ASUS Gaming Headset ROG Centurion 7.1, 10 discrete drivers, USB audio station, Hi-Fi-grade ESS headphone amplifier, Digital Microphone, Sensitivity microphone: -26 dB, Cable 3m, USB (casti cu microfon/наушники с микрофоном)

Код товара: 26988
Нет в наличии
3303 леев
3138 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

ASUS ROG Centurion

ROG Centurion – căști audio pentru jocuri cu sunet surround real pe 7.1 canale cu 10 difuzoare dedicate, microfon digital, amplificator Hi-Fi pentru căști și stație audio USB

Sunet surround real pe 7.1 canale cu 10 difuzoare individuale
Microfon digital cu sistem de anulare al zgomotului de fond, pentru comunicații foarte clare
Amplificator ESS pentru căști de nivel Hi-Fi
Control audio complet cu Sonic Studio
Două seturi de căști interschimbabile pentru a răspunde preferințelor personale ale fiecărui pasionat de jocuri
Stație audio USB cu funcții accesibile de control ale sunetului din jocuri
Suport exclusiv ROG pentru stocarea căștilor atunci când acestea nu sunt utilizate



CEL MAI BUN NIVEL DE REALISM PENTRU JOCURI

ROG Centurion este un set de casti audio de top pentru jocuri, oferind sunet surround pe 7.1 canale cu ajutorul celor 10 difuzoare integrate, pentru o calitate audio senzationala si precizie superioara in pozitionarea surselor de zgomot, precum si un microfon digital cu sistem de anulare a zgomotelor de fond, pentru comunicatii deosebit de clare in timpul jocurilor. Castile includ un amplificator ESS de calitate Hi-Fi, ce are rolul de a oferi un sunet realist si cu un impact foarte puternic, aducand practic jocurile la viata. Statia audio cu conexiune USB inclusa in pachet va ofera control instantaneu si complet asupra experientei voastre audio, pentru sunet de o calitate superioara si un net avantaj tehnic pe campul de batalie virtual.



SUNET SURROUND PE 7.1 CANALE DE NEOPRIT

ROG Centurion se distanteaza de alte seturi de casti pentru jocuri pe 7.1 canale datorita celor cinci magneti neodymium dedicati din fiecare casca, ce ofera un sunet surround real pe 7.1 canale, cu o fidelitate incredibila. Pentru a atinge aceasta calitate sonora optima, designer-ii ROG s-au concentrat pe optimizarea pozitiei fiecarui difuzor si pe atingerea unui nivel ridicat de precizie al camerelor de rezonanta, neegalat de nicio alta pereche de casti pentru jocuri pe 7.1 canale. Fiecare foc de arma si pas al inamicilor este redat cu o acuratete exceptionala si o claritate de exceptie, aducand la viata campul de batalie virtual. Cu o constructie de exceptie, ROG Centurion ofera un sunet puternic si realist, pentru o experienta de neegala in jocuri.



CEL MAI BUN NIVEL DE CONFORT
PERNITE PENTRU URECHI DE DIMENSIUNI MARI, INTERSCHIMBABILE, SI FORTA DE FIXARE OPTIMA

Confortul este o componenta cheie a experientei oferite de catre orice casti pentru jocuri, dar definitia confortului variaza foarte mult de la persoana la persoana. Pentru a raspunde preferintelor fiecarui utilizator in parte, ROG Centurion include atat cupe de dimensiuni normale, ultra-moi, din spuma cu memorie, cat si cupe din piele proteica, cu sistem de circulare a aerului avansat. Ambele seturi de cupe ofera un nivel de confort foarte ridicat, pentru sesiuni de jocuri prelungite fara oboseala a urechilor.


In plus, breteaua de prindere ofera o forta de fixare optimizata, obtinuta in urma testarilor in laborator utilizand o larga varietate de dimensiuni craniene, pentru a spori confortul in utilizare.



OPTIUNI FLEXIBILE DE CONTROL AUDIO IN JOCURI
STATIE AUDIO CU CONEXIUNE USB

Bucurati-va de un nivel total de control cu ajutorul statiei audio cu conexiune USB inclusa in pachetul ROG Centurion, o placa audio USB ce ofera de asemenea o tehnologie foarte eficienta pentru anulare a zgomotului de fundal (ENC), profiluri audio pre-setate pentru jocuri si un amplificator pentru casti. Conectorul de iesire audio controlat prin intermediul unui comutator dedicat va permite sa schimbati instantaneu destinatia sunetului, de la casti la difuzoare externe, fara a le deconecta pe primele.





PATRU PROFILURI AUDIO DEDICATE PENTRU JOCURI
Datorita celor patru profiluri audio personalizate pentru jocuri veti beneficia de cea mai buna performanta sonora pentru o mare varietate de jocuri, inclusiv shooter-e (FPS), simulatoare de curse, jocuri de actiune si aventura (RPG). Alegeti profilul audio potrivit pentru a amplifica instantaneu detalii sonore critice pentru fiecare tip de joc. Efectele agresive ale cauciucurilor va vor duce direct in mijlocul cursei, iar focurile de arma si pasii accentuati va vor ajuta sa identificati inamicii mai rapid si cu o precizie exceptionala.

Ascultati voi insiva!
Puneti-va castile si alegeti unul din modurile de mai jos pentru a experimenta direct profilurile audio pentru jocuri oferite de catre ROG Centurion.



EFECTE DE ILUMINARE STATICE SI DINAMICE
Exprima-ti stilul personal in jocuri cu ajutorul logo-ul iluminat al castilor ROG Centurion si al efectelor de lumina suplimentare. Alege intre efectele statice sau dinamice printr-o simpla apasare a unui buton de pe statia de control audio.






Căşti



  • Conector
    USB



Informaţii Generale



  • Platforma
    PC
    MAC



Căşti



  • Difuzor
    Material difuzor : Magnet Neodim
    Diametru difuzor : Faţă: 40 mm, Subwoofer : 40 mm, Centru: 30 mm, Lateral: 20 mm, Spate: 20 mm


  • Microfon
    Unidirecţional


  • Impedanță
    32 Ohm ± % @ Hz


  • Răspuns în Frecvenţă (căşti)
    20 ~ 20000 Hz



Microfon



  • Model microfon
    Microfon cu braţ:
    Unidirecţional


  • Răspuns în frecvență
    Microfon cu braţ:
    50 ~ 12000 Hz


  • Sensibilitate
    Microfon cu braţ:
    Sensibilitate: -26 dB



Informaţii Generale



  • Cabluri
    Cablu împletit (cablu pentru căşti de 1.5m + cablu USB de 1.5m = 3m (Max.)


  • Lungimea cablului
    3 m


  • Greutate
     


  • Accesorii
    Stand suport căşti
    Microfon detaşabil
    Cablu USB
    Ghid de utilizare
    Staţie audio USB
    Cablu splitter de la conector HDMI la 3.5mm pentru boxe


  • Notă
    Staţie Audio

    Performanţă ENC: anulare a zgomotului ambiental >90%
    Alimentare: via USB
    Funcţii: Amplificator ESS9601 pentru căşti HI-FI, mod stereo, anularea zgomotului ambiental, profiluri audio pentru jocuri
    Redare în boxet: jack pentru boxe cu cablu HDMI-3.5mm pentru boxe inclus




Общие характеристики
  • Производитель Asus

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней