256GB Samsung EVO Plus MB-MC256GA/RU microSDXC (Class 10 UHS-I) with Adapter, Read:up to 100MB/s, Write:up to 90MB/s (card de memorie/карта памяти)

Код товара: 26135
Нет в наличии
1076 леев
1022 леев
Гарантия 36 месяцев
Доставка по Кишиневу от 1-2 часов
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Оформить заказ 24 / 24

EVO Plus microSD card de memorie 256 GB
MB-MC256GA/EU

front red


Fulfill your need for speed

Full HD Recording




Protecție 4-Proof

4-Proof



EVO Plus

Familia de produse

UHS-I, compatibil cu interfața HS

Interfață

Pur și simplu cardul potrivit

Mai mult spațiu și viteză mai mare. Eliberează-ți dispozitivele cu cea mai mare capacitate și cea mai mare viteză de citire din clasa lor, perfecte pentru videoclipurile Full HD. Cu ajutorul performanței și fiabilității impresionante, EVO Plus îți permite să salvezi și să prețuiești bogăția vieții.




Pur și simplu cardul potrivit



Împlinește-ți nevoia de viteză

Înregistrează și redă videoclipuri Full HD fără erori. Cu viteza super rapidă de citire de până la 95 MB/s, EVO Plus de 32 GB îți permite să transferi un videoclip de 3 GB în notebook-ul tău în doar 38 de secunde.* Realizează fotografii și videoclipuri de calitate superioară și partajează-le pe toate într-o secundă.





Împlinește-ți nevoia de viteză


*Viteza de citire menționată anterior se bazează pe testele interne realizate în condiții controlate. Viteza reală poate varia în funcție de capacitatea cardului.



Capacitate mare pentru a filma tot ce dorești

Nu-ți mai face niciodată griji pentru spațiu. O memorie de 32 GB este de ajuns pentru a viziona un videoclip Full HD de 4 ore, un videoclip HD de 6 ore, sau 7.500 de fotografii.* Așadar, poți savura tot ceea ce are viața de oferit și poți, de asemenea, păstra totul.




Capacitate mare pentru a filma tot ce dorești


* Afirmația anterioară se bazează pe teste interne realizate pe Samsung Galaxy S7 ca și dispozitiv gazdă și cu presupunerea că capacitatea reală medie de stocare este de 93.1% din capacitatea marcată pe etichetă. Capacitatea de stocare reală poate fi mai mică decât capacitatea marcată pe etichetă.


Compatibilitate extinsă

Compatibil cu o varietate mare de dispozitive pentru SD și microSD. Poți filma chiar și videoclipuri Full HD detaliate. Adaptorul inclus SD se potrivește majorității dispozitivelor ce aparțin altei mărci, păstrând în același timp performanța și viteza uimitoare EVO Plus†.


Compatibilitate extinsă


Protecție 4-Proof



Experiențele tale sunt de neînlocuit și acum de neuitat. Garantat de protecția 4-proof, EVO Plus poate rezista până la 72 de ore în apa mării¹, la temperaturi extreme², mașinăriile cu raze X din aeroport³ și câmpuri magnetice⁴ echivalente cu ale unui scaner RMN. Samsung oferă o garanție limitată de 10 ani.


1 capacitate certificată de rezistență la apă cu calificările2 IEC 60529 și IPX7 Temperaturi de funcționare de la -25°C până la 85°C, temperaturi de nefuncționare de la -40°C până la 85°C3 până la 50 Roentgen4 până la 15.000 gauss※ Samsung nu este răspunzător pentru i) daune și/sau pierderea datelor sau ii) cheltuieli provenite din recuperarea datelor cardului de memorie.



Protecție 4-Proof

 
  • Caracteristici generale

    • Tip Produs Card de memorie microSDXC

    • Familia de produse EVO Plus

    • Utilizare Telefon mobil, Smartphone, Tabletă, etc

    • Capacitate 256 GB (1 GB=1 Miliard de biți)* Capacitatea reală de stocare poate fi mai mică decât capacitatea marcată pe etichetă. O parte din memoria de stocare poate fi folosită pentru fișiere de sistem și alte scopuri de controlare a memoriei de stocare.

    • Interfață UHS-I, compatibil cu interfața HS

    • Dimensiuni (L x Î x A) 15x11x1 mm

    • Greutate (g) Aprox. 0.5g

    • Accesorii SD adapter

  • Performanță

    • Viteză Viteza de citire: până la 100 MB/s cu interfața UHS-1 Viteza de scriere: până la 90 MB/s cu interfața* UHS-1 Vitezele de citire și scriere menționate anterior sunt demonstrate de testul intern efectuat în anumite condiții controlate, iar viteza reală poate varia în funcție de utilizare și alte condiții. Pentru produsele incompatibile cu interfața UHS-I, vitezele pot varia în funcție de condițiile diferite de interfață

    • Clasa de viteză Gradul 3, clasa 10

  • Mediu

    • Tensiune de lucru 2.7~3.6V

    • Temperatura de depozitare de la -40℃ până la 85℃

    • Temperatura de funcționare de la -25℃ până la 85℃

    • Durabilitate 10,000 mating cycles



  • Certificare

    • EMC FCC, CE, VCCI, NATA


Общие характеристики
  • Производитель Samsung
Технические характеристики
  • Тип карты памяти Карты памяти SD,Карты памяти MicroSD
  • Объем памяти, ГБ 256 GB

*Все характеристики и описания, представленные на сайте, могут отличаться от реальных характеристик продукта. DOXYTERRA оставляет за собой право вносить любые изменения в описание, технические характеристики и потребительские свойства продукта в любое время и без предварительного уведомления. Вся информация о продукте, включая (но не ограничиваясь) преимуществами, дизайном, ценами, компонентами, производительностью, доступностью и возможностями продукта, может быть изменена без предварительного уведомления или каких-либо обязательств. Изображения товаров носят ознакомительный характер и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и технических характеристик.

Оплата в рассрочку и кредит выгодные условия
Доставка по Молдове от 1-2 дней
Гарантия и услуги от официальных производителей
Надежность и доверие 25 лет на рынке
Возврат и замена в течение 14 дней