Ro
Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea
Descriere

Active Speakers SVEN 450 Black (USB),  2.0 / 2x5W RMS, Powered via a USB port, Bluetooth, RGB (boxe sistem acustic/колонки акустическая сиситема)

Sistem de difuzoare cu Bluetooth și iluminare de fundal comutabilă dinamică

Pe scurt despre produs:

Bluetooth
Buton de control tactil pentru iluminare de fundal RGB dinamică
Reglarea nivelului volumului
Alimentat prin USB

 

 

Acustica SVEN 450 nu este doar o continuare a liniei populare de difuzoare compacte de la producătorul finlandez, ci o soluție cu adevărat avangardă care încorporează o serie de idei avansate. Primul lucru care îți atrage atenția este forma neobișnuită a acusticii gaming - în loc de două difuzoare separate, producătorul sugerează să folosești un candy bar, care va arăta grozav atât sub monitorul unui PC, cât și atunci când este folosit împreună cu un laptop. De asemenea, va ocupa un spațiu minim și va oferi confort maxim.

Este greu de imaginat periferice de gaming fără iluminare din spate și SVEN 450 le are: cercurile luminoase irizate din jurul difuzoarelor fac aspectul difuzoarelor și mai impresionant. Este posibil să schimbați modurile de strălucire și să opriți complet lumina de fundal. Difuzorul este conectat la sursa de sunet prin Bluetooth. Acest lucru oferă o mai mare libertate în ceea ce privește plasarea acusticii și puteți combina cu ușurință munca și vizionarea de filme pe un computer cu ascultarea de podcasturi și muzică de fundal folosind un smartphone.

Fanii soluțiilor simple și fiabile pot prefera o conexiune prin cablu - acustica are și o intrare AUX. În acest caz, alimentarea este furnizată printr-un cablu USB - puteți utiliza portul corespunzător al unui PC sau laptop, sau puteți prefera o sursă de alimentare standard de 5V, care se găsește probabil în aproape fiecare casă astăzi. Volumul difuzorului se schimbă cu ușurință utilizând controlul de pe panoul frontal, iar alegerea sursei de sunet și a modului de funcționare pentru iluminare de fundal se realizează cu ajutorul tastelor tactile convenabile.

În general, SVEN 450 se descurcă bine în ceea ce privește aspectul său impresionant și confortul de operare. Dezvoltatorii nu au uitat de sunet: carcasa compactă adăpostește două difuzoare cu un diametru de 46 mm, oferind sunet în intervalul de la 80 la 20.000 Hz. Puterea acustică totală este de 10 W, ceea ce este suficient nu doar pentru a suna spațiul din fața unui computer sau laptop, ci și pentru a asculta muzică de fundal într-o cameră de dimensiuni medii. Costul produsului este în mod tradițional scăzut pentru o linie de acustică compactă, iar vânzările au început deja - SVEN 450 așteaptă primii cumpărători pe rafturile magazinelor de electronice.

ILUMINARE DINAMICĂ IMPRESIONANTĂ CU OPȚIUNE OPȚIONALĂ
Iluminarea RGB dinamică LED multicoloră sub formă de cercuri luminoase irizate completează perfect sunetul bogat. Puteți schimba opțiunile de iluminare sau îl puteți opri cu ușurință.

 

 

CONTROL INTUITIV
Controlul volumului, butonul tactil pentru schimbarea modurilor de iluminare de fundal și butonul tactil pentru schimbarea sursei de sunet AUX/Bluetooth situat în partea de sus a carcasei facilitează crearea atmosferei dorite.

 

 

TRANSMISIE FĂRĂ FĂRĂ A SEMNULUI PRIN BLUETOOTH
Transmiterea wireless a sunetului prin Bluetooth va asigura o conexiune stabilă la gadget pe o distanță considerabilă. Activarea rapidă a muzicii de fundal, ascultarea unui podcast sau a unei cărți audio nu mai este o problemă - trebuie doar să vă „introduceți” smartphone-ul în sistemul de difuzoare o dată, după care întregul proces va dura câteva secunde.

 

 

Transmiterea semnalului prin Bluetooth
Buton de control tactil pentru iluminare de fundal RGB dinamică
Reglarea volumului pe panoul frontal
Alimentat prin USB

CARACTERISTICI
Putere de ieșire (RMS), W10 (2 × 5)
Gamă de frecvență, Hz80 – 20.000
Dimensiuni difuzor, mmØ 46
Tensiune de alimentareUSB/DC 5V
Tip conexiuneBluetooth, cu fir (jack de 3,5 mm)
Raza de acțiune, m până la 10
Dimensiunile produsului (L × H × D), mm440 × 90 × 90
Greutate, kg0,775
Culoare neagră

 

Active Speakers SVEN 450 Black (USB), 2.0 / 2x5W RMS, Powered via a USB port, Bluetooth, RGB

Articol 31832
În stoc
579 Lei
620 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă
Caracteristici
Brand SVEN

    Livrare în Chișinău de la 1-2 ore

 Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile

Alegeți metoda optimă de plată:

Plată în numerar.
Pentru persoane fizice, limita sumei unei achiziții cash este de 99999,99 lei. Pentru persoanele juruduce, suma unei achiziții în numerar nu poate depăși suma de 9999,99 lei. Limita lunară a achizițiilor pentru persoane juridice în numerar nu poate depăși suma de 99999,99 lei.

Plata prin card bancar.
DOXYTERRA accept

Garanție și retur

Condiții de schimb și returnare a mărfurilor:

Înlocuirea produselor nealimentare de calitate corespunzătoare are loc, în cazul, în care astfel de mărfuri nu au fost utilizate, s-a păstrat aspectul comercial inițial de fabrică, caracteristicile de consum, sigiliile, etichetele de fabrică, precum şi cecul marfar sau bonul de casă, eliberate consumatorului împreună cu marfa specificată vândută.

Schimbul sau returnarea mărfurilor se efectuează în același magazin unde au fost procurate. În cazul procurării în magazin on-line, schimbul are loc pe adresa Chișinău, bd. Dacia 27.

 

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.


Hotărârea Republicii Moldova nr. 187 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 105-XV din 13 martie 2003 privind protecţia consumatorilor.

Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor în Republica Moldova:
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor

Adresa: mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78
Tel:  (022) 74-14-64
E-mail: consumator@apc.gov.md
Site: www.consumator.gov.md

Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.