Монитор 27" Curved TFT VA LED Philips 271E1SCA Black WIDE 16:9, 0.311, 4ms, Mega Infinity DCR, Contrast (typical): 3000:1, Smart Image Game, H:30-85kHz, V:48-76Hz,1920x1080 Full HD, Speakers 3Wx2, HDMI, D-Sub, TCO03 (monitor/монитор)

Код товара: 26705
В наличии
3801 леев
3611 леев
Скидка 4% Экономия 190 леев
370 леев/месяц
Аванс 0 леев Срок 12 месяцев
В кредит
Выберите срок кредита и рассчитайте месячную ставку
Сумма кредита
3611 леев
Срок кредитования
Выберите срок займа кредита
Выберите опцию кредита
Позвоните сейчас для персонального предложения (+373) 22888222 (+373) 60994964
Спасибо за заявку. Мы вам перезвоним!
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней
Оформить заказ 24 / 24

Монитор 27" Curved TFT VA LED Philips 271E1SCA Black WIDE 16:9, 0.311, 4ms, Mega Infinity DCR, Contrast (typical): 3000:1, Smart Image Game, H:30-85kHz, V:48-76Hz,1920x1080 Full HD, Speakers 3Wx2, HDMI, D-Sub, TCO03

Monitor LCD Full HD curbat 

271E1SCA/00


Pur şi simplu captivant


Afişajul E Line curbat de 27” oferă o experienţă cu adevărat captivantă într-un design elegant. Bucură-te de imagini Full HD clare şi de acţiune uniformă cu tehnologia AMD FreeSync.


Pur şi simplu captivant


Pur şi simplu captivant


Pur şi simplu captivant


Pur şi simplu captivant


Pur şi simplu captivant


  • E Line

 • 27" (68,6 cm)

 • Full HD (1920 x 1080)

Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă


Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă


Monitoarele desktop oferă o experienţă a utilizatorului personală, care se potriveşte foarte bine şi unui design curbat. Ecranul curbat oferă un efect de imersiune plăcut, însă subtil, care este concentrat asupra ta, poziţionat(ă) în centrul biroului.


Afişajul VA oferă imagini uimitoare cu unghiuri largi de vizionare


Afişajul VA oferă imagini uimitoare cu unghiuri largi de vizionare


Afişajul cu LED VA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care îţi oferă un raport de contrast static foarte înalt pentru imagini foarte vii şi luminoase. Pentru că aplicaţiile standard de birou sunt manevrate cu uşurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor îţi oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, rezultând imagini foarte clare.


Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™


Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™


Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Noul monitor Philips elimină aceste probleme. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia AMD FreeSync™, reîmprospătarea rapidă lină şi timpul de răspuns ultrarapid.


Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate


Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate


Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.


SmartContrast pentru detalii negre, bogate


SmartContrast pentru detalii negre, bogate


SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.


Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători


Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători


Noul afişaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opţiuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeşte temele întunecate ale jocurilor, permiţându-vă să vedeţi obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afişajele cu cel mai rapid timp de răspuns şi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenţierea anumitor zone şi reglarea dimensiunilor şi a imaginii. Jucătorul 1 şi Jucătorul 2 vă permit să salvaţi setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.
Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii


Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii


Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.


Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii


Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii


Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

HDMI asigură conectivitatea digitală universală


HDMI asigură conectivitatea digitală universală


Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).
Boxe stereo integrate pentru multimedia


O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.


Afişaj ecologic fără mercur


Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru reduce impactul afişajului asupra mediului pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.
Specificaţii tehnice


 • Imagine/Ecran

  Tip de ecran LCD


  LCD VA


  Tip de iluminare de fundal


  Sistem W-LED


  Dimensiune ecran


  27 inch / 68,6 cm


  Tratamentul ecranului


  Antireflex, 3H, opacitate de 25 %


  Zonă vizualizare efectivă


  597,9 (O) x 336,3 (V) mm – la o curbură de 1500R*


  Raport lungime/lăţime


  16:9


  Rezoluţie maximă


  1920 x 1080 la 75 Hz*


  Densitate pixeli


  82 PPI


  Timp de răspuns (nominal)


  4 ms (gri la gri)*


  Luminozitate


  250  cd/m²


  Raport de contrast (nominal)


  3000:1


  SmartContrastОбщие характеристики
 • Производитель Philips
 • Диагональ 27"
 • Разрешение дисплея 1920x1080 (Full HD)
 • Особенности экрана изогнутый
 • Мультимедиа и датчики встроенные динамики
 • Назначение для дома и офиса

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней