DOXYTERRA - IMPORTATOR OFICIAL LENOVO ÎN MOLDOVA!

👉 Vezi aici toată gama produselor LENOVO disponibile și în rate:

Oferta produselor LENOVO >>>

Vino în showroom și testează:

Chișinău, bul. Dacia 27, MARIȚA, etajul 2

📞 Consultant produse LENOVO : 022-888-222


Aici veți găsi cele mai bune produse LENOVO din Moldova, cele mai bune prețuri și oferte ale noastre!

Bine ați venit la magazinul DOXYTERRA de unde puteți cumpăra produse oficiale marca Lenovo în Moldova la Chișinău! Economisiți acum la cele mai recente produse LENOVO - laptopuri Lenovo, Lenovo ThinkPad, Lenovo IdeaPad, desktop-uri Lenovo, Lenovo AiOs, tablete Lenovo și multe altele. 

Cumpărați produse oficiale ale mărcii LENOVO în Moldova în magazinul DOXYTERRA. (Lenovo Moldova, Lenovo md, Lenovo Chișinău, Lenovo Chișinău, Lenovo Moldova, Lenovo md)

Calitate demonstrată
Faceți cunoștință cu familia Think

Desktopuri, monitoare, stații de lucru, laptopuri pentru întreprinderi mici și mijlocii, dispozitive inteligente pentru birou - avem soluții pentru fiecare nevoie.
Sistemele ThinkPad sunt construite pentru a rezista. Înțelegem că succesul afacerii dvs. depinde de fiabilitatea computerelor. De aceea, sistemele ThinkPad sunt construite având în vedere durabilitatea.


Oferta produselor LENOVO >>>

Desktop-uri și AiO-uri LENOVO de înaltă performanță
All-in-one fiabile LENOVO sunt echipate cu procesoare moderne și plăci grafice (inclusiv suport pentru plăci grafice discrete), afișaje ultra-clare de cea mai înaltă calitate.
Linia de computere IdeaCentre de la Lenovo include o gamă largă de dispozitive performante cu designuri elegante, de la all-in-one subțiri până la PC-uri puternice pentru jocuri.
PC-urile compacte puternice Lenovo sunt concepute pentru uz personal sau ca centru de divertisment la domiciliu pentru întreaga familie. Combinând performanțe superioare cu gestionare ușoară, computerele Lenovo simplifică dramatic munca, astfel încât întreprinderile mici să se poată concentra pe nevoile lor critice de misiune.Sistemul multifuncțional compact și elegant menține întreprinderile mici care funcționează eficient, asigurând productivitate și securitate.Oferta produselor LENOVO >>>Laptopul este calea dvs. principală de acces către lumea online (pe lângă smartphone, evident). Și cu toții avem priorități diferite:

Laptopuri de performanță pentru creatori, profesioniștisau jucători – avem dispozitive care rivalizează cu performanțele desktopurilor.
Laptopuri ultraportabile pentru cei care lucrează din mers
Laptopuri accesibile care vă oferă valoare și performanță într-un singur sistem.
Dispozitive 2-în-1 inovatoare – parțial laptop, parțial tabletă, parțial ceva nemaivăzut – pentru cei care vor să testeze puterea nemaiîncercată a noutății.


Laptopuri pentru business
Laptopurile noastre ThinkPad au devenit o referință în domeniul afacerilor. Extrem de rezistente și fiabile, aceste laptopuri și dispozitive 2-în-1 vă asigură productivitatea în orice mediu. Și vă oferă instrumentele de care aveți nevoie – de la procesoare și plăci video de top la tehnologie tactilă de ultimă generație, de la suportul pentru stilou la autonomia impresionată a bateriei, ThinkPad vă menține productiv și implicat, oriunde ați fi.

Laptopuri de gaming
Jucătorii nu trebuie să se mai simtă legați de desktopul personal. Legion de la Lenovo vă oferă posibilitatea să vă dominați rivalii, oriunde ați fi. Sunteți un jucător pasionat? Avem soluția – laptopuri dotate cu placă grafică discretă puternică și procesoare capabile de overclocking. De asemenea, avem opțiuni accesibile pentru jucătorii ocazionali. Dar indiferent de laptopul pe care îl alegeți, acesta vă va învălui în sunet captivant și imagini vii.

Laptopuri convertibile
Sunteți pregătiți pentru ceva diferit? Laptopurile, tabletele și dispozitivele noastre 2-în-1 revoluționare vor atrage cu siguranță atenția și veți găsi noi modalități de a face ceea ce vă place. Imagini vibrante și sunet captivant? S-a făcut. Tablete care funcționează ca proiectoare pentru filme sau prezentări . Da. Suport de stilou pentru artiști și designeri și o tastatură Halo complet diferită de cele cu care sunteți familiarizat? Le puteți explora pe toate.


Oferta produselor LENOVO >>>


main


DOXYTERRA - IMPORTATOR OFICIAL LENOVO ÎN MOLDOVA!

Bul. Dacia 27, centrul comercial Marița,
MD-2060, Chisinau, Republica Moldova
Tel: 022 888 222 ; 060 994 964

Orele de lucru:
· luni-vineri 09:30-19:00
· simbata 10:00-17:00
· duminica zi libera 


👉 Vezi aici toată gama produselor LENOVO disponibile și în rate:

Oferta produselor LENOVO >>>

Vino în showroom și testează:

Chișinău, bul. Dacia 27, MARIȚA, etajul 2

📞 Consultant produse LENOVO : 022-888-222