ASUS TUF Gaming K7 Optical-Mech Keyboard with IP56 resistance to dust and water, aircraft-grade aluminum, and Aura Sync lighting, gamer (tastatura/клавиатура)

Код товара: 26975
Нет в наличии
2953 леев
2760 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24


TUF Gaming K7

Tastatură Optical-Mech ASUS TUF Gaming K7 cu rezistență IP56 la praf și apă, suprafață din aluminiu și iluminare Aura Sync
Proiectată pe baza unor inovatoare switch-uri optico-mecanice, pentru o declanșare precisă care este de 25 de ori mai rapidă decât a unei tastaturi mecanice standard, vine cu switch-uri atât tactile, cât și liniare.
Cu rezistență IP56 la infiltrările de praf și apă, partea frontală este fabricată din aluminiu având o durată de viață dublă față de cele cu switch-uri mecanice tradiționale.
Suport pentru încheleturi larg, cu o perniță din spumă cu memorie pentru confort și magneți integrați pentru atașarea sau înlăturarea rapidă.
Taste iluminate individual cu tehnologie LED RGB Aura Sync, pentru opțiuni de personalizare nelimitate.
Mapează macro-uri din mers pe tastele complet programabile, ajustează setări cu software-ul îmbunătățit Armoury II și stochează profiluri în memoria internă a tastaturii.
Design Compact


Formatul compact, fără ramă, al TUF Gaming K7 îți permite să ajungi cu ușurință la fiecare tastă, astfel încât să te poți juca fără să fii în vreun fel distras. Designul de tip căpăcele plutitoare al tastelor facilitează, de asemenea, curățarea, oferindu-ți acces peste tot în jurul tastei, pentru o curățare facilă, prin ștergere sau aspirare, a prafului și firimiturilor.
Suport pentru încheietură magnetic și ergonomic


TUF Gaming K7 vine cu un suport pentru încheietură ergonomic, cu o spumă cu memorie groasă și finisat cu imitație de piele, 
pentru un confort care se potrivește în mod natural cu poziția mâinilor tale. 
Magneți puternici mențin acest suport cu perniță pe o poziție fixă în timpul jocului și permit și detașarea lui rapidă când trebuie 
să schimbi rapid unghiul de atac sau să împachetezi tastatura pentru transport.
Aura Sync


Cu Aura Sync, întregul spectru de culoare și o gamă de efecte de iluminare dinamice sunt la dispoziția ta, pentru a-ți putea crea o tastatură unică, personalizată pentru tine, cu ajutorul LED-urilor controlabile individual ale fiecărei taste. Iluminarea RGB a lui TUF Gaming K7 se poate sincroniza, de asemenea, cu ușurință cu întregul ecosistem extins Aura, pentru a-ți crea un mediu de joc care strălucește cu adevărat.


Общие характеристики
  • Производитель Asus

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней