HP LaserJet Pro MFP M28w Mono Printer/Copier/Color Scanner, A4, WiFi, Up to 600 x 600 dpi, 18 ppm, 32Mb, USB 2.0, Cartridge CF244A HP 44A(1000 pages), Starter cartridge 500 pages, included USB cable www

Код товара: 25918
В наличии
5597 леев
4739 леев
Скидка 15% Экономия 858 леев
395 леев/месяц
Аванс 0 леев Срок 12 месяцев
В кредит
Выберите срок кредита и рассчитайте месячную ставку
Сумма кредита
4739 леев
Срок кредитования
Выберите срок займа кредита
Выберите опцию кредита
Позвоните сейчас для персонального предложения (+373) 22888222 (+373) 60994964
Спасибо за заявку. Мы вам перезвоним!
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24Imprimantă HP LaserJet Pro MFP M28w#W2G55APotrivirea perfectă pentru aproape orice spaţiu şi buget – cea mai mică imprimantă laser din lume, din clasa sa.


Imprimantă cu capabilităţi de securitate dinamică. Se poate utiliza numai cu cartuşe cu cip original HP. Cartuşele cu cipuri care nu provin de la HP este posibil să nu funcţioneze, iar cele care funcţionează în prezent pot să nu funcţioneze în viitor.

PERFORMANŢĂ PRODUCTIVĂ DE LA CEA MAI MICĂ IMPRIMANTĂ LASER DIN LUME, DIN CLASA SA.[1]IMPRIMĂ, SCANEAZĂ, COPIAZĂ RAPID ŞI ABORDEAZĂ CU UŞURINŢĂ PROIECTELE, CU SOLUŢIILE INTUITIVE DE SCANARE ŞI COPIERE.


PERFORMANŢE ACCESIBILE ŞI FIABILE DIN START. OBŢINE CALITATEA PROFESIONALĂ PE CARE O AŞTEPŢI DE LA O IMPRIMANTĂ HP LASERJET, IMEDIAT CE O SCOŢI DIN CUTIE.


RĂMÂI CONECTAT PENTRU AFACERI. IMPRIMĂ ŞI SCANEAZĂ DE PE SMARTPHONE ŞI COMANDĂ CU UŞURINŢĂ TONER, UTILIZÂND APLICAŢIA HP SMART.


Imprimantă HP LaserJet Pro MFP M28w Caracteristici
Performanţă productivă de la cea mai mică imprimantă laser din lume, din clasa sa.[1]Imprimă, scanează, copiază rapid şi abordează cu uşurinţă proiectele, cu soluţiile intuitive de scanare şi copiere.
Performanţe accesibile şi fiabile din start. Obţine calitatea profesională pe care o aştepţi de la o imprimantă HP LaserJet, imediat ce o scoţi din cutie.
Rămâi conectat pentru afaceri. Imprimă şi scanează de pe smartphone şi comandă cu uşurinţă toner, utilizând aplicaţia HP Smart.[2]


Abordează lucrurile esenţiale – imprimare, scanare, copiere

Obţineţi performanţe polivalente la imprimare, scanare şi copiere.

Imprimare rapidă

Obţine viteze de imprimare de până la 18/19 ppm.


 
Dimensiuni reduse. Performanţe mari.

Un echipament LaserJet MFP atât de mic încât poate încăpea aproape oriunde.

Scanare simplă către e-mail

Transmitere digitală către mai multe destinaţii


 
Copiere simplă a cărţilor de identitate

Copiază simplu ambele feţe ale unei cărţi de identitate pe o singură pagină.

Calitate laser fără compromisuri.

Această imprimantă laser surprinzător de mică asigură o calitate excepţională, pagină după pagină.
 


Imprimantă HP LaserJet Pro MFP M28w SPECIFICAŢII


 


FUNCŢII

Imprimare, copiere, scanareMULTITASKING ACCEPTAT

DaVITEZĂ DE IMPRIMARE ALB-NEGRU (ISO, A4)

Normal: Până la 18 ppm [1] Măsurată utilizând ISO/IEC 24734, exclude primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.VITEZĂ DE IMPRIMARE COLOR (ISO)

Normal: [1] Măsurată utilizând ISO/IEC 24734, exclude primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.PRIMA PAGINĂ ALB-NEGRU IMPRIMATĂ (A4, DIN MODUL PREGĂTIT)

Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.PRIMA PAGINĂ ALB-NEGRU IMPRIMATĂ (A4, DIN MODUL PREGĂTIT)

Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.ÎNCEPEȚI PRIMA COPIE

În numai 10,2 s Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.PRIMA COPIE (SOMN)

În numai 10,5 s Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.VOLUM DE LUCRU (LUNAR, A4)

Până la 8.000 pagini [2] Ciclul de funcţionare este definit ca numărul maxim de pagini pe lună imprimate ca imagini. Această valoare oferă o comparaţie a capacităţii de producţie în relaţie cu alte dispozitive HP LaserJet sau HP Color LaserJet şi permite repartizarea corespunzătoare a imprimantelor şi echipamentelor MFP pentru a satisface cerinţele persoanelor sau grupurilor conectate.TEHNOLOGIE DE IMPRIMARE

LaserCALITATE IMPRIMARE ALB-NEGRU (MOD OPTIM)

Până la 600 x 600 dpiLIMBAJE DE IMPRIMARE

PCLmS; URF; PWGECRAN

LCD CU PICTOGRAMEVITEZĂ PROCESOR

500 MHzDETECTOR AUTOMAT DE HÂRTIE

DaCARTUŞE DE REZERVĂ

Cartuş de toner LaserJet original HP 44A Negru (1.000 pagini) CF244A [5] Valoare a capacităţii declarată în conformitate cu ISO/IEC 19752, la imprimare continuă. Capacităţile reale variază substanţial în funcţie de imaginile imprimate şi de alţi factori. Pentru detalii, vizitaţi http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies Imprimantă cu capabilităţi de securitate dinamică. Se poate utiliza numai cu cartuşe cu cip original HP. Cartuşele cu cipuri care nu provin de la HP este posibil să nu funcţioneze, iar cele care funcţionează în prezent pot să nu funcţioneze în viitor. http://www.hp.com/go/learnaboutsuppliesCAPABILITATE DE IMPRIMARE MOBILĂ

Apple AirPrint™; Google Cloud Print 2.0; certificat Mopria; Wi-Fi Direct; aplicaţie HP Smart Apple Airprint – Dispozitivul mobil trebuie să aibă AirPrint®. Operaţiile wireless sunt compatibile numai cu operaţiile la 2,4 GHz. Află mai multe la adresa http://www.hp.com/go/mobileprinting. Google Cloud Print™ 2.0 necesită înregistrare la Google Cloud Print™ şi cont Google. Operaţiile wireless sunt compatibile numai cu operaţiile la 2,4 GHz. Află mai multe la adresa http://www.hp.com/go/mobileprinting.CAPABILITATE WIRELESS

DaCONECTIVITATE, STANDARD

Port USB 2.0 de mare viteză; Wi-Fi 802.11b/g/n încorporatCERINŢE MINIME DE SISTEM

Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64 biţi, 2 GB de spaţiu disponibil pe hard disk, unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet, port USB, Internet Explorer. Apple® macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 GB de spaţiu disponibil pe hard disk; este necesar accesul la Internet; USBSISTEME DE OPERARE COMPATIBILE

Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64 biţi, 2 GB de spaţiu disponibil pe hard disk, unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet, port USB, Internet Explorer. Apple® macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 GB de spaţiu disponibil pe hard disk; este necesar accesul la Internet; USB Linux (pentru mai multe informaţii, accesează https://developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing)SISTEM DE OPERARE (NOTĂ REFERITOARE LA ACCEPTARE)

Incompatibilitate cu Windows® XP (64 biţi) şi Windows Vista® (64 biţi). Nu toate „sistemele de operare compatibile” sunt susținute de software-ul furnizat împreună cu produsul; soluţia completă de software este disponibilă numai pentru Windows 7 şi versiuni mai noi; pentru Windows Server 2008 R2 64 biţi, 2012 64 biţi, 2012 R2 64 biţi, 2016 64 biţi, se instalează numai driverul de imprimare. Windows RT OS pentru tablete (32/64 biţi) utilizează un driver de imprimare HP simplificat, inclus în sistemul de operare RT OS; sistemele Linux utilizează software HPLIP In-OS (în sistemul de operare).MEMORIE, STANDARD

32 MBMEMORIE MAXIMĂ

32 MBMANEVRAREA HÂRTIEI LA INTRARE, STANDARD

tavă intrare de 150 coliMANEVRAREA HÂRTIEI LA IEŞIRE, STANDARD

Sertar de ieşire de 100 coliCAPACITATE MAXIMĂ DE IEŞIRE (COLI)

Până la 100 de coliDIMENSIUNI DE SUPORTURI ACCEPTATE

A4; A5; A6; plicuri (C5, DL); personalizatDIMENSIUNI SUPORTURI, PERSONALIZATE

de la 105 x 148 la 216 x 297 mmTIPURI SUPORT

Hârtie simplă, plic, carte poştală, etichetăGREUTĂŢI SUPORTURI, ACCEPTATE

65–120 g/m²TIP SCANER

PlanFORMAT FIŞIER SCANAT

JPG, RAW (BMP), PNG, TIFF, PDFREZOLUŢIE SCANARE, OPTICĂ

Până la 600 ppiMODURI DE INTRARE SCANARE

Scanare prin HP LaserJet Software Scan sau software compatibil TWAIN sau compatibil WIAVITEZĂ DE COPIERE (ALB-NEGRU, CALITATE NORMALĂ, A4)

Culoare: Obţinerea primei copii şi viteza de copiere măsurate utilizând ISO/IEC 29183, excluzând primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.REZOLUŢIE COPIE (TEXT NEGRU)

600 x 400 dpiSETĂRI DE REDUCERE/MĂRIRE LA COPIERE

25 la 400%COPII, MAXIMUM

Până la 99 de copiiALIMENTARE CURENT

220 V – 240 V nominal la +/-10% (minim 198 V, maxim 264 V), 50 – 60 Hz nominal la +/- 3 Hz (minim 47 Hz, maxim 63 Hz)CONSUM ENERGIE

365 waţi (imprimare activă), 2,9 (pregătit), 0,6 waţi (repaus), 0,1 waţi (oprire automată/pornire manuală), 0,1 waţi (oprire manuală), 0,6 waţi (oprire automată/activare prin USB)EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

Certificat ENERGY STAR®; EPEAT® SilverCERTIFICAT BLUE ANGEL

Da, Blue Angel DE-UZ 205 – garantat numai dacă se utilizează consumabile HP originaleTEMPERATURĂ DE FUNCŢIONARE

De la 10°C până la 32,5°CUMIDITATE DE FUNCŢIONARE

30 - 70% RHMARTOR EMISII DE PRESIUNE ACUSTICĂ (ACTIV, IMPRIMARE)

52 dB (A)CE SE GĂSEŞTE ÎN CUTIE

Imprimantă HP LaserJet Pro M28w; cartuş de toner iniţial LaserJet original HP Negru (500 pagini) preinstalat; ghid cu noţiuni introductive; poster de configurare; pliant pentru asistenţă; pliant cu declaraţia UE (doar în UE); ghid de garanţie; drivere de software şi documentaţie pe CD-ROM; cablu de alimentare; cablu USB [4] Cartuş de toner de iniţializare LaserJet original HP Negru (capacitate de 500 pagini). Capacităţile reale variază substanţial în funcţie de imaginile imprimate şi de alţi factori. Pentru detalii, vizitaţi http://www.hp.com/go/learnaboutsuppliesCABLU INCLUS

Da. 1 cablu USBSOFTWARE INCLUS

Pentru SO Windows: program instalare software HP; program dezinstalare software HP (se exclude Win8+); driver de imprimantă HP PCLmS; HP Device Experience (DXP); HP Web Services Assist (HP Connected); configurare şi software dispozitiv; manuale online pentru utilizatori; HP Printer Assistant; driver de scanare HP; aplicaţie HP Scan; Studiu de îmbunătăţire a produsului HP. Pentru Mac OS: ecran de bun venit (direcţionează utilizatorii către http://www.hp.com sau către sursa aplicaţiei din SO pentru software-ul LaserJet)GARANŢIE

Doi ani garanţieREPARAŢII ŞI ÎNTREŢINERE POSTGARANŢIE

http://www.hp.com/support


Общие характеристики
  • Производитель HP

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней