Ro
Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea
Descriere

Hard disk extern 2.5 4TB External HDD Toshiba Canvio Basics HDTB540EK3CA, Black, USB 3.2 Gen1


Hard disk extern 2.5 4TB External HDD Toshiba Canvio Basics HDTB540EK3CA, Black, USB 3.2 Gen1

Articol 31210
În stoc
2 620 Lei
2 797 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă
Caracteristici
Brand TOSHIBA

    Livrare în Chișinău de la 1-2 ore

 Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile

Alegeți metoda optimă de plată:

Plată în numerar.
Pentru persoane fizice, limita sumei unei achiziții cash este de 99999,99 lei. Pentru persoanele juruduce, suma unei achiziții în numerar nu poate depăși suma de 9999,99 lei. Limita lunară a achizițiilor pentru persoane juridice în numerar nu poate depăși suma de 99999,99 lei.

Plata prin card bancar.
DOXYTERRA accept

Garanție și retur

Condiții de schimb și returnare a mărfurilor:

Înlocuirea produselor nealimentare de calitate corespunzătoare are loc, în cazul, în care astfel de mărfuri nu au fost utilizate, s-a păstrat aspectul comercial inițial de fabrică, caracteristicile de consum, sigiliile, etichetele de fabrică, precum şi cecul marfar sau bonul de casă, eliberate consumatorului împreună cu marfa specificată vândută.

Schimbul sau returnarea mărfurilor se efectuează în același magazin unde au fost procurate. În cazul procurării în magazin on-line, schimbul are loc pe adresa Chișinău, bd. Dacia 27.

 

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.


Hotărârea Republicii Moldova nr. 187 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 105-XV din 13 martie 2003 privind protecţia consumatorilor.

Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor în Republica Moldova:
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor

Adresa: mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78
Tel:  (022) 74-14-64
E-mail: consumator@apc.gov.md
Site: www.consumator.gov.md

Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.