latitude 7300 Carbon Fiber, Intel QuadCore i7-8665U 1.9-4.8GHz vPro/16GB DDR4/256GB SSD PCIe NVMe/Intel UHD620/WiFi 802.11ac/Bluetooth 5.0/WebcamHD/Backlit Keyboard/13.3" FHD AG SLP Display (1920x1080)/Windows 10 Pro 64-bit








Welcome to a smarter design







Latitude 7300 Anniversary Edition – Sustainable inside and out



Manage and secure with ease



Design înălțat, productivitate fără egal

La DOXYTERRA gasesti cel mai mic notebook premium de 13” din lume, din clasa pentru întreprinderi*, are caracteristică ExpressConnect, astfel încât vă puteți conecta automat la cel mai rapid semnal Wi-Fi.





Latitude 7300










  • Prezentare generală
  • Specificaţii tehnice
  • Service şi asistenţă

Disponibil cu Windows 10 Pro – pentru o experienţă de PC lină şi versatilă.








Începeți să lucrați mai rapid

Începeți să lucrați mai rapid


Gata de funcționare foarte rapid: începeți ziua de lucru mai rapid conectându-vă cu un cititor de amprente opțional, integrat în butonul de alimentare sau cu camera IR opțională + Windows Hello pentru autentificare fără probleme.

Rămâneți sincronizat: datorită caracteristicii Modern Standby, vă puteți relua rapid activitatea atunci când reactivați sistemul, deoarece funcția Wi-Fi se execută în fundal.

Lucrați oriunde: asociați-vă automat celei mai puternice conexiuni Wi-Fi disponibile cu ExpressConnect. Chiar și fără Wi-Fi, bucurați-vă de o mai bună redare în flux, de descărcare și de conferințe video cu o îmbunătățire de până la 233% a vitezelor WWAN din generație în generație, cu opțiunea noastră de 1,0 Gb/s (CAT 16). 1 Rămâneți conectat cu prima soluție de reglare dinamică a antenei 4x4 într-un PC2, care asigură o bandă largă mobilă fiabilă, în special în zonele cu semnal slab. Cele două antene suplimentare acționează ca „urechi” suplimentare, rezultând o viteză de până la 70% mai mare.3 Reglarea dinamică a antenei permite acoperirea globală a rețelei fără a fi nevoie să comutați piesele și păstrarea laptopului mic, cu un cadru îngust pentru ecran.

Faceți față întregii zile: mențineți ritmul de lucru cu o baterie cu densitate ridicată și cu caracteristica ExpressCharge, ceea ce permite o încărcare la nivelul de 80 % într-o oră4. Cu Dell Power Manager, puteți alege între patru moduri pentru a beneficia de un nivel optim al bateriei sau de performanțe ridicate. Utilizarea panoului consum extrem de redus de energie este cu 50 % mai eficientă decât panourile FHD standard, fără a compromite rezoluția, culoarea sau luminozitatea.

Performanță îmbunătățită: cele mai recente procesoare Intel® din a opta generație, de până la modelul i7 4-Core™ vPro™ sporesc productivitatea, flexibilitatea și securitatea pentru compania dvs.





Un design mai inteligent

Un design mai inteligent


Stil premium: laptopul are un nou finisaj din aluminiu sau o structură întrețesută rezistentă din fibră de carbon.

Lucrați rapid și păstrați o temperatură redusă: tehnologia noastră pentru ventilatoare utilizează un material tip polimer cu cristale lichide. Acest lucru permite crearea de servere blade mai subțiri și asigură un flux de aer maxim, pentru o experiență de utilizare la temperatură mai redusă per total.

Ecran îmbunătățit: cu un panou cu margini înguste pe cele patru laturi și ecran antireflex, veți putea lucra mai bine în fața ecranului, indiferent unde vă deplasați.

Sustenabilitate: Dell ajută planeta, folosind vopsele pe bază de apă pentru a reduce emisiile de COV.



Ușurință în gestionare și securizare

Ușurință în gestionare și securizare


Sunteți în siguranță: intimitatea dvs. este mai bine protejată cu o opțiune de obturator al camerei și cu o nouă caracteristică numită SafeScreen (iunie 2019). Este o opțiune de panou dinamic pentru protejarea intimității, care asigură o eficiență energetică și un raport de contrast mai bune, pentru a împiedica alte persoane să vă vizualizeze ecranul.

Confort absolut: gestionați toate terminalele cu Windows 10 de la o singură consolă cu Dell Client Command Suite și integrarea VMware® Workspace ONE™.

Conectare fără probleme: SafeID protejează acreditările utilizatorilor finali cu cititorul de amprente opțional de pe butonul de alimentare și cititorul de smart card-uri, astfel încât să puteți lucra mai rapid.

Gestionare de la distanță: extensiile vPro™ Dell unice pot gestiona și rula de la distanță diagnosticarea pe o flotă de dispozitive, indiferent dacă acestea sunt pornite sau oprite

 
Avem grijă de compania dvs.
ProDeploy Client Suite: vă ajutăm să implementați PC-urile mai rapid, cu mai puțin efort și în mod mai controlat. Veți decide fiecare detaliu al implementării cu ajutorul portalului nostru TechDirect, care oferă un nivel fără precedent de control, automatizare și simplitate.

ProSupport: permiteți-ne să simplificăm serviciul de asistență hardware și software. ProSupport oferă acces 24x7 la experți în tehnologie avansată, în limba locală, care vă contactează atunci când apar probleme esențiale.5 Facem toate acestea pentru ca dvs. să vă puteți concentra asupra activității strategice care asigură progresul întreprinderii dvs. în viitor.

ProSupport Plus: cu cel mai complet serviciu de asistență pentru PC-uri, beneficiați de toate capacitățile serviciului ProSupport, plus prevenție a defectării hard diskurilor,6 reparații pentru căderi, vărsări de lichide și supratensiuni și păstrarea hard diskului în cazul înlocuirii.7 În mediul aflat în mișcare rapidă de astăzi, nu mai există timp pentru inactivitate. Dell vă susține în tot ceea ce faceți. Faceți upgrade la ProSupport Plus.





Porturi și sloturi

Porturi și sloturi


1.Mufă audio universală | 2. Tavă pentru cartelă micro-SIM externă (opțională) | 3. Cititor de carduri de memorie micro-SD 4.0 | 4. Port USB 3.1 din prima generație, cu PowerShare | 5. Slot pentru încuietoare Noble în formă de pană | 6. Intrare de c.c., de calibru 7,4 mm | 7. Port Thunderbolt™ 3 cu funcție de livrare energie și DisplayPort | 8. Port HDMI 1.4 | 9. Port USB 3.1 din prima generație | 10. Cititor de smart card-uri (opțional)





Dimensiuni și greutate

Dimensiuni și greutate


1. Înălțime: 17,42 mm (0,67”) față, 18,45 mm (0,73”) spate | 2. Lățime: 306,50 mm (12,06") | 3. Adâncime: 206,95 mm (8,14") | Greutate minimă: 1,25 kg (2,75 lb)8




FirstNet Ready



Общие характеристики
  • Производитель DELL
  • Операционная система Windows 10
Экран
  • Диагональ экрана, дюйма 13.3
  • Разрешение экрана 1920x1080 FullHD
Технические характеристики
  • Производитель видеокарты Intel
  • Оперативная память 16 GB
  • Накопители данных SSD 256 GB
  • Процессор Intel Core i7
  • Серия видеокарты Intel UHD Graphics
Дополнительная информация
  • Другие характеристики WebcamHD/Backlit Keyboard
  • Интерфейсы 2xUSB 3.1/ Thunderbolt™ 3 / DisplayPort
  • Клавиатура Backlit Keyboard
  • Интернет/передача данных WiFi 802.11ac/Bluetooth 5.0
  • Интерфейсы HDMI 1.4

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней