HP LaserJet Pro MFP M28w Mono Printer/Copier/Color Scanner, A4, WiFi, Up to 600 x 600 dpi, 18 ppm, 32Mb, USB 2.0, Cartridge CF244A HP 44A(1000 pages), Starter cartridge 500 pages, included USB cable www

Код товара: 25918
Нет в наличии
5481 леев
4469 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24



Imprimantă HP LaserJet Pro MFP M28w



#W2G55A



Potrivirea perfectă pentru aproape orice spaţiu şi buget – cea mai mică imprimantă laser din lume, din clasa sa.


Imprimantă cu capabilităţi de securitate dinamică. Se poate utiliza numai cu cartuşe cu cip original HP. Cartuşele cu cipuri care nu provin de la HP este posibil să nu funcţioneze, iar cele care funcţionează în prezent pot să nu funcţioneze în viitor.













PERFORMANŢĂ PRODUCTIVĂ DE LA CEA MAI MICĂ IMPRIMANTĂ LASER DIN LUME, DIN CLASA SA.[1]IMPRIMĂ, SCANEAZĂ, COPIAZĂ RAPID ŞI ABORDEAZĂ CU UŞURINŢĂ PROIECTELE, CU SOLUŢIILE INTUITIVE DE SCANARE ŞI COPIERE.


PERFORMANŢE ACCESIBILE ŞI FIABILE DIN START. OBŢINE CALITATEA PROFESIONALĂ PE CARE O AŞTEPŢI DE LA O IMPRIMANTĂ HP LASERJET, IMEDIAT CE O SCOŢI DIN CUTIE.


RĂMÂI CONECTAT PENTRU AFACERI. IMPRIMĂ ŞI SCANEAZĂ DE PE SMARTPHONE ŞI COMANDĂ CU UŞURINŢĂ TONER, UTILIZÂND APLICAŢIA HP SMART.


Imprimantă HP LaserJet Pro MFP M28w Caracteristici




Performanţă productivă de la cea mai mică imprimantă laser din lume, din clasa sa.[1]Imprimă, scanează, copiază rapid şi abordează cu uşurinţă proiectele, cu soluţiile intuitive de scanare şi copiere.




Performanţe accesibile şi fiabile din start. Obţine calitatea profesională pe care o aştepţi de la o imprimantă HP LaserJet, imediat ce o scoţi din cutie.




Rămâi conectat pentru afaceri. Imprimă şi scanează de pe smartphone şi comandă cu uşurinţă toner, utilizând aplicaţia HP Smart.[2]






Abordează lucrurile esenţiale – imprimare, scanare, copiere

Obţineţi performanţe polivalente la imprimare, scanare şi copiere.





Imprimare rapidă

Obţine viteze de imprimare de până la 18/19 ppm.


 




Dimensiuni reduse. Performanţe mari.

Un echipament LaserJet MFP atât de mic încât poate încăpea aproape oriunde.





Scanare simplă către e-mail

Transmitere digitală către mai multe destinaţii


 




Copiere simplă a cărţilor de identitate

Copiază simplu ambele feţe ale unei cărţi de identitate pe o singură pagină.





Calitate laser fără compromisuri.

Această imprimantă laser surprinzător de mică asigură o calitate excepţională, pagină după pagină.




 


Imprimantă HP LaserJet Pro MFP M28w SPECIFICAŢII


 


FUNCŢII

Imprimare, copiere, scanare



MULTITASKING ACCEPTAT

Da



VITEZĂ DE IMPRIMARE ALB-NEGRU (ISO, A4)

Normal: Până la 18 ppm [1] Măsurată utilizând ISO/IEC 24734, exclude primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.



VITEZĂ DE IMPRIMARE COLOR (ISO)

Normal: [1] Măsurată utilizând ISO/IEC 24734, exclude primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.



PRIMA PAGINĂ ALB-NEGRU IMPRIMATĂ (A4, DIN MODUL PREGĂTIT)

Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.



PRIMA PAGINĂ ALB-NEGRU IMPRIMATĂ (A4, DIN MODUL PREGĂTIT)

Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.



ÎNCEPEȚI PRIMA COPIE

În numai 10,2 s Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.



PRIMA COPIE (SOMN)

În numai 10,5 s Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă variază în funcţie de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.



VOLUM DE LUCRU (LUNAR, A4)

Până la 8.000 pagini [2] Ciclul de funcţionare este definit ca numărul maxim de pagini pe lună imprimate ca imagini. Această valoare oferă o comparaţie a capacităţii de producţie în relaţie cu alte dispozitive HP LaserJet sau HP Color LaserJet şi permite repartizarea corespunzătoare a imprimantelor şi echipamentelor MFP pentru a satisface cerinţele persoanelor sau grupurilor conectate.



TEHNOLOGIE DE IMPRIMARE

Laser



CALITATE IMPRIMARE ALB-NEGRU (MOD OPTIM)

Până la 600 x 600 dpi



LIMBAJE DE IMPRIMARE

PCLmS; URF; PWG



ECRAN

LCD CU PICTOGRAME



VITEZĂ PROCESOR

500 MHz



DETECTOR AUTOMAT DE HÂRTIE

Da



CARTUŞE DE REZERVĂ

Cartuş de toner LaserJet original HP 44A Negru (1.000 pagini) CF244A [5] Valoare a capacităţii declarată în conformitate cu ISO/IEC 19752, la imprimare continuă. Capacităţile reale variază substanţial în funcţie de imaginile imprimate şi de alţi factori. Pentru detalii, vizitaţi http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies Imprimantă cu capabilităţi de securitate dinamică. Se poate utiliza numai cu cartuşe cu cip original HP. Cartuşele cu cipuri care nu provin de la HP este posibil să nu funcţioneze, iar cele care funcţionează în prezent pot să nu funcţioneze în viitor. http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies



CAPABILITATE DE IMPRIMARE MOBILĂ

Apple AirPrint™; Google Cloud Print 2.0; certificat Mopria; Wi-Fi Direct; aplicaţie HP Smart Apple Airprint – Dispozitivul mobil trebuie să aibă AirPrint®. Operaţiile wireless sunt compatibile numai cu operaţiile la 2,4 GHz. Află mai multe la adresa http://www.hp.com/go/mobileprinting. Google Cloud Print™ 2.0 necesită înregistrare la Google Cloud Print™ şi cont Google. Operaţiile wireless sunt compatibile numai cu operaţiile la 2,4 GHz. Află mai multe la adresa http://www.hp.com/go/mobileprinting.



CAPABILITATE WIRELESS

Da



CONECTIVITATE, STANDARD

Port USB 2.0 de mare viteză; Wi-Fi 802.11b/g/n încorporat



CERINŢE MINIME DE SISTEM

Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64 biţi, 2 GB de spaţiu disponibil pe hard disk, unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet, port USB, Internet Explorer. Apple® macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 GB de spaţiu disponibil pe hard disk; este necesar accesul la Internet; USB



SISTEME DE OPERARE COMPATIBILE

Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64 biţi, 2 GB de spaţiu disponibil pe hard disk, unitate CD-ROM/DVD sau conexiune de Internet, port USB, Internet Explorer. Apple® macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11); 1,5 GB de spaţiu disponibil pe hard disk; este necesar accesul la Internet; USB Linux (pentru mai multe informaţii, accesează https://developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing)



SISTEM DE OPERARE (NOTĂ REFERITOARE LA ACCEPTARE)

Incompatibilitate cu Windows® XP (64 biţi) şi Windows Vista® (64 biţi). Nu toate „sistemele de operare compatibile” sunt susținute de software-ul furnizat împreună cu produsul; soluţia completă de software este disponibilă numai pentru Windows 7 şi versiuni mai noi; pentru Windows Server 2008 R2 64 biţi, 2012 64 biţi, 2012 R2 64 biţi, 2016 64 biţi, se instalează numai driverul de imprimare. Windows RT OS pentru tablete (32/64 biţi) utilizează un driver de imprimare HP simplificat, inclus în sistemul de operare RT OS; sistemele Linux utilizează software HPLIP In-OS (în sistemul de operare).



MEMORIE, STANDARD

32 MB



MEMORIE MAXIMĂ

32 MB



MANEVRAREA HÂRTIEI LA INTRARE, STANDARD

tavă intrare de 150 coli



MANEVRAREA HÂRTIEI LA IEŞIRE, STANDARD

Sertar de ieşire de 100 coli



CAPACITATE MAXIMĂ DE IEŞIRE (COLI)

Până la 100 de coli



DIMENSIUNI DE SUPORTURI ACCEPTATE

A4; A5; A6; plicuri (C5, DL); personalizat



DIMENSIUNI SUPORTURI, PERSONALIZATE

de la 105 x 148 la 216 x 297 mm



TIPURI SUPORT

Hârtie simplă, plic, carte poştală, etichetă



GREUTĂŢI SUPORTURI, ACCEPTATE

65–120 g/m²



TIP SCANER

Plan



FORMAT FIŞIER SCANAT

JPG, RAW (BMP), PNG, TIFF, PDF



REZOLUŢIE SCANARE, OPTICĂ

Până la 600 ppi



MODURI DE INTRARE SCANARE

Scanare prin HP LaserJet Software Scan sau software compatibil TWAIN sau compatibil WIA



VITEZĂ DE COPIERE (ALB-NEGRU, CALITATE NORMALĂ, A4)

Culoare: Obţinerea primei copii şi viteza de copiere măsurate utilizând ISO/IEC 29183, excluzând primul set de documente ale testului. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.



REZOLUŢIE COPIE (TEXT NEGRU)

600 x 400 dpi



SETĂRI DE REDUCERE/MĂRIRE LA COPIERE

25 la 400%



COPII, MAXIMUM

Până la 99 de copii



ALIMENTARE CURENT

220 V – 240 V nominal la +/-10% (minim 198 V, maxim 264 V), 50 – 60 Hz nominal la +/- 3 Hz (minim 47 Hz, maxim 63 Hz)



CONSUM ENERGIE

365 waţi (imprimare activă), 2,9 (pregătit), 0,6 waţi (repaus), 0,1 waţi (oprire automată/pornire manuală), 0,1 waţi (oprire manuală), 0,6 waţi (oprire automată/activare prin USB)



EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

Certificat ENERGY STAR®; EPEAT® Silver



CERTIFICAT BLUE ANGEL

Da, Blue Angel DE-UZ 205 – garantat numai dacă se utilizează consumabile HP originale



TEMPERATURĂ DE FUNCŢIONARE

De la 10°C până la 32,5°C



UMIDITATE DE FUNCŢIONARE

30 - 70% RH



MARTOR EMISII DE PRESIUNE ACUSTICĂ (ACTIV, IMPRIMARE)

52 dB (A)



CE SE GĂSEŞTE ÎN CUTIE

Imprimantă HP LaserJet Pro M28w; cartuş de toner iniţial LaserJet original HP Negru (500 pagini) preinstalat; ghid cu noţiuni introductive; poster de configurare; pliant pentru asistenţă; pliant cu declaraţia UE (doar în UE); ghid de garanţie; drivere de software şi documentaţie pe CD-ROM; cablu de alimentare; cablu USB [4] Cartuş de toner de iniţializare LaserJet original HP Negru (capacitate de 500 pagini). Capacităţile reale variază substanţial în funcţie de imaginile imprimate şi de alţi factori. Pentru detalii, vizitaţi http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies



CABLU INCLUS

Da. 1 cablu USB



SOFTWARE INCLUS

Pentru SO Windows: program instalare software HP; program dezinstalare software HP (se exclude Win8+); driver de imprimantă HP PCLmS; HP Device Experience (DXP); HP Web Services Assist (HP Connected); configurare şi software dispozitiv; manuale online pentru utilizatori; HP Printer Assistant; driver de scanare HP; aplicaţie HP Scan; Studiu de îmbunătăţire a produsului HP. Pentru Mac OS: ecran de bun venit (direcţionează utilizatorii către http://www.hp.com sau către sursa aplicaţiei din SO pentru software-ul LaserJet)



GARANŢIE

Doi ani garanţie



REPARAŢII ŞI ÎNTREŢINERE POSTGARANŢIE

http://www.hp.com/support


Общие характеристики
  • Производитель HP

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней