Монитор 31.5" ASUS ROG Strix XG32VQ Curved Gaming Monitor 2K WIDE 16:9, 0.2724, 4ms, 144Hz, Adaptive-Sync(FreeSync), Asus Aura RGB, Contrast 3000:1, 30 ~222 KHz (H) /48 ~144 Hz, 2560x1440, HDMI/DisplayPort/Mini DisplayPort 1.2, USB 3.0 (monitor/монитор)

Код товара: 26014
Нет в наличии
13286 леев
13153 леев
Гарантия 24 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24



ROG Strix XG32VQ - Arcuit pentru Victorie


ROG Strix XG32VQ combina calitatea superioara a imaginilor cu estetica superba inspirata din jocuri pentru a furniza rezultate deosebite in jocuri! Este fara nicio indoiala cel mai bun monitor pentru jucatorii profesionisti si pasionatii MOBA. Strix XG32VQ este un monitor pentru jocuri curbat WQHD cu o rata de reimprospatare ultra-rapida, de 144Hz. Acesta dispune de tehnologia exclusiva ASUS Extreme Low Motion Blur si de tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync™), pentru imagini incredibile in jocuri, fara artefacte sau intreruperi. Designul inspirat din jocuri integreaza solutia de iluminare ASUS AURA RGB pentru a introduce mai bine jucatorii in atmosfera.


 



 



Experienta unui Ecran Curbat


ROG Strix XG32VQ foloseste un ecran curbat de 31.5", cu o raza a curburii 1800R, extinzandu-va astfel campul de vizualizare pentru realism ridicat in jocuri. Curbura afisajului garanteaza faptul ca fiecare punct de pe suprafata monitorului curbat se afla la aceiasi distanta fata de ochii vostri, astfel incat veti beneficia de o experienta de vizualizare foarte confortabila. Acest monitor va permite sa va bucurati si de unghiurile foarte largi de vizibilitate, cu distorsiuni si alterari minime ale culorilot, astfel ca obtineti imagisi superioare in jocuri, filme sau orice alt timp de continut, din aproape orice unghi ati privi!


 



 



Rata de Reimprospatare foarte Rapida, de 144Hz


Multumita unei extraordinare rate de reimprospatare de 144Hz, ROG Strix XG32VQ nu intampina niciun fel de probleme in redarea scenelor cu miscari rapide. Sunt eliminate intarzierile deranjante, astfel ca beneficiati de un avantaj in jocuri de tip FPS, simulatoare de curse, strategii in timp real si simulatoare sportive. Aceasta rata de reimprospatare foarte rapida va permite sa va jucati la cele mai ridicate setari grafice disponibile si sa reactionati instantaneu la actiunea de pe ecran – astfel, veti fi intotdeauna cel ce va aplica prima lovitura.


 



 



Tehnologia exclusiva ASUS Extreme Low Motion Blur


ROG Strix XG32VQ foloseste tehnologia de ultima generatie ASUS Extreme Low Motion Blur, care elimina neclaritatile de miscare, redand astfel mai clar obiectele aflate in miscare, astfel ca jocurile ruleaza mai sursiv si raspund mai bine la comenzi.


 


 


 



Tehnologie Adaptive-Sync (FreeSync™) pentru Jocuri foarte Cursive


Tehnologia Adaptive-Sync (FreeSync™) asigura cursivitate, rapiditate si cele mai realiste imagini in jocuri, eliminand artefactele si miscarile intrerupte, reducand sacadarile si decalajul semnalului de intrare. ROG Strix XG32VQ va ofera imagini cursive si fara intarzieri in cele mai noi jocuri de tip FPS, simulatoare de curse, strategii in timp real si simulatoare sportive.


 



 



Solutie de Iluminare ASUS Aura RGB


Monitoarele din seria ROG Strix XG inglobeaza solutie de iluminare ASUS Aura RGB pe partea din spate. Sunt disponibile mai multe moduri de iluminare, pentru a crea un cadru elegant si modern, indiferent de configuratie.


 


Semnatura Luminoasa Personalizabila


Semnatura Luminoasa va permite sa creati si sa personalizati efectele de proiectie luminoasa* ale monitorului ROG Strix XG32VQ. Aceasta include logoul ROG si un element gol pe care il puteti utiliza pentru a crea proiectii luminoase personalizate, ce va vor imbogati birourile. *Tehnologia de Proiectie Luminoasa LED este in curs de brevetare.


 



 



Margini Ultra-subtiri


Strix XG32VQ foloseste un design cu margini ultra-subtiri, ceea ce il transforma in solutia ideala pentru configuratii multi-monitor. Construiti cea mai avansata statie de lupta si bucurati-va de un realism desavarsit!


 



 



Optiuni de Conectivitate Robuste


ROG Strix XG32VQ ofera o gama larga de optiuni de conectivitate, inclusiv interfete DisplayPort 1.2, HDMI si DVI Dual Link.


 




Tehnologie de eliminare a tremurului de imagine


ROG Strix XG32VQ reduce tremurul de imagine pentru a va permite sa va bucurati de o experienta cat mai confortabila in jocuri. Astfel, este minimalizat nivelul de stres asupra ochilor atunci cand sunteti implicati in sesiuni prelungite in jocuri.


 



 



Design Ergonomic


ROG Strix XG32VQ dispune de un suport ergonomic, ce permite reglare pe inaltime, rotire si inclinare, astfel incat te vei putea bucura intotdeauna de pozitia ideala de vizionare.


 



 



ROG Strix XG32VQ


Prezentare Monitor Gaming ROG Strix XG32VQ: 32 Inch, WQHD si 144Hz!


 







Общие характеристики
  • Производитель Asus
  • Диагональ 32"
  • Разрешение дисплея 2560x1440 (QHD)
  • Назначение игровой (Gaming)
  • Особенности экрана изогнутый
  • Настенное крепление VESA 100x100

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Похожие товары

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней