Монитор 27" TFT IPS W-LED Philips B Line 2K 272B8QJEB Black WIDE 16:9, 0.233, 5ms, Smart Contrast 20000000:1, Pivot, H:30-83kHz, V:56-76Hz, 2560x1440 Quad HD, Speakers 2Wx2, 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, HDMI 1.4, Display Port 1.2, DVI-D, D-Sub, TCO03 (monitor/монитор)

Код товара: 26702
В наличии
5234 леев
5012 леев
Скидка 4% Экономия 222 леев
514 леев/месяц
Аванс 0 леев Срок 12 месяцев
В кредит
Выберите срок кредита и рассчитайте месячную ставку
Сумма кредита
5012 леев
Срок кредитования
Выберите срок займа кредита
Выберите опцию кредита
Позвоните сейчас для персонального предложения (+373) 22888222 (+373) 60994964
Спасибо за заявку. Мы вам перезвоним!
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

Монитор 27" TFT IPS W-LED Philips B Line 2K 272B8QJEB Black WIDE 16:9, 0.233, 5ms, Smart Contrast 20000000:1, Pivot, H:30-83kHz, V:56-76Hz, 2560x1440 Quad HD, Speakers 2Wx2, 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, HDMI 1.4, Display Port 1.2, DVI-D, D-Sub, TCO03

272B8QJEB/00

Imagine de claritate excepţională


Lucrează la cel mai înalt nivel cu monitorul Philips Quad HD de 27”. Rezoluţia Quad HD extrem de clară îţi oferă spaţiu şi claritate pentru a vedea ceea ce lucrezi. Caracteristici precum fără tehnologia fără scintilaţii şi modul LowBlue îţi permit să lucrezi fără a-ţi solicita ochii. 

Imagine de claritate excepţională

Imagine de claritate excepţională

Imagine de claritate excepţională

Imagine de claritate excepţională

Imagine de claritate excepţionalăImagine de claritate excepţională

performanţă eficientă pentru productivitate maximă

 • B Line

 • 27" (68,6 cm)

 • Quad HD (2560 x 1440)


1,074 miliarde culori pentru gradaţii şi detalii uniforme de culoare

1,074 miliarde culori pentru gradaţii şi detalii uniforme de culoare


Afişajul de 10 biţi oferă o profunzime bogată de culoare cu 1,074 miliarde de culori şi procesare internă de 12 biţi pentru recrearea culorilor uniforme, naturale fără gradaţii şi dungi de culori.
Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi


Tehnologie IPS pentru culori bogate şi unghiuri de vizualizare largi


Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple
SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.


Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

Mod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtie

Mod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtie

Boxe stereo integrate pentru multimedia


O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

SmartConnect cu conexiuni DisplayPort, HDMI şi VGA


Dispunând de o multitudine de variante de conectivitate, aceste ecrane Philips vin echipate cu conexiuni multiple precum VGA, DisplayPort, conector universal HDMI, permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Conexiunile USB te asigură că beneficiezi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!


Proiectat pentru a respecta standardele de mediu

Conceput pentru durabilitate şi costuri de funcţionare reduse, acest monitor îndeplineşte standardele de mediu precum certificarea ENERGY STAR, EPEAT, TCO. Pentru mai multe informaţii despre certificare, accesează: ENERGY STAR: https://www.energystar.gov/ EPEAT: https://www.epeat.net/ Certificare TCO: https://tcocertified.com/

Imagini de claritate excepţională cu rezoluţie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli

Aceste ecrane Philips oferă imagini de o claritate excepţională, cu rezoluţie Quad HD de 2560 x 1440 sau 2560 x 1080 de pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, susţinute de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI, aceste afişaje noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM, utilizezi aplicaţii grafice 3D sau eşti un expert financiar care lucrează pe foi de calcul enorme, afişajele Philips îţi vor oferi imagini de o claritate excepţională.

USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5,0 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând semnificativ timpul de transfer al datelor şi ajutându-te să economiseşti timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte standardul global, permiţându-ţi să utilizezi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aştepţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia ta în dispozitive cu USB 2.0 este protejată, deoarece tehnologia este compatibilă cu versiunile mai vechi.


Specificaţii tehnice • Imagine/Ecran

  Tip de ecran LCD


  Tehnologie IPS


  Tip de iluminare de fundal


  Sistem W-LED


  Dimensiune ecran


  27 inch / 68,5 cm


  Tratamentul ecranului


  Antireflex, 3H, opacitate de 25 %


  Zonă vizualizare efectivă


  596,7 (O) x 335,7 (V)


  Raport lungime/lăţime


  16:9


  Rezoluţie optimă


  2560 x 1440 la 60 Hz


  Densitate pixeli


  109 PPI


  Timp de răspuns (nominal)


  5 ms (gri-la-gri)*


  Luminozitate


  250  cd/m²


  Raport de contrast (nominal)


  1000:1


  SmartContrast


  20.000.000:1


  Distanţă între pixeli


  0,233 x 0,233 mm


  Unghi de vizionare
   (O) / 178º (V)  • la C/R > 10
  Stabilizator de imagine


  Da


  Caracteristici superioare imagine


  SmartImage


  Gamă de culori (tipică)


  NTSC 72 % (CIE1931)


  Culori afişaj


  Culori suportate - 1,07 miliarde de culori


  Frecvenţă de scanare


  30 - 83 kHz (H) / 56 - 76 Hz (V)


  sRGB
  Da


Общие характеристики
 • Производитель Philips
 • Диагональ 27"
 • Разрешение дисплея 2560x1440 (QHD)
 • Мультимедиа и датчики встроенные динамики
 • Назначение для дизайна,для дома и офиса
 • Настенное крепление VESA 100x100

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней