Монитор 27" ASUS ProArt PA27AC HDR Professional Monitor IPS WQHD 16:9, 0.233mm, 5ms, 100% sRGB, HDR-10, Hardware Calibration, Pivot, Speakers 2Wx2, H:120KHz, V: 48-60Hz, 2560x1440 WQHD, 2xThunderbolt 3 USB-C, 3xHDMI, DisplayPort 1.2, USB 3.0, (monitor/монитор)

Код товара: 26990
В наличии
18099 леев
17345 леев
Скидка 4% Экономия 754 леев
1445 леев/месяц
Аванс 0 леев Срок 12 месяцев
В кредит
Выберите срок кредита и рассчитайте месячную ставку
Сумма кредита
17345 леев
Срок кредитования
Выберите срок займа кредита
Выберите опцию кредита
Позвоните сейчас для персонального предложения (+373) 22888222 (+373) 60994964
Спасибо за заявку. Мы вам перезвоним!
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

ASUS ProArt PA27AC

Monitor Profesional ASUS ProArt PA27AC cu suport HDR - 27", WQHD, HDR-10, acoperire RGB 100%, acuratețe culori ΔE < 2, Thunderbolt™ 3, calibrare hardware


Ecran IPS WQHD de 27" cu design cu margini ultra-subțiri

Acoperire de 100% a spectrului de culoare sRGB, pre-calibrat pentru o acuratețe excelentă a culorilor (ΔE < 2)

Funcție HDR pentru realizarea unor imagini mai dinamice și mai realiste

Interfața Thunderbolt™ 3 suportă transfer de date la viteze de până la 40Gbps, iar interfața USB-C cu suport pentru alimentare asigură dispozitivelor externe o putere de până la 45W

Tehnologia de calibrare ASUS ProArt™ oferă ajustări avansate, inclusiv tabela 14bit pentru acuratețea culorilor și testarea uniformității pe o grilă 5x5

ProArt PA27AC


Monitor Profesional PA27AC cu Tehnologie HDR
Claritate de top, contrast superiorASUS ProArt™ PA27AC este primul monitor profesional HDR400 de 27" cu interfață Thunderbolt™ 3 din lume. Acesta folosește un panou IPS WQHD, care oferă o acoperire de 100% a spectrului de culoare sRGB și un design cu margini ultra-subțiri pe toate laturile. PA27AC este prevăzut cu porturi Thunderbolt™ 3 USB-C, care suportă viteze de transfer al datelor de până la 40Gbps și DisplayPort, oferind și funcție de alimentare cu putere de până la 45W. Tehnologia avansată de calibrare ProArt™ și pre-calibrarea oferită din fabrică asigură o acuratețe a culorilor ∆E < 2. Certificat Windows și Mac OS, PA27AC este ideal pentru graficieni, fotografi și orice alți utilizatori care își doresc o reproducere cât mai precisă a culorilor.Imagini extrem de detaliate

Având o rezoluție WQHD (2560x1440), monitorul ProArt™ PA27AC folosește cu 77% mai mulți pixeli decât monitoarele Full HD tradiționale și asigură astfel imagini mai clare, de o calitate superioară, pentru a respecta cerințele fotografilor. Și, mulțumită spațiului suplimentar de pe ecran, poți lucra mai eficient și mai confortabil, căci trebuie să derulezi și să mărești mult mai rar imaginea.Detalii mai puține și spațiu mai mic pentru barele cu instrumente amplasate lateral
PA27AC oferă cu 77% mai mult spațiu de afișare decât un monitor Full HD cu dimensiuni similare

Redă adevărata frumusețe a fotografiilor

Mulțumită unei acoperiri de 100% a spectrului sRGB, monitorul ProArt PA27AC oferă culori mai bogate și mai vii, redând astfel fotografiile tale într-un mod mult mai realist.


Tehnologia de Calibrare ASUS ProArtIndiferent că folosești un sistem desktop sau un laptop, PC sau Mac, Tehnologia de Calibrare ASUS ProArt permite optimizarea culorilor și compensarea uniformității pentru a simplifica procesul de recalibrare a ecranului.
ASUS ProArt Calibration Technology achieves optimum color accuracy when working with different types of content with a variety of advanced setups
Poți obține o acuratețe optimă a culorilor cu ajutorul unui set generos de opțiuni avansate de configurare, care îți permit să ajustezi gama de culoare, luminozitatea, nivelul de negru, corecția gamma, temperatura de culoare și uniformitatea.

Porturile fac diferențaPentru conectivitate ultra-rapidă, opțiuni de extindere și versatilitate unice, ProArt PA27AC include 2 porturi USB-C cu suport Thunderbolt™ 3 și viteze de transfer al datelor de până la 40Gb/s, DisplayPort și USB 3.1 cu funcție de alimentare prin care poate furniza până la 45W dispozitivelor externe. Suplimentar, poți înlănțui mai multe monitoare folosind un singur port, fără a folosi un hub sau un switch. Cu Thunderbolt™ 3, posibilitățile sunt practic nelimitate!
Imagine în Imagine (Picture-in-Picture) și Imagini alăturate (Picture-by-Picture)Funcțiile încorporate Picture-in-Picture (PiP) și Picture-by-Picture (PbP) îți permit să redai simultan conținutul furnizat de surse WQHD diferite, putând comuta între ele cu ușurință. Poți selecta chiar și ce sursă audio dorești să redai.


ProArt PA27AC can place multiple input sources side by side onscreen and configure each individual window's color settings.


Modul Picture-by-Picture (PbP)Poți afișa pe ecran mai multe surse de semnal, în mod alăturat și chiar configura setările de culoare pentru fiecare fereastră, folosind profilurile sRGB, Utilizator 1 și Utilizator 2 pentru a analiza diferențele dintre ele.ProArt PA27AC can place your second input source in a window in one corner of the display.


Modul Picture-in-Picture (PiP)Poziționează cea de-a doua sursă de semnal într-o fereastră prezentă într-un colț al ecranului.
QuickFit Virtual ScaleEconomisești timp și lucrezi mai inteligent folosind ASUS QuickFit Virtual Scale. Această funcție îți oferă marcaje pe ecran, care îți permit să redai documentele la dimensiunea lor reală, înainte de a le tipări. Totodată, este implementat și un joystick cu 5 direcții, care îți permit să navighezi prin meniul de pe ecran și să modifici setări extrem de simplu și rapid.ProArt PA27AC provides you with an onscreen grid overlay so you can align and preview documents in their actual sizes prior to printing.Protejează-ți ochii cu tehnologia ASUS Eye Care

Filtru ASUS de lumină albastrăTehnologia ASUS de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră este proiectată pentru a proteja utilizatorii împotriva expunerii la emisiile dăunătoare de lumină albastră. Certificat de TÜV Rheinland, filtrul de lumină albastră beneficiază de patru niveluri diferite, ușor de accesat prin intermediul meniului afișat pe ecran, folosind tasta rapidă.


ASUS Blue Light Filter protects viewers from harmful blue-light

Tehnologie ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine

 • ASUS Flicker-Free technology can help reduce onscreen flicker for a more comfortable viewing experience


  Cu Tehnologie Flicker-free

 • ASUS Flicker-Free technology can help reduce onscreen flicker for a more comfortable viewing experience


  Fără Tehnologie Flicker-freeTehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine asigură o experiență vizuală și un mediu de lucru mai confortabile, prin reducerea tremurului imaginilor afișate pe ecran, minimizând astfel durerile de cap, oboseala și stresul provocat la nivelul ochilor în cazul perioadelor lungi de timp petrecute în fața monitorului.Design ErgonomicMonitorul ProArt PA27AC poate fi utilizat întotdeauna dintr-o poziție confortabilă, mulțumită profilului său subțire și suportului ergonomic, care permite reglare pe înălţime, rotire, înclinare și pivotare. De asemenea, meniul afișat pe ecran se rotește odată cu monitorul atunci când acesta este folosit în modul portret - poziție extrem de utilă în cazul lucrului cu site-uri web sau documente foarte lungi. • With ProArt PA27AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

  Rotire
  -60°~+60°

 • With ProArt PA27AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

  Pivotare
  -90°~+90°

 • With ProArt PA27AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

  Înclinare
  -5°~+23

 • With ProArt PA27AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments.

  Reglarea Înălțimii
  0~120 mm
SPECIFICATII:
 • Ecran
  Dimensiune Panou: Ecran lat 27.0"(68.47cm) 16:9
  Saturația culorilor : 100%(sRGB)
  Tip panou : IPS
  Rezoluția reală : 2560x1440
  Suprafaţă de afişare (HxV) : 608.6 x 348.3 mm
  Luminozitate (Max): 400 cd/㎡
  ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 100000000:1
  Unghi vizionare (CR≧10) : 178°(H)/178°(V)
  Timp de răspuns : 5ms (Gri-Gri)
  Culori afișate : 16.7M (8bit real)
  Garanția LCD ZBD : Da
  Flicker-Free


 • Funcții video
  Tehnologie Trace Free: Da
  Moduri SPLENDID Video : 7 Moduri (Modul sRGB/Modul Panoramă/Modul Standard/Modul Utilizator 1/Modul Utilizator 2/Modul Citire/Modul Cameră Întunecată)
  Selectare temperatura culorilor : 4 Moduri
  Acuratețea culorilor : △E< 2
  Ajustare Gamma : Da (Suportă Gamma 1.8/2.0/2.2/2.4/2.6 )
  Ajustare culori : ajustare pe 6 axe (R,G,B,C,M,Y)
  QuickFit (moduri) : Da (Moduri A4/B5/Caroiaj de Aliniere/Riglă/Personalizare)
  Imagine-în-Imagine (Picture-in-Picture): Da
  Suport HDCP:
  Imagini-Alăturate (Picture-by-Picture): Da
  Tehnologie de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră (Low Blue Light): Da
  Suportă tehnologia Adaptive-Sync:Da, DisplayPort / Thunderbolt™ 3 porturi
  Suportă HDR (High Dynamic Range): Da, HDR-10 prin porturile HDMI (v2.0a) / DisplayPort / Thunderbolt™3


 • Funcții audio
  Difuzoare Stereo : 2W x 2 Stereo RMS


 • Porturi I/O
  Semnal intrare: Thunderbolt™ 3 USB-C™ x2 (Intrare x1, Ieșire x1), HDMI(v2.0a), DisplayPort 1.2, HDMI(v1.4) x2
  Intrare audio PC : Mini-Jack 3.5mm
  Intrare AV Audio : HDMI
  USB upstream : USB3.0 Tip-B x1
  USB downstream : USB3.0 Tip-A x1, USB3.0 Tip-C x1


 • Frecvența de semnal
  Digital: DisplayPort, Thunderbolt™ 3:120 KHz (H) / 48 ~60 Hz(V)
  HDMI : 30~120KHz(H)/ 48~60Hz(V)


 • Consum de energie
  Pornit (Uzual): <25W
  Mod Economisire Energie: <0.5W ; Oprit: 0W (Comutator Fizic)
  100-240V, 50/60Hz


 • Ergonomie
  Culori carcasă : Gri
  Înclinare : -5°~+23°
  Rotire : +160°~+160°
  Pivotare : Da
  Reglarea înălțimii : Da
  Montură de perete tip VESA : 100x100mm
  Design fără Ramă: Da
  Design cu demontare rapidă a standului: Da


 • Securitate
  Securitate Kensington


 • Dimensiune
  Dimensiuni Fizice cu Suport (WxHxD): 614 x (386 – 506) x 221 mm
  Dimensiuni Fizice fără Suport (WxHxD): 614 x 353 x 55 mm
  Dimensiunile Cutie (WxHxD): 759 x 436 x 297 mm


 • Greutate
  Greutate Netă (Esti.): 8.5kg
  Greutate Netă fără Suport: 5.4kg
  Greutate Brută (Esti.): 11.5kg


 • Accesorii
  Cablu Thunderbolt™ 3 (20Gbps)
  Cablu de alimentare
  Cablu DisplayPort
  Ghid de utilizare rapidă
  Cablu USB 3.0
  CD Suport
  Cablu HDMI
  Carte de garanție


 • Îndeplineste standardele
  Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level , CU, ErP, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, KCC, Mac Compliance, PSE, RoHS, TCO7.0, UkrSEPRO, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, TUV Flicker-free , KC , eStandby, TUV Low Blue Light, Vietnam MEPS, ICES-3, RCM

Общие характеристики
 • Производитель Asus
 • Диагональ 27"
 • Разрешение дисплея 2560x1440 (WQHD)
 • Назначение для дизайна
 • Настенное крепление VESA 100x100

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней