DOXYTERRA - IMPORTATOR OFICIAL LOGITECH ÎN MOLDOVA!

👉 Vezi aici toată gama produselor LOGITECH disponibile și în rate:

Oferta produselor LOGITECH >>>

Vino în showroom și testează:

Chișinău, bul. Dacia 27, MARIȚA, etajul 2

📞 Consultant produse LOGITECH: 022-888-222


Aici veți găsi cele mai bune produse LOGITECH din Moldova, cele mai bune prețuri și oferte ale noastre!

Cumpărați produse oficiale ale mărcii LOGITECH în Moldova în magazinul DOXYTERRA. (Logitech Moldova, Logitech md, Logitech Chisinau, Logitech Кишинев, Logitech Молдова, Logitech мд)

Bine ați venit la magazinul DOXYTERRA de unde puteți cumpăra produse oficiale marca Logitech în Moldova în Chișinău! Economisiți acum la cele mai recente produse LOGITECH - Mouse Logitech, Kituri de tastatură + mouse Logitech, Tastaturi Logitech, Tastaturi Logitech iPad, Tastaturi pentru tablete Logitech, Spotlight Logitech, Toate telecomandele de prezentare Logitech, Accesorii iPad Logitech, Accesorii pentru smartphone-uri Logitech, StreamCam Logitech, Camere Web Logitech, Cameră de vizualizare Logitech, Căști Logitech , Căști cu fir Logitech, Căști fără fir Logitech, Seturi de căști și camere Web Logitech, Boxe Logitech, Sisteme audio Bluetooth Logitech, Boxe pentru computer Logitech, Sisteme de sunet surround Logitech, Comunicații video Logitech, Camere pentru conferințe Logitech, Soluții Logitech Indoor, Soluții desktop Logitech, Logitech Accesorii, Gestionarea dispozitivelor cu Logitech Sync Logitech, Logitech G Logitech, Logitech Gaming Mouse, Logitech Gaming Mouse Pads, Logitech Gaming Keyboards, Logitech Game Audio, Streaming Device Logitech Driving Log itech, Logitech Spaceflight, Logitech Flight Sims, Logitech Gamepads și multe altele.

Calitate demonstrată
Faceți cunoștință cu Logitech
Logitech este o companie elvețiană care dezvoltă produse și tehnologii care au devenit o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Principalele sale priorități sunt introducerea de inovații și îmbunătățirea constantă a calității produsului. Astăzi, Logitech este o companie multi-brand a cărei dezvoltare în echipamente audio, video, de jocuri și computere a devenit un factor de unire pentru mulți oameni. Logitech deține mărci precum Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones și Streamlabs.


logitech logitech G Astro Logo Streamlabs Blue Microphones Jaybird Ultimate Ears


Din 2015, Logitech și familia sa de mărci au câștigat peste 250 de premii de design de la publicații și organizații din întreaga lume. În plus, Logitech a fost clasată de două ori ca una dintre cele mai inovatoare zece companii din lume de către Fast Company, în 2018 și 2020.

Oferta produselor LOGITECH >>>

„Proiectarea produselor la Logitech este un concept atotcuprinzător care este mult mai mult decât doar comoditatea și aspectul.
Particularitățile lucrului la birou și practicarea sportului, specificitatea percepției jocurilor și muzicii - toate acestea trebuie luate în considerare atunci când se dezvoltă, deoarece un dispozitiv perfect este ceva mai mult decât o combinație de detalii și tehnologii.
Aceasta este o parte a vieții noastre, care ar trebui să dea noi impresii minunate. "
Alastair Curtis,
proiectant-sef al Logitech


ECHIPAMENTE DE JOC AVANSATE
Joacă la maximum cu echipamentul de gaming performant Logitech G.


Dispozitivele sunt concepute în colaborare cu și pentru cei mai importanți jucători internaționali de sporturi.

„Dispozitivele Logitech oferă acțiunilor mele precizia și încrederea de care am nevoie pentru a câștiga.
Obișnuiam să cred că dispozitivele wireless sunt prea lente pentru jocuri, dar m-am răzgândit complet după ce am folosit mouse-ul wireless Logitech G LIGHTSPEED la Campionatul Mondial. "
BJERGSEN

Bjergsen este unul dintre cei mai renumiți și talentați jucători de pe banda de mijloc. La un moment dat, a fost unul dintre cei mai tineri streameri susținuți de Riot Games. În timpul carierei sale, a reușit să cânte în formații atât de cunoscute precum Copenhaga Wolves și Ninjas in Pyjamas. După ce a părăsit NiP, s-a alăturat echipei SoloMid, devenind al doilea jucător european care a decis să schimbe regiunile definitiv. De atunci, a ajutat echipa SoloMid să devină cea mai bună din regiunea sa.

Noi la DOXYTERRA credem că tehnologiile viitorului vor rezolva probleme, vor crea oportunități și ne vor schimba viața, precum și modul în care învățăm, lucrăm și ne vindecăm.


Oferta produselor LOGITECH >>>


main


DOXYTERRA - IMPORTATOR OFICIAL LOGITECH ÎN MOLDOVA!

Bul. Dacia 27, centrul comercial Marița,
MD-2060, Chisinau, Republica Moldova
Tel: 022 888 222 ; 060 994 964

Orele de lucru:
· luni-vineri 09:30-19:00
· simbata 10:00-17:00
· duminica zi libera 

👉 Vezi aici toată gama produselor LOGITECH disponibile și în rate:

https://doxyterra.md/ro/brand/Logitech/

Vino în showroom și testează:

Chișinău, bul. Dacia 27, MARIȚA, etajul 2

📞 Consultant produse LOGITECH: 022-888-222