Ro
Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea
Descriere

Laptop 16 ASUS ROG Strix G16 G614JU, Intel i7-13650HX 3.6-4.9GHz/32GB DDR5/1TB PCIe 4.0 NVMe/GeForce RTX4070 8GB GDDR6/WiFi 6E 802.11ax/BT5.2/2.5G LAN/HDMI/Cam/Backlit RGB Keyb./16 WQXGA IPS 240Hz (2560x1600)/No OS/Gaming G614JI-N4181

 

 

Dati putere jocurilor
Profitati de mai multe cadre si castigati mai multe jocuri cu noile Strix G16 si Windows 11 Pro. Alimentat de un procesor pana la Intel® Core™ i7-13650HX Gen 13 si o placa grafica NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU cu un TGP maxim de 175 W cu Dynamic Boost, fiti gata sa dominati competitia in cele mai recente jocuri. Cu un comutator MUX dedicat si suportul NVIDIA Advanced Optimus, Strix G16 deblocheaza adevaratul potential al hardware-ului sau. Avand capacitatea de stocare SSD pe PCIe Gen4x4 si avand 32 GB de RAM DDR5 de 4800 MHz, biblioteci mari de jocuri si sesiuni intense de multitasking sunt un efort minim pentru aceasta masinarie de gaming.

Intel® Core™ i7-13650HX
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU
1TB SSD PCIe 4.0
NVIDIA® Advanced Optimus
32GB DDR5

 

Capabil de orice
Rulati orice joc sau demarati orice proiect cu un procesor de pana la Intel® Core™ i7-13650HX, cu un TDP de pana la 55 W si o arhitectura hibrida construita de la zero pentru Windows 11. Cu pana la 6 nuclee de performanta si 8 nuclee de eficienta, jocurile AAA sunt impecabile, iar streamingul este facut fara efort.

14 Nuclee
8 nuclee Efficient  + 6 nuclee Performance

20 Thread-uri

157W PL2 in Modul Manual
55W TDP

 

 

Puterea GPU Dezlantuita
Componentele de top necesita putere, mai ales cand vine vorba de maximizarea performantei GPU-ului tau. Alimentat de NVIDIA DLSS 3, arhitectura ultra-eficienta Ada Lovelace, placa grafica NVIDIA®GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU este complet dezlantuita cu un TGP maxim de 135 W cu Dynamic Boost.

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU
Max TGP 175W Cu Dynamic Boost
Tehnologia NVIDIA® Advanced Optimus

 

 

Seria de laptopuri cu GeForce RTX 40
Mai mult decat rapide pentru Gameri si Creatori

Comparison images of DLSS 3 on and off
Performanta alimentata de AI si grafica reala*
Obtine un salt cuantic in performanta in jocuri si aplicatii creative cu DLSS 3 alimentat de AI si dati viata unei lumi virtuale realiste cu functia Full Ray Tracing.

Accelerati-va ideile
NVIDIA Studio duce proiectele dumneavoastra creative la urmatorul nivel. Deblocati accelerarea RTX si AI in cele mai bune aplicatii creative, drivere NVIDIA Studio, pentru stabilitate maxima si o suita de instrumente exclusive va stau la dispozitie pentru a va accelera creativitatea.

Putere si performanta optimizate
NVIDIA Max-Qeste o suita avansata de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala care va optimizeaza sistemul pentru o eficienta maxima. Acest lucru aduce in prim-plan laptop-uri extrem de rapide, subtiri, silentioase si cu o autonomie uimitoare a bateriei.

 

Joaca-te . Fa Stream. Creaza.
Seria Strix G este construita de la zero pentru jucatori si, desigur, pentru dezvoltatori de jocuri. Strix G16 poate rula cele mai recente motoare de joc, permitandu-va sa va deblocati creativitatea si sa va incercati sansa in a crea urmatorul joc grozav. Indiferent daca sunteti un artist digital, un streamer, un editor video sau va ocupati de animatie si dezvoltare de jocuri, Strix G16 are toata puterea de care aveti nevoie pentru a va duce creatiile la urmatorul nivel. Dispunand de un procesor Intel® Core™ i7 si de o placa grafica pana la un NVIDIA®GeForce RTX™ 40 Laptop GPU, proiectele complexe din platformele de dezvoltare populare, cum ar fi Unity si Autodesk, se vor randa intr-o clipa. Ai ceea ce este necesar pentru a fi cel mai bun pe campul de lupta, dar esti gata sa-l proiectezi pe urmatorul?

 

 

 

ROG INTELLIGENT COOLING
Pentru a gazdui astfel de componente puternice, carcasa si placa de baza ale lui Strix G16 au fost reproiectate pentru a cuprinde noul nostru radiator de latime completa, ale carui lame au fost mutate si mai aproape de orificiile de evacuare pentru o racire mai eficienta. Radiatorul de latime completa este construit din trei sectiuni diferite, inconjurand placa de baza cu lame dens divizate, pe o suprafata totala de 174.183 mm², o crestere cu 71% fata de Strix G15 2022. Acest design maximizeaza calea disponibila pentru ca aerul cald sa iasa din interiorul laptopului, crescand drastic racirea generala.

De obicei, majoritatea laptopurilor de gaming au un sistem de racire cu doua ventilatoare, dar G16 a reusit sa impinga si mai mult nivelul de performanta odata cu introducerea unui al treilea ventilator care ajuta la mentinerea GPU-ului si VRAM-ului rece. Impreuna cu sapte conducte de caldura si metalul lichid Conductonaut Extreme aplicat atat pe CPU, cat si pe GPU*, sistemul de racire al lui G16 este o minune a ingineriei.

*Metalul lichid Conductonaut Extreme este aplicat pe GPU numai pe modelele cu un GPU RTX™ 4080


Tehnologie Tri-Fan
Tevi de aerisire Full-surround
Temperaturi cu 15 °C mai scazute pe CPU & GPU
Strabatut de 7 Conducte
Conductonaut extreme

 

 

ORIENTAT SPRE GAMING

Proiectat pentru a invinge.
Construit pentru victorie.

Republic of Gaming a fost construita de cei ce iubesc jocurile video. Toate modelele si deciziile ROG sunt aprobate punand jucatorii pe primul plan, de la designul sasiului, integrarea luminii, controalele software si functiile macro. Aceste caracteristici exclusive de design ROG nu numai ca va ofera un avantaj competitiv, dar va asigura ca nu va veti amesteca niciodata in multime.

 

 

TASTATURA
LANSATI ATACUL
ASUS AURA SYNC

Diferenta dintre victorie si infrangere poate fi decisa printr-o singura apasare de tasta, asa ca Strix G16 are o tastatura de dimensiune completa conceputa pentru a asigura victoria. Tehnologia Overstroke ofera o metoda lucru si joc sublima, reducand cursa tastelor si imbunatatind capacitatea de raspuns. Construita pentru jucatori, tastatura are taste functionale distantate pentru o identificare intuitiva si taste rapide dedicate pentru acces rapid la comenzile esentiale. Tastele sageti permit un control mai precis in plina lupta. Un touchpad mai mare inseamna un control mai usoar in toate aplicatiile dumneavoastra, in timp ce iluminarea RGB per tasta va permite sa alegeti dintre milioane de culori pentru fiecare tasta in parte ducand la o personalizare infinita. De asemenea, puteti crea aspecte de culoare specifice jocului rulat prin Armory Crate, facand ca fiecare instanta joc sa fie unica.

RGB Per-tasta
Tastatura De marime completa
Taste rapide RGB In jocuri

Static
Respiratie
Stroboscop
Ciclu de culoare
Curcubeu
Muzica
Smart
Noapte instelata

 

 

Taste rapide
Tastele rapide dedicate pentru jocuri se afla chiar deasupra partii din stanga a tastaturii pentru acces rapid la comenzile de volum si dezactivare a microfonului, moduri de operare si Armory Crate. De asemenea, sunt complet personalizabile si pot fi programate pentru a lansa aplicatii, setate ca tasta functionala sau pot fi utilizate ca o comanda macro. Strix G16 are toate instrumentele de care aveti nevoie pentru victorie.

Tehnologia Overstroke
Tehnologia exclusiva ROG Overstroke inregistreaza apasarile de taste mai devreme in cursa de apasare a tastei, permitand o experienta mai receptiva pentru jocuri si pentru lucru profesional. Declansarea mai devreme inseamna comenzi mai rapide, fara efort, cu o precizie mai mare.

Touchpad marit
Imbunatatiti confortul si utilizarea de fiecare zi cu un touchpad cu 10% mai mare si nou, touchpad-ul lui G16 vine si cu un strat de sticla pentru o senzatie mai premium. Mai mult spatiu inseamna o precizie mai mare, impreuna cu miscari si gesturi mai confortabile ale mainii in timp ce navigati. In ciuda faptului ca are o carcasa de 15 inci, Scar G16 include acum si un touchpad numeric, oferindu-va si mai multe optiuni atunci cand utilizati dispozitivul.

 

ID DESIGN
COLORATI-VA VIATA

Nu toti jucatorii sunt la fel, asa ca Strix G16 vine in doua culori pentru a va reflecta mai bine personalitatea. Pentru un aspect mai sobru, clasicul Eclipse Grey tine secret adevarata putere a sistemului dumneavoastra. Iar pentru cei carora le place sa faca o declaratie, Volt Green este o alegere indrazneata care iese in evidenta si care va scoate din multime.

 

 

Detalii Subtile
Accentele artistice de pixel art ale lui Strix G16 au fost reproiectate oferind sasiului mai mult fler, fiind in acelasi timp usor de identificat ca o masinarie de Gaming ROG de catre toti cei ce se afla in preajma.

 

Accente Indraznete
Pentru un design vizual sporit, Strix G16 are, de asemenea, un model de pete de vopsea deasupra orificiilor de evacuare din spate. Inspirat de arta graffiti si de estetica cyberpunk, chiar si cei ce nu sunt in cunostinta de cauza vor observa ca Strix G16 are mai multa personalitate decat alte laptopuri de gaming.

 

Uimitor cu fiecare unghi
Detaliile atent distribuite diferentiaza acest laptop de concurenta. Filosofia noastra de design 360° pune elemente subtile, dar distinctive in fiecare parte a carcasei. Designul cu reteaua de puncte improscate pe capac se reduce pe masura ce intalneste orificiile de ventilatie incrucisate de sub baza. O suprafata cauciucata iesita in afara tine laptopul ferm pe loc si il face mai usor de transportat. Elementele tipografice din jurul ornamentului atesta subtil mandria dumneavoastra ROG.

 

 

Sunet, calitate de studio
Difuzoarele duble cu Dolby Atmos creeaza un sunet autentic in jocurile dumneavoastra. Sistemul audio de inalta rezolutie va asigura ca veti auziti muzica la aceeasi calitate la care a fost inregistrata. Anularea zgomotului bidirectional cu AI proceseaza atat sunetul de intrare, cat si cel de iesire pentru a filtra orice zgomote de fundal neregulate, asigurandu-va ca apelurile, conferintele si stream-ul dumneavoastra decurg fara distrageri.

5.1.2 Canale Sunet Virtual Surround
Anularea Zgomotului AI In doua directii
Hi-RES AUDIO
DOLBY ATMOS

 

 

Anularea zgomotului cu AI in doua directii
Tehnologia noastra avansata de anulare a zgomotului in doua directii cu AI ruleaza pe procesor, ceea ce elibereaza GPU-ul pentru a atinge FPS-uri mai mari. Functioneaza cu orice dispozitiv de intrare si, de asemenea, cu conexiuni in aval, permitandu-va sa eliminati zgomotul nedorit atat de la propriul microfon, cat si de la semnalele de intrare. Setarile de anulare a zgomotului pot fi chiar personalizate in functie de program, filtrand aplicatii specifice, cum ar fi chatul vocal, fara a afecta sunetul jocului pe care il doriti neatins.

 



Sunet Imersiv
Sunetul mai bogat va atrage mai mult in jocuri si media. Sunetul virtual surround pe 5.1.2 canale alimentat de Dolby Atmos imbunatateste imersiunea spatiala cu efecte sonore mai nuantate, mai stratificate, pe care le puteti optimiza cu moduri prestabilite special reglate pentru filme si jocuri.

 

 

Anduranta Zilnica
Strix G16 este gata sa atinga limitele. Dispunand de o baterie de 90Wh, laptopul poate naviga cu usurinta pe internet ore in sir departe de priza inainte de a avea nevoie de o reincarcare. Pentru flexibilitate in deplasare, incarcarea USB Type-C este acceptata pana la 100 W. Cand se incarca folosind adaptorul de alimentare de 330 W furnizat, G16 se poate reincarca de la zero la 50% in doar 30 de minute.

Baterie 90Wh
Incarcare Rapida USB Type-C

 

 

Ramaneti Conectat
In jocurile multiplayer moderne, este imperativa o conexiune stabila la internet. Strix G16 este gata sa se alature luptei cu un port RJ45 dedicat, precum si cel mai recent standard wireless Wi-Fi 6E. In retelele compatibile cu Wi-Fi 6E, bucurati-va de acces la cea mai noua banda wireless, fara aglomeratie si interferente de la celelalte dispozitive wireless din casa dumneavoastra, asigurandu-va ca nu veti mai astepta niciodata.

WiFi 6E
2.5G LAN Conexiuni Rapide la Internet

 

 

 

Specificatii

Sistem de operare
Fara sistem de operare

Placă video
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU
8GB GDDR6

Procesor
13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX Processor 2.6 GHz 24M Cache, up to 4.9 GHz, 14 cores: 6 P-cores and 8 E-cores)

Memorie
2 x 16GB DDR5-4800 SO-DIMM
Capacitate Maxima:
32GB
Suporta memorie dual channel

Stocare date
1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD

Porturi intrare/ieșire
1x 3.5mm Combo Audio Jack
1x HDMI 2.1 FRL
2x USB 3.2 Gen 2 Tip-A
1x USB 3.2 Gen 2 Tip-C, suport DisplayPort / alimentare energie / G-SYNC
1x Port LAN RJ45
1 x Tip-C USB 4 cu suport DisplayPort™ /Thunderbolt™ 4

Tastatură și touchpad
Tastatură chiclet cu iluminare, 4 zone RGB
Touchpad

Cameră
720P HD

Audio
Tehnologie de amplificare inteligentă
Audio prin Dolby Atmos
Microfon cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal
Hi-Res certification (for headphone)
Support Microsoft Cortana near field/far field
Rețea de microfoane încorporată
2-speaker system with Smart Amplifier Technology

Rețele și comunicații
Wi-Fi 6E(802.11ax) (banda tripla) 2*2 + Bluetooth® 5.2 (*Versiunea Bluetooth® poate avea versiuni diferite in combinatie cu OS-ul ales)

Baterie
90WHrs, 4S1P, 4 acumulatori Li-ion

 

AURA SYNC
Da

Iluminare dispozitiv
Bară iluminare Aura Sync

Greutate
2.50 Kg (5.51 lbs)

Dimensiuni (W x D x H)
35.4 x 26.4 x 2.26 ~ 3.04 cm (13.94" x 10.39" x 0.89" ~ 1.20")

Ecolabels & Compliances
ENERGY STAR®

Securitate
Parola administrator BIOS si Parola User
Trusted Platform Module (Firmware TPM)

Sursă de alimentare
ø6.0, 280W AC Adapter, Output: 20V DC, 14A, 280W, Input: 100~240C AC 50/60Hz universal
 

 

 

16 ASUS ROG Strix G16 G614JI, Intel i7-13650HX 3.6-4.9GHz/32GB DDR5/1TB PCIe 4.0 NVMe/GeForce RTX4070 8GB GDDR6/WiFi 6E 802.11ax/BT5.2/2.5G LAN/HDMI/Cam/Backlit RGB Keyb./16 WQXGA IPS 240Hz (2560x1600)/No OS/Gaming G614JI-N4181

Articol 31817
În stoc
35 890 Lei
40 710 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă
Caracteristici
Brand ASUS
Articol 31817
Diagonala ecran, inch 16
Rezolutie ecran 2560x1600
Procesor Intel Core i7-13650HX
Memorie, GB 32 GB
Stocare SSD 1000 GB
Producatorul videocartelei nVidia
Seria videocartelei GeForce RTX4070 8GB GDDR6
Sistemul operational No OS
Tastatura Backlit RGB Keyboard
Internet/transfer date WiFi 6E 802.11ax/BT5.2/2.5G LAN
Nume modificare 16 ASUS ROG Strix G16 G614JI, Intel i7-13650HX 3.6-4.9GHz/32GB DDR5/1TB PCIe 4.0 NVMe/GeForce RTX4070 8GB GDDR6/WiFi 6E 802.11ax/BT5.2/2.5G LAN/HDMI/Cam/Backlit RGB Keyb./16 WQXGA IPS 240Hz (2560x1600)/No OS/Gaming G614JI-N4181
Codul producătorului produsului (MPN) G614JI-N4181

    Livrare în Chișinău de la 1-2 ore

 Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile

Alegeți metoda optimă de plată:

Plată în numerar.
Pentru persoane fizice, limita sumei unei achiziții cash este de 99999,99 lei. Pentru persoanele juruduce, suma unei achiziții în numerar nu poate depăși suma de 9999,99 lei. Limita lunară a achizițiilor pentru persoane juridice în numerar nu poate depăși suma de 99999,99 lei.

Plata prin card bancar.
DOXYTERRA accept

Garanție și retur

Condiții de schimb și returnare a mărfurilor:

Înlocuirea produselor nealimentare de calitate corespunzătoare are loc, în cazul, în care astfel de mărfuri nu au fost utilizate, s-a păstrat aspectul comercial inițial de fabrică, caracteristicile de consum, sigiliile, etichetele de fabrică, precum şi cecul marfar sau bonul de casă, eliberate consumatorului împreună cu marfa specificată vândută.

Schimbul sau returnarea mărfurilor se efectuează în același magazin unde au fost procurate. În cazul procurării în magazin on-line, schimbul are loc pe adresa Chișinău, bd. Dacia 27.

 

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.


Hotărârea Republicii Moldova nr. 187 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 105-XV din 13 martie 2003 privind protecţia consumatorilor.

Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor în Republica Moldova:
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor

Adresa: mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78
Tel:  (022) 74-14-64
E-mail: consumator@apc.gov.md
Site: www.consumator.gov.md

Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.