Comutator Gateron G Pro 3.0 Switch Mechanical Red Switch Set - 110 pcs, G180 (Accesorii pentru tastatura Keychron)

Cod produs: 31651
La comandă
600 lei
520 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Comutator Gateron G Pro 3.0 Switch Mechanical Red Switch Set - 110 pcs, G180 (Accesorii pentru tastatura Keychron)



Fiecare set de comutatoare Keychron K Pro include 110 de comutatoare și o sticlă.



Gateron G Pro Version 3

Noi actualizări și senzații
Noul G Pro 3.0 își păstrează predecesorul, G Pro 2.0 pre-lubrificat din fabrică, cu un blat transparent și un suport alb. G Pro 3.0 are, de asemenea, un compus cu efect de iluminare condensator, dar cu o nouă suprafață mată conducătoare de lumină, care face iluminarea mai strălucitoare și mai uniformă. De asemenea, am actualizat Contact G Pro 3.0 pentru a-l face mai fiabil pentru a oferi o experiență de tastare mai stabilă și mai fluidă.



Pin comutator solid cu trei straturi
Acest comutator are un pin solid cu 3 straturi de 0,3-0,33 mm grosime pentru o conexiune mai sigură și o viață mai lungă. Un știft mai puternic reduce deteriorarea și deformarea. Deși rezistența sa a crescut, grosimea sa nu s-a schimbat și nu va afecta utilizarea la cald.


Efect de iluminare de fundal consistent și luminos
În comparație cu comutatorul G Pro 2.0, G Pro 3.0 are o suprafață mată conducătoare de lumină pentru a îmbunătăți uniformitatea și luminozitatea luminii.



Caracteristicile comutatoarelor Gateron G Pro 3.0



Caracteristici
Nume produs Switch Gateron G Pro 3.0
Tijă POM, tijă MX
Partea superioară a corpului
PC, carcasa transparenta
Baza carcasei
Nailon PA66, bază albă
Arc Arc din oțel
Contacte 3 pini
Lubrifiere
da
Suport SMD LED Da
PS: SMD este un acronim pentru dispozitiv de montare pe suprafață. LED-urile lor sunt atașate la o placă de circuit imprimat dreptunghiulară (PCB). Aceste cipuri LED pot veni într-o varietate de forme și dimensiuni, care pot produce diferite intensități și culori de lumină.



Tastatură compatibilă:
Orice seria K (numai versiunile Gateron Hot Plug sau Keychron Mechanical Hot Plug), K Series Pro (numai versiunile cu profil normal), Seria C și C Pro (numai versiunile Hot Plug), V și V Series Max, Q Keychron Q Pro și Q Tastaturi din seria Max și tastaturi din seria Lemokey L și P.



Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Produse similare

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile