31.5" Curved TFT VA LED Philips 2K 325E1C Black WIDE 16:9, 0.272, 4ms, Mega Infinity DCR, Contrast (typical): 3000:1, Ultra Wide-Color, Smart Image Game, H:70-115kHz, V:48-75Hz, 2560x1440 Quad HD, HDMI/D-Sub/Display Port (monitor/монитор)

Код товара: 26704
Нет в наличии
6561 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24


 31.5" Curved TFT VA LED Philips 2K 325E1C Black WIDE 16:9, 0.272, 4ms, Mega Infinity DCR, Contrast (typical): 3000:1, Ultra Wide-Color, Smart Image Game, H:70-115kHz, V:48-75Hz, 2560x1440 Quad HD, HDMI/D-Sub/Display Port 

Pur şi simplu captivant

Pur şi simplu captivant
Pur şi simplu captivant

Pur şi simplu captivant

Pur şi simplu captivant



Monitor LCD curbat cu Ultra Wide-Color 


325E1C/00


 




Pur şi simplu captivant


Afişajul E Line curbat de 32" oferă o experienţă cu adevărat captivantă într-un design elegant. Rezoluţia QHD de o claritate excepţională, cu Ultra Wide-Color şi tehnologie AMD FreeSync, dă viaţă imaginilor! 






Pur şi simplu captivant


 



  • E Line

  • 32 (diagonală de 31,5”/80 cm)

  • Quad HD (2560 x 1440)













Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă


Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă


Monitoarele desktop oferă o experienţă a utilizatorului personală, care se potriveşte foarte bine şi unui design curbat. Ecranul curbat oferă un efect de imersiune plăcut, însă subtil, care este concentrat asupra ta, poziţionat(ă) în centrul biroului.


















Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie


Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie


Tehnologia Ultra Wide-Color asigură un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasă. Gama de culori mai largă Ultra Wide-Color produce nuanţe de verde cu aspect mai natural şi tonuri intense de roşu şi albastru. Adu la viaţă divertismentul media, imaginile şi chiar productivitatea şi culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.


















Afişajul VA oferă imagini uimitoare cu unghiuri largi de vizionare


Afişajul VA oferă imagini uimitoare cu unghiuri largi de vizionare


Afişajul cu LED VA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care îţi oferă un raport de contrast static foarte înalt pentru imagini foarte vii şi luminoase. Pentru că aplicaţiile standard de birou sunt manevrate cu uşurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor îţi oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, rezultând imagini foarte clare.


























Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™


Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™


Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Noul monitor Philips elimină aceste probleme. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia AMD FreeSync™, reîmprospătarea rapidă lină şi timpul de răspuns ultrarapid.






















SmartContrast pentru detalii negre, bogate


SmartContrast pentru detalii negre, bogate


SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.






















Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători


Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători


Noul afişaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opţiuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeşte temele întunecate ale jocurilor, permiţându-vă să vedeţi obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afişajele cu cel mai rapid timp de răspuns şi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenţierea anumitor zone şi reglarea dimensiunilor şi a imaginii. Jucătorul 1 şi Jucătorul 2 vă permit să salvaţi setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.
























Gestionarea cablurilor reduce dezordinea pentru un spaţiu de lucru ordonat


Gestionarea cablurilor reduce dezordinea pentru un spaţiu de lucru ordonat


Pentru un spaţiu de lucru mai curat, acest monitor dispune de o soluţie elegantă pentru gestionarea cablurilor. Nu este necesar să prinzi cablurile cu alte legături. O fantă alungită asigură un spaţiu de depozitare mascat pentru cabluri. Ascunde cablurile şi arată excelent în majoritatea mediilor, în special în spaţiile mici sau pe birourile cu faţa la perete sau la geam. Acest design elimină cablurile inestetice, pentru un birou mai organizat.






















Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii


Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii


Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.






















Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii


Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii


Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.
























HDMI asigură conectivitatea digitală universală


HDMI asigură conectivitatea digitală universală


Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).






















Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime


Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime


DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare - făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.





















 


Imagini de claritate excepţională cu rezoluţie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli


Aceste ecrane Philips oferă imagini de o claritate excepţională, cu rezoluţie Quad HD de 2560 x 1440 sau 2560 x 1080 de pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, susţinute de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI, aceste afişaje noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM, utilizezi aplicaţii grafice 3D sau eşti un expert financiar care lucrează pe foi de calcul enorme, afişajele Philips îţi vor oferi imagini de o claritate excepţională.













Общие характеристики
  • Производитель Philips
  • Диагональ 32"
  • Разрешение дисплея 2560x1440 (QHD)
  • Назначение для дизайна,для дома и офиса
  • Особенности экрана изогнутый,UltraWide

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней