Ro
Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea
Descriere

Hard disk extern 2TB External HDD Toshiba Canvio Advance HDTCA20EK3AA, Black, format 2.5 inch , USB 3.0 (hard disk extern HDD/Внешний жесткий диск)

 

Canvio Advance portabil
Fiabil și elegant. Luați viața oriunde ați merge.


Canvio Advance este o soluție de depozitare fiabilă pentru oricine apreciază calitatea și stilul la un preț accesibil. Până la 4 TB de stocare de înaltă performanță împachetate într-un design elegant. Vine în patru culori diferite pentru a se potrivi preferințelor personale. Ca un avantaj suplimentar, include un pachet software de backup și un software de securitate ușor de configurat pentru a vă păstra datele în siguranță.

hard disk extern de 2,5".
Finisaj texturat
Super-viteză USB 3.2 Gen 1
Alimentare USB
Software de backup automat
Software de securitate pentru stocare Toshiba

 

 

DESIGN MODERN
Noul Canvio Advance are un design elegant, texturat și vine în patru culori la modă. Puteți alege culorile negru, bej deschis, roșu sau verde în funcție de preferințe și obțineți până la 4TB spațiu de stocare mobil în palmă.

COMPANIER CREATIV
Dacă interesele tale ocupă mult spațiu, ai nevoie de o soluție de stocare mobilă care se potrivește stilului tău de viață. Canvio Advance este însoțitorul ideal pentru prelucrarea datelor. Indiferent dacă faci backup acasă sau accesezi date din mers, acest hard disk elegant este perfect pentru eforturile tale creative.

 

PROTEJAȚI-VĂ DATELE
Împiedicați utilizatorii neautorizați să vă acceseze informațiile personale cu software-ul inclus Toshiba Storage Security, care vă permite să vă protejați hard disk-ul cu o parolă unică.


Protejați-vă datele
SOLUȚIE DE BACKUP AUTOMAT

Software-ul inclus Toshiba Storage Backup are o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care ușurează realizarea de copii de rezervă a datelor. Pur și simplu selectați fișiere sau foldere individuale, intervale și setări de timp pentru a face backup, iar software-ul se va ocupa de restul.

 

Soluție de backup automată
RATA DE TRANSMISIE MARE

Echipate cu tehnologia USB 3.2 Gen 1, aceste hard disk-uri portabile sunt mult mai rapide decât dispozitivele USB 2.0, dar compatibile cu dispozitivele USB 2.0, pentru transferul rapid de date în timp ce organizează fișierele.

 

 

DATELE DVS. SUNT ÎN MĂINI SIGURANTE
Cu peste 50 de ani de experiență în tehnologia hard disk-urilor și standarde de calitate de neegalat, hard disk-urile portabile Toshiba oferă un loc sigur și securizat pentru fișierele dvs., indiferent unde vă aflați.

 

Datele dvs. sunt în mâini sigure
caracteristicile produsului



Principalele caracteristici
Interfață
USB 3.2 Gen 1 (compatibil cu USB 2.0)

Max. Viteza de transmisie
~5,0 Gbps

Sistemul de fișiere
NTFS (pentru MS Windows)
Reformatarea este necesară pentru Mac OS

Putere
Alimentare magistrală USB (max. 900 mA)

Cerințe de sistem
NTFS formatat pentru Microsoft® Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8.1,
Un port USB 3.2 Gen 1 sau USB 2.0 gratuit.
Reformatarea este necesară pentru macOS v13.0/v12.6.1/v11.7.1/v10.15/v10.14/v10.13.

Garanție
2 ani

Funcții
Software de backup
Software de backup pentru stocare Toshiba (descărcare)

Software de blocare cu parolă
Software de securitate pentru stocare Toshiba (descărcare)

Fizic
Cadru
Finisaj texturat

Dimensiuni
1 TB, 2 TB: 78 x 109 x 14 mm
4 TB: 109 × 78 × 19 mm

Greutate (aprox.)
1 TB, 2 TB: 149 g
4 TB: 217,5 g

Conținutul cutiei
Canvio Advance
Cablu USB 3.2 Gen 1 (Tip A la Micro-B)
Ghidul utilizatorului (preinstalat pe hard disk)

2.5 2TB External HDD Toshiba Canvio Advance HDTCA20EK3AA, Black, USB 3.0 (hard disk extern HDD/внешний жесткий диск HDD)

Articol 31850
Nu e disponibil
1 715 Lei
1 823 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Alegeți culoarea
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare
Caracteristici
Brand TOSHIBA

    Livrare în Chișinău de la 1-2 ore

 Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile

Alegeți metoda optimă de plată:

Plată în numerar.
Pentru persoane fizice, limita sumei unei achiziții cash este de 99999,99 lei. Pentru persoanele juruduce, suma unei achiziții în numerar nu poate depăși suma de 9999,99 lei. Limita lunară a achizițiilor pentru persoane juridice în numerar nu poate depăși suma de 99999,99 lei.

Plata prin card bancar.
DOXYTERRA accept

Garanție și retur

Condiții de schimb și returnare a mărfurilor:

Înlocuirea produselor nealimentare de calitate corespunzătoare are loc, în cazul, în care astfel de mărfuri nu au fost utilizate, s-a păstrat aspectul comercial inițial de fabrică, caracteristicile de consum, sigiliile, etichetele de fabrică, precum şi cecul marfar sau bonul de casă, eliberate consumatorului împreună cu marfa specificată vândută.

Schimbul sau returnarea mărfurilor se efectuează în același magazin unde au fost procurate. În cazul procurării în magazin on-line, schimbul are loc pe adresa Chișinău, bd. Dacia 27.

 

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.


Hotărârea Republicii Moldova nr. 187 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 105-XV din 13 martie 2003 privind protecţia consumatorilor.

Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor în Republica Moldova:
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor

Adresa: mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78
Tel:  (022) 74-14-64
E-mail: consumator@apc.gov.md
Site: www.consumator.gov.md

Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.