Ro
Adăugați produse pentru a compara
Adaugă produse la dorințele tale
0
Comanda mea
Descriere

Mouse ASUS ROG Gladius II Core Gaming Mouse Black, 6200dpi sensor, 220 IPS, 30g acceleration, 1000Hz USB polling rate, Aura Sync lighting, Black 90MP01D0-B0UA0


Descriere

Mouse pentru jocuri ROG Gladius II Core: design ușor, ergonomic, senzor optic de 6200 DPI, butoane primare interschimbabile, iluminat din spate cu tehnologie Aura Sync.

Butoane principale separate, greutate mică, pereți laterali anti-alunecare durabili, cu model în stil ROG
Senzor optic PAW3327 pentru jocuri de până la 6200 dpi
Înlocuiți rapid comutatoarele cu cheie pentru personalizare și durata de viață extinsă a dispozitivului
Aplicația Handy Armory II pentru a configura setările dispozitivului


UN DISPOZITIV USOR CU POSIBILITĂȚI MARI
Succesorul mouse-ului Gladius original, ROG Gladius II Core este un dispozitiv accesibil, cu un design ușor și ergonomic pentru dreptaci. Echipat cu un senzor optic de înaltă sensibilitate (6200dpi) și butoane principale separate cu comutatoare înlocuibile, este ideal pentru toți trăgătorii unde este nevoie de fotografiere precisă. Mouse-ul are mânere laterale anti-alunecare cu un model inspirat de jocurile ROG. Iluminarea de fundal LED Aura cu tehnologia Aura Sync adaugă un plus de fler acestui dispozitiv.


CARACTERISTICI PERFORMANTE LA NIVEL DE GAMING
În căldura unei bătălii virtuale, fiecare mișcare poate face toată diferența. Pentru a vă face acțiunile cât mai precise posibil, alegeți mouse-ul ROG Gladius II Core, echipat cu un senzor optic de înaltă calitate, care are o rezoluție de 200 până la 6200 DPI și poate urmări mișcările la accelerație de până la 30 g și viteză de până la 220 inci pe secunda. Prin optimizarea designului intern al dispozitivului, acest model este cu până la 20% mai ușor decât mouse-ul original Gladius, astfel încât veți experimenta mai puțină oboseală în timpul sesiunilor lungi de joc.


DESIGN EXCLUSIV CU SOCKET PENTRU SWITCH-URI
Datorită designului special al sloturilor în care sunt introduse comutatoarele pentru butoanele principale ale mouse-ului, comutatoarele în sine pot fi înlocuite cu ușurință. Acest lucru este necesar pentru a regla nivelul de rezistență la apăsarea butoanelor sau pentru a prelungi durata de viață a dispozitivului în cazul defecțiunii întrerupătoarelor.


ERGONOMIE INTELIGENTA
Cu ROG Gladius II Core, poți câștiga victorie după victorie fără să te simți obosit. Are un corp cu formă precisă și detalii ergonomice suplimentare, cum ar fi pereții laterali texturați. Aparatul se potrivește perfect în mână, indiferent de tipul de prindere pe care îl preferă utilizatorul.


LUMINA SINCRONIZATA AURA
ROG Gladius II Core este un dispozitiv colorat cu iluminare Aura colorată. Alegeți dintr-o multitudine de tonuri de culoare și multiple efecte vizuale dinamice și sincronizați-vă cu iluminarea altor dispozitive compatibile Aura (tehnologia Aura Sync).


Mouse-ul cu fir ASUS ROG Gladius II Core este prezentat într-o carcasă neagră orientată spre controlul mâinii drepte. Modelul cu senzor LED are o sensibilitate ridicată de 6200 dpi, ceea ce permite manipulatorului să răspundă cu viteza fulgerului la fiecare acțiune din jocuri. Datorită acestui lucru, vei putea câștiga în shooter-uri care necesită trageri precise și reacții rapide.
ASUS ROG Gladius II Core este un mouse cu fir USB cu 6 butoane, inclusiv butoane programabile, butoane laterale și comutatoare DPI/CPI. Particularitatea butoanelor este evidențierea lor cu culori RGB. Datorită tehnologiei Aura Sync suportată de mouse, puteți regla lumina de fundal pentru a străluci în orice nuanță, o puteți sincroniza cu elementele de iluminare de fundal de pe alte dispozitive ASUS.
Butoanele principale pot fi înlocuite atunci când sunt uzate, ceea ce crește durata de viață a manipulatorului. Suprafața din plastic a mouse-ului are un strat Soft Touch. Acest lucru vă permite să obțineți doar senzații plăcute atunci când este atins.



Specificații Mouse cu fir ASUS ROG Gladius II Core [90MP01D0-B0UA00] negru
date din fabrică
Garantia producatorului
24 de luni
Caracteristici generale
Tip
mouse
Model
ASUS ROG Gladius II Core
Cod producator
[90MP01D0-B0UA00]
Aspect
Culoare principală
negru
Iluminare de fundal
RGB
Cablu împletit din material textil
Există
Stilizare
ROG
Control
Numărul total de butoane
6
Butoane suplimentare
lateral, modificarea DPI/CPI
Butoane programabile
Există
Numărul de butoane programabile
6 buc
Senzor
Rezoluția maximă a senzorului
6200 dpi
Tip senzor mouse
LED optic
Model cu senzor mouse
PixArt PAW3327
Frecvența de sondare
1000 Hz
Viteza (IPS)
220IPS
Accelerație maximă
30 g
Moduri de funcționare a senzorului
200 dpi, 6200 dpi
Proiecta
Material de producție
plastic
Material de acoperire
atingere usoara
prindere
pentru mâna dreaptă
Sistem de reglare a greutății
Nu
Butoane silențioase
Nu
Conexiune
Tipul conexiunii
cu fir
Interfață de conectare
USB tip A
Lungimea cablului
2 m
Nutriție
Tip sursa de alimentare
prin sârmă
Tensiunea de alimentare
5 V
Informații suplimentare
Echipamente
documentație
Dimensiuni, greutate
Lăţime
67 mm
Înălţime
45 mm
Lungime
126 mm
Greutate
92,5 g

Mouse ASUS ROG Gladius II Core Gaming Mouse Black, 6200dpi sensor, 220 IPS, 30g acceleration, 1000Hz USB polling rate, Aura Sync lighting, Black 90MP01D0-B0UA0 BFR

Articol 31088
Nu e disponibil
980 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare
Caracteristici
Tip conectiune Cu fir
Producator Asus

    Livrare în Chișinău de la 1-2 ore

 Livrare în toată Moldova de la 1-2 zile

Alegeți metoda optimă de plată:

Plată în numerar.
Pentru persoane fizice, limita sumei unei achiziții cash este de 99999,99 lei. Pentru persoanele juruduce, suma unei achiziții în numerar nu poate depăși suma de 9999,99 lei. Limita lunară a achizițiilor pentru persoane juridice în numerar nu poate depăși suma de 99999,99 lei.

Plata prin card bancar.
DOXYTERRA accept

Garanție și retur

Condiții de schimb și returnare a mărfurilor:

Înlocuirea produselor nealimentare de calitate corespunzătoare are loc, în cazul, în care astfel de mărfuri nu au fost utilizate, s-a păstrat aspectul comercial inițial de fabrică, caracteristicile de consum, sigiliile, etichetele de fabrică, precum şi cecul marfar sau bonul de casă, eliberate consumatorului împreună cu marfa specificată vândută.

Schimbul sau returnarea mărfurilor se efectuează în același magazin unde au fost procurate. În cazul procurării în magazin on-line, schimbul are loc pe adresa Chișinău, bd. Dacia 27.

 

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.


Hotărârea Republicii Moldova nr. 187 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 105-XV din 13 martie 2003 privind protecţia consumatorilor.

Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor în Republica Moldova:
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor

Adresa: mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78
Tel:  (022) 74-14-64
E-mail: consumator@apc.gov.md
Site: www.consumator.gov.md

Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului.

Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.