Comutator optic Gateron Low Profile 2.0 Mechanical Banana Switch Set - 110 pcs, G195 (Accesorii pentru tastatura Keychron)

Cod produs: 31646
La comandă
660 lei
590 lei
Garanția 12 luni
Livrare în Chișinău de la 1-2 ore
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Оформить заказ 24 / 24

Comutator optic Gateron Low Profile 2.0 Mechanical Banana Switch Set - 110 pcs, G195 (Accesorii pentru tastatura Keychron)


Fiecare set de comutatoare optice Gateron (versiunea 2) vine cu 110 comutatoare și o sticlă.

Structura recent actualizată
Nouă descoperire și îmbunătățire a senzației de tastare
Comutatorul Gateron Low Profile 2.0 (KS-33) este actualizat față de comutatorul original Low Profile (KS-27). Este unul dintre cele mai bune comutatoare cu profil redus, care prezintă distante mai lungi înainte de deplasare și deplasare decât precedentul KS-27, dar totuși acționează mai rapid decât comutatorul de profil normal.
Acesta asigură o senzație confortabilă și netedă la vârful degetelor, dar poate reduce și apăsările accidentale de taste. Dacă vă bucurați de tastarea rapidă sau de jocurile cu ritm rapid, aceasta este potrivirea dvs. ideală.






Structură rezistentă la praf
Tija în stil MX este proiectată cu o structură circulară de perete de praf pentru a rezista la pătrunderea prafului.



Îmbunătățiți senzația de atingere
Acest întrerupător nou-nouț cu profil redus este construit cu un stâlp de poziționare interioară extins de 0,3 cm și un stâlp lateral scurtat de 0,3 cm. Rezolvă problema inițială de atingere a fundului devreme.



Linear, tactil și clic
Disponibil la alegerea dvs. de comutatoare tactile, liniare sau cu clic. De asemenea, vine în culorile maro, roșu și albastru.



Comutator banană 2.0 Low Profile
Suntem mândri să adăugăm un nou întrerupător la seria de comutatoare Gateron KS-33 Low Profile 2.0, Gateron Low Profile 2.0 Banana Switch, care are un feedback tactil pronunțat și este mai greu decât comutatorul Gateron Low Profile maro, oferind o senzație extraordinară de tastare.



Caracteristici ale comutatoarelor Gateron Low Profile 2.0


Noul comutator Gateron KS-33 Low Profile 2.0 are 12,2 mm înălțime, ceea ce este puțin mai mare decât Gateron KS-27 Low Profile Switch.


Specificații
Nume produs Switch Gateron Low Profile 2.0
Tijă POM, tijă MX
Carcasa superioara PC, carcasa transparenta
Baza carcasa Nylon PA66, baza neagra
Arc Arc din oțel
Pini Comutator cu 3 pini (Fără standard)
Lubrifiere Da (Exclude comutatorul albastru)
Suport LED SMD Da
Tastaturi compatibile
K1* / K1 SE* / K3* / K5* / K5 SE* / K7 / K1 Pro / K1 Max / K3 Pro / K3 Max / K5 Pro / K5 Max / K7 Pro / K7 Max / K9 Pro / K11 Pro / K13 Pro / K13 Max / K15 Pro / K17 Pro / S1 Tastatură mecanică Gateron cu profil redus (*Este necesară lipirea pentru a modifica un comutator pe K1, K3, K5 și S1 (versiunea care nu poate fi schimbată la cald) Mecanica Gateron cu profil redus tastatură)

*Tastatura cu comutator mecanic Gateron cu profil redus nu este compatibilă cu niciun comutator mecanic convențional în stil mx.

Specificații principale

*Toate specificațiile și descrierile prezentate pe site pot diferi de specificațiile reale ale produsului. DOXYTERRA își rezervă dreptul de a face orice modificare a descrierii, caracteristicilor tehnice și proprietăților de consum ale produsului, în orice moment și fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produs, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să concretizați la cumpărare prezența funcțiilor și specificațiilor dorite.

Produse similare

Plată în rate și credite condiții avantajoase
Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile
Garanție și servicii de la producători oficiali
Fiabilitate și încredere 25 de ani pe piața
Returnare și schimbare în termen de 14 zile